כאן מדברים על הכל
22 יוני 2014, 12:06
המדיניות הרופסת של המדינה עולה לנו בחזית נוספת ברמת הגולן כאשר לפני מספר דקות נהרג עובד של משרד הביטחון ממטען חבלה.
עושים צחוק מאיתנו בכל החזיתות.
22 יוני 2014, 12:21
זה ממש בהמשך לת'רד בנושא עיראק
החזית ממזרח מתחממת
22 יוני 2014, 12:29
שמואל, אתה לא יכול להאשים את ישראל בטרור ולא משנה מאיפה הוא מגיע (מסכימה איתך שהתגובות שלנו מביכות וחלשות אבל אנחנו לא אשמים בטרור).
מעניין איך השמאל יתרץ את זה עכשיו, לסורים קשה לחיות תחת כיבוש ישראלי? כואב הלב על הילד שנהרג.
22 יוני 2014, 15:03
Roni1 כתב:שמואל, אתה לא יכול להאשים את ישראל בטרור ולא משנה מאיפה הוא מגיע (מסכימה איתך שהתגובות שלנו מביכות וחלשות אבל אנחנו לא אשמים בטרור).
מעניין איך השמאל יתרץ את זה עכשיו, לסורים קשה לחיות תחת כיבוש ישראלי? כואב הלב על הילד שנהרג.
איפה ראית שהאשמתי את ישראל בטרור? אני מאשים את ישראל בכך שהיא מאפשרת לטרור להמשיך עם תגובות מצחיקות לירי נגדנו.
22 יוני 2014, 15:24
מחבל חדר לשטח ישראל עם רימון ונתפס ממש בכניסה ליישוב בעוטף עזה.
הפארסה נמשכת.
22 יוני 2014, 16:07
כואב הלב על החייל
22 יוני 2014, 16:37
rc4991 כתב:כואב הלב על החייל
לא חייל נהרג, אלא ילד בן 13 שעזר לאביו בעבודתו ביום הראשון של החופש הגדול.
22 יוני 2014, 17:04
ערבי או לא ערבי, ראיתי את האבא מדבר לחדשות בעודו בביה"ח וליבי נכמר. מוות מיותר.
22 יוני 2014, 17:04
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:כואב הלב על החייל
לא חייל נהרג, אלא ילד בן 13 שעזר לאביו בעבודתו ביום הראשון של החופש הגדול.
עצוב מאוד
22 יוני 2014, 20:15
לא מבין איך הראש שלכם עובד.
מי אחראי לפיגוע הזה? למי נחזיר? מול מי נפעל? נתקוף מוצבים של צבא סוריה? נאתר חוליית מחבלים ספציפית?
חלאס, אין שום מדיניות מתרפסת, ואין פה שום פארסה. ככה זה עובד באיזור הזה.
22 יוני 2014, 20:18
MTA2311 כתב:לא מבין איך הראש שלכם עובד.
מי אחראי לפיגוע הזה? למי נחזיר? מול מי נפעל? נתקוף מוצבים של צבא סוריה? נאתר חוליית מחבלים ספציפית?
חלאס, אין שום מדיניות מתרפסת, ואין פה שום פארסה. ככה זה עובד באיזור הזה.
אז מה אתה מציע?
לשבת בחיבוק ידיים ולראות כיצד כל יום נהרגים אזרחים תמימים וחיילים?
22 יוני 2014, 20:24
לא, אני מציע שנפתח במלחמה עם סוריה, כי חוליית מחבלים ספציפית(ג'האד עולמי סביר להניח) הוציאה פיגוע יחידני.
גדולים וחכמים משנינו מנסים להבין מה קורה בסוריה כרגע ומה צריכה להיות המעורבות הישראלית, ובינתיים לא מצליחים. "פארסה" ו"מדיניות רופסת" אלו מלים קיצוניות מדי בשביל סיטואציה שאתה לא מבין אותה.
22 יוני 2014, 20:39
MTA2311 כתב:לא, אני מציע שנפתח במלחמה עם סוריה, כי חוליית מחבלים ספציפית(ג'האד עולמי סביר להניח) הוציאה פיגוע יחידני.
גדולים וחכמים משנינו מנסים להבין מה קורה בסוריה כרגע ומה צריכה להיות המעורבות הישראלית, ובינתיים לא מצליחים. "פארסה" ו"מדיניות רופסת" אלו מלים קיצוניות מדי בשביל סיטואציה שאתה לא מבין אותה.
בשורה התחתונה, נהרגים פה אנשים כל יום והמדינה לא עושה מספיק.
ארה"ב מזמן הייתה מביאה את המצב לסיומו.
22 יוני 2014, 20:57
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:לא, אני מציע שנפתח במלחמה עם סוריה, כי חוליית מחבלים ספציפית(ג'האד עולמי סביר להניח) הוציאה פיגוע יחידני.
בשורה התחתונה, נהרגים פה אנשים כל יום והמדינה לא עושה מספיק.
ארה"ב מזמן הייתה מביאה את המצב לסיומו.
שמואל, לפעמים הדברים שלך נשמעים מאוד מאוד שטחיים...
ארה"ב לא מביאה שום מצב לסיומו, כי זה מצב בעייתי. כמו שארה"ב לא מסוגלת להתמודד מול מפגעים מבית שנכנסים לבתי ספר או אוניברסיטאות ומחסלים ילדים וסטודנטים, או סתם
אנשים תמימים, כך גם היא לא היתה מסוגלת להתמודד עם ירי מקרי ויחידני שהגיע מכיוון סוריה.
אני לא חושב שאיזשהו צבא היה מצליח להתמודד יותר טוב, עם כל האתגרים שיש לנו, מצה"ל.
22 יוני 2014, 21:05
אני גם לא חושב שיש משהו ספציפי שאפשר לעשות
מה גם שבעקבות החטיפה נוצרה תחושה שהביטחון על הרצפה אבל בתכל'ס (ובלי לזלזל כמובן) מדובר על אירוע יחיד
המצב הבטחוני במדינה סביר לגמרי ביחס לשנים אחרונות ובטח שביחס למה שקורה סביבנו (וזה לא אומר שזה עדיין לא מעצבן אותי)