כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

יישובי עוטף עזה חוטפים עשרות רקטות כל יום וכולם שאננים

30 יוני 2014, 11:46

פשוט מרגיז, יישובי עוטף עזה חוטפים עשרות רקטות כל יום, כמויות שלא היו מאז מבצע עמוד ענן.
המדיניות הרופסת של המדינה ממשיכה, והארגונים בעזה עושים מאיתנו צחוק. לא רק שחטפו לנו שלושה נערים, גם איבדנו לחלוטין את ההרתעה.
היום אפילו ארגון החמאס עצמו ירה רקטות לראשונה מאז עמוד ענן.
נחשו מה תהיה התגובה? עוד פעם הפצצות חסרות תכלית לשדות ושטחים פתוחים.
הרקטות לא מעניינות אף אחד במדינה, בקושי יש דיווחים.

Re: יישובי עוטף עזה חוטפים עשרות רקטות כל יום וכולם שאננים

30 יוני 2014, 12:26

די עם זה כבר.
אתה יודע מה קורה עכשיו ברצועה? כל היום חיסולים ותקיפת מטרות. יודע מה הולך בגדה?

30 יוני 2014, 12:58

מה באמת הולך בגדה חוץ מחלוקת סוכריות?

30 יוני 2014, 13:46

פעילות צבאית שמשבשת שם את החיים לחלוטין.
אי אפשר להגיד שזאת מדיניות רופסת.

30 יוני 2014, 14:36

אור, אני לא יודע מאיפה אתה מקבל את המידע שלך אבל כנראה הוא מוטעה.
ישראל כל היום מבצעת חיסולים ותקיפת מטרות? אתה אומר זאת ברצינות? היה חיסול אחד ביום שישי ומאז ישראל רק חוטפת רקטות (שבאו בעקבות החיסול).
תקיפת מטרות? ישראל תוקפת רק אחרי ירי רקטות כתגובה. ההתקפות הללו לא שוות כלום ולא משבשות אפילו במעט את ירי הרקטות שממשיך ואף מחריף.
בגדה כבר מזמן הפעילות לא משבשת את החיים, אלא אם לחלק סוכריות נקרא לשבש את החיים.

בפועל- התוצאות מדברות בעד עצמן. ההרתעה של ישראל נמחקה לחלוטין ושלושה נערים חטופים כבר שבועיים בשבי.

30 יוני 2014, 14:46

אתה לא יודע מאיפה אני מקבל את המידע שלי??? המידע שלי מוטעה??? איבדת את זה לגמרי.
בזמן שאתה בונה פה אג'נדות על בסיס ynet, אני באמת יודע מה קורה בשטח. תפנים.

ישראל כבר שבועיים וחצי משבשת לחלוטין את החיים בגדה. עוצר זמני, אלפי חיילים שמסתובבים בערים ומחפשים בית בית באמצע הלילה, מאות מעצרים וכו'. אפילו אתה יכול להבין שהירי הרקטי הוא תגובה למה שקורה בגדה. ישראל מגיבה לכל מקבץ ירי בתקיפת מטרות ברצועה. בזמן שהרקטות שלהם מיורטות, או נופלות בשטח פתוח, ישראל משמידה מחסני אמלח, מפעלי ייצור רקטות ומסכלת בכירים. מבין את ההבדל?

כמובן שהירי הרקטי הוא מאוד מאופק בינתיים. בטח ביחס לפעילות הישראלית בשבועיים האחרונים. אתה כמובן לא מצליח להבין את זה.

30 יוני 2014, 14:56

אילו בכירים בדיוק חוסלו? אחמד ג'עברי הוא בכיר, לא השניים שחוסלו לפני כמה ימים מארגון קיקיוני בעזה.
התקיפות של ישראל לא גורמות לשום שינוי מצד עזה שממשיכה לשגר עשרות טילים מידי יום. בנס לא קרה כלום אלא רק נזק למפעלים, רכוש ונפגעי חרדה.
הסיקור התקשורתי על ירי הרקטות שווה לקליפת השום. זה לא מעניין אף אחד במדינת תל אביב. לא סתם בכיר במדינה אמר היום שבמידה וישגרו רקטות גראד מעזה, רק אז ירחיבו את הפעילות.

30 יוני 2014, 15:45

שמואל אתה לגמרי טועה
פעם המדינה באמת לא היתה מגיבה לירי רקטות אבל בשנה-שנתיים האחרונות (אולי מאז שבוגי שר ביטחון) יש תגובה אמיתית על כל ירי
בזמן שהם יורים מספר "סביר" של רקטות אנחנו מפציצים להם מחסני אמל"ח ומשגרים ומבצעים חיסולים (ובגלל זה הם גם ממשיכים לירות)
ההבדל בין התגובה שלנו עכשיו לפעולה צבאית לא גדולה וכאן אנחנו עוד זוכים לירי מתון מאוד יחסית ובלי כל הלחץ הבינלאומי

30 יוני 2014, 16:07

rc4991 כתב:שמואל אתה לגמרי טועה
פעם המדינה באמת לא היתה מגיבה לירי רקטות אבל בשנה-שנתיים האחרונות (אולי מאז שבוגי שר ביטחון) יש תגובה אמיתית על כל ירי
בזמן שהם יורים מספר "סביר" של רקטות אנחנו מפציצים להם מחסני אמל"ח ומשגרים ומבצעים חיסולים (ובגלל זה הם גם ממשיכים לירות)
ההבדל בין התגובה שלנו עכשיו לפעולה צבאית לא גדולה וכאן אנחנו עוד זוכים לירי מתון מאוד יחסית ובלי כל הלחץ הבינלאומי

רוני, אבל מה שקורה זה שישראל מגיבה ואז עזה מגיבה על התגובה ואז ישראל מגיבה על התגובה של התגובה. בקיצור, אין לזה סוף. ה"תגובות" לא שוות כלום כי הם ממשיכים לירות עלינו.

30 יוני 2014, 16:53

1. רקטות, ולא טילים.
2. אין רקטות גראד ברצועה. התקשורת סתם הדביקה לזה שם.

ככה זה. תקופה של שקט, אירוע שמפר את השקט, ירי רקטי, מבצע צבאי ושוב שקט.
לא צריך להפיל את עזה על כל מקבץ של ירי. אתה סתם מחפש פרובוקציה.

30 יוני 2014, 16:56

MTA2311 כתב:1. רקטות, ולא טילים.
2. אין רקטות גראד ברצועה. התקשורת סתם הדביקה לזה שם.

ככה זה. תקופה של שקט, אירוע שמפר את השקט, ירי רקטי, מבצע צבאי ושוב שקט.
לא צריך להפיל את עזה על כל מקבץ של ירי. אתה סתם מחפש פרובוקציה.

אני לא מחפש שום פרובוקציה.
אני רוצה שתושבי הדרום יחיו כמו בני אדם ולא יצטרכו לחשוש מרקטות כל רגע.
ולא הבנתי את דבריך על רקטות גראד.

30 יוני 2014, 17:17

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:שמואל אתה לגמרי טועה

רוני, אבל מה שקורה זה שישראל מגיבה ואז עזה מגיבה על התגובה ואז ישראל מגיבה על התגובה של התגובה. בקיצור, אין לזה סוף. ה"תגובות" לא שוות כלום כי הם ממשיכים לירות עלינו.

אבל במצב הנוכחי הם סובלים הרבה יותר מאיתנו כך שכדאי לשמר את זה ותוך כמה זמן הם יפסיקו (אם לא אז אולי צריך מבצע צבאי)
פרסם תגובה