ערביי ישראל החלו באינתיפאדה משלהם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ערביי ישראל החלו באינתיפאדה משלהם

הודעהעל ידי michael » 05 יולי 2014, 10:26

היה ברור מההתחלה באיזה צד הם ,
עכשיו זה כבר לא במילים , עכשיו הם כבר תוקפים.

נהגים שנקלעו לקלנסווה נשאלו למוצאם על ידי רעולי פנים שהפגינו והבעירו צמיגים. כשענו בעברית - הותקפו.
אחד מהנהגים נמלט ורכבו נשרף. עימותים אלימים גם בבאקה אל-גרבייה, בטייבה ובטירה. 12 נעצרו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4538053,00.html
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

Re: ערביי ישראל החלו באינתיפאדה משלהם

הודעהעל ידי michael » 05 יולי 2014, 10:28

דרך אגב ,
יש כרגע ראש ממשלה במדינת ישראל ?

ביבי ישן ???
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יולי 2014, 11:20

כן, אכן החלה אינתיפיאדה והממשלה פשוט קפאה.
זה עניין של זמן עד שיהיו גם הרוגים בכל התקיפות הללו.
נתניהו איבד לחלוטין את השליטה על המתרחש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יולי 2014, 13:46

אני עדיין מחכה לתגובה של אור על המדיניות של הממשלה הן בגדה והן ברצועת עזה.
משום מה בימים האחרונים הוא הפסיק להגיב לאחר שדאג בכל הזדמנות להתווכח איתי על כך שהמדיניות של הממשלה לטענתו ממש לא רופסת.
אני חושב שגם אתה השתכנעת שהממשלה מאבדת שליטה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 יולי 2014, 17:42

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 19:37

שמואל1 כתב:אני עדיין מחכה לתגובה של אור על המדיניות של הממשלה הן בגדה והן ברצועת עזה.
משום מה בימים האחרונים הוא הפסיק להגיב לאחר שדאג בכל הזדמנות להתווכח איתי על כך שהמדיניות של הממשלה לטענתו ממש לא רופסת.

שוב זה...
עלה בדעתך שאתה לא מעודכן בכל הפרטים? לא ממש מבין מה הנסיבות? לא מכיר את התכניות?
בוא נדבר עוד כמה ימים. אם לא תהיה תגובה ישראלית, אל תבחר בביבי בבחירות הבאות. אני הפנמתי את זה לפניך מסתבר.
וד"א, בדרך כלל כשאנשים מפסיקים להגיב לך זה בגלל שאתה בלתי נסבל. מזיין פה את השכל כי ynet אמרו.

דבר שני, לא זכור לי שישראלי פעם טען שערביי ישראל בצד של הפלסטינים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 19:42

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:אני עדיין מחכה לתגובה של אור על המדיניות של הממשלה הן בגדה והן ברצועת עזה.

שוב זה...
עלה בדעתך שאתה לא מעודכן בכל הפרטים? לא ממש מבין מה הנסיבות? לא מכיר את התכניות?
בוא נדבר עוד כמה ימים. אם לא תהיה תגובה ישראלית, אל תבחר בביבי בבחירות הבאות. אני הפנמתי את זה לפניך מסתבר.
וד"א, בדרך כלל כשאנשים מפסיקים להגיב לך זה בגלל שאתה בלתי נסבל. מזיין פה את השכל כי ynet אמרו.

דבר שני, לא זכור לי שישראלי פעם טען שערביי ישראל בצד של הפלסטינים.

ואני בטוח שאתה מעודכן בכל הפרטים, אדוני ראש אמ"ן. צא מהסרט שאתה חי בו.
אני כבר לא אבחר בנתניהו בוודאות, גם אם הוא עכשיו ימוטט את החמאס בעזה. הנזק כבר נעשה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 20:02

קודם כל, רק בשביל להבהיר את העניינים, אני יודע משמעותית יותר ממך. לצורך העניין, ההפרשים בינינו הם יותר גדולים מבין ראמ"ן לסג"ם פשוט מ9900.
דבר שני, זה כמובן לא מה שאמרתי. אני לפחות יוצא מנקודת הנחה, שראש הממשלה, שר הביטחון ומטה עד האלופים הרלוונטיים יודעים יותר מכולנו, וצריך לתת להם קרדיט מינימאלי. אפילו את זה לא עשית, כי כמובן, אתה תמיד יודע יותר מכולם? על סמך? מנסה להבין את זה כבר שנתיים. כשמצרפים את ההנחה הזאת, למידע שאני מכיר, וזה הרבה(בטח יותר ממה שאתה יודע), אני נאלץ לגחך כל פעם שאני רואה "מדיניות רופסת".

כשאתה אומר למישהו אחר "צא מהסרט" זאת אירוניה במיטבה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 07 יולי 2014, 20:12

אור, אין הוראה לשוטרים לירי חי על מיידי אבנים (זה נסיון רצח)? לי נראה שתוך כמה ימים ההתפרעויות האלה ידעכו.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 20:14

MTA2311 כתב:קודם כל, רק בשביל להבהיר את העניינים, אני יודע משמעותית יותר ממך. לצורך העניין, ההפרשים בינינו הם יותר גדולים מבין ראמ"ן לסג"ם פשוט מ9900.
דבר שני, זה כמובן לא מה שאמרתי. אני לפחות יוצא מנקודת הנחה, שראש הממשלה, שר הביטחון ומטה עד האלופים הרלוונטיים יודעים יותר מכולנו, וצריך לתת להם קרדיט מינימאלי. אפילו את זה לא עשית, כי כמובן, אתה תמיד יודע יותר מכולם? על סמך? מנסה להבין את זה כבר שנתיים. כשמצרפים את ההנחה הזאת, למידע שאני מכיר, וזה הרבה(בטח יותר ממה שאתה יודע), אני נאלץ לגחך כל פעם שאני רואה "מדיניות רופסת".

כשאתה אומר למישהו אחר "צא מהסרט" זאת אירוניה במיטבה.

חשבת אולי שה"מידע" שיש ברשותך, הוא שגוי?
כבר שבועיים אתה טוען שתבוא תגובה ואין כלום.
ממצב שבו ישראל צריכה להגיב ולהעניש על רצח הנערים, הגענו למצב שאנחנו צריכים להתנצל בפני כל העולם על רצח הילד הפלסטיני ואנחנו חוטפים טילים מעזה והתפרעויות בכל הארץ.
יש פה כישלון מוחלט וברור של המדינה, וממש לא אכפת לי מה התוכניות או מה הכוונות להמשך. הם נכשלו, נקודה.
רק עכשיו, אחרי שבועיים של ירי רקטות בלתי פוסק, אולי ישראל תואיל בטובה לצאת למבצע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 יולי 2014, 20:18

רוצחי הילד הפלסטיני באמת עשו הכל כדי לדפוק אותנו חזק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 20:21

1. עוד דוגמה קלאסית לחוצפה שלך. אתה מתבסס פה על ynet, והמידע שלי שגוי? מדהים בעיני.
2. ציטוט אחד שלי שיוצאים למבצע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 20:23

Roni1 כתב:אור, אין הוראה לשוטרים לירי חי על מיידי אבנים (זה נסיון רצח)? לי נראה שתוך כמה ימים ההתפרעויות האלה ידעכו.

לצערי כבר שנים לא מתייחסים לידוי אבנים כאירוע שמצדיק ירי חי. זאת בושה וחרפה.
פעמיים-שלוש והאירועים האלה מצטמצמים ב50% לפחות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 20:24

MTA2311 כתב:1. עוד דוגמה קלאסית לחוצפה שלך. אתה מתבסס פה על ynet, והמידע שלי שגוי? מדהים בעיני.
2. ציטוט אחד שלי שיוצאים למבצע.

1. אני שמח שאתה יודע על מה שאני מתבסס. חשבת אולי שאני יודע דברים לא רק מהתקשורת?
אמרתי שהמידע שלך כנראה שגוי, כי בינתיים אתה טועה בכל דבר שאתה אומר.
2. לא הבנתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 20:33

ודאי שלא. שום דבר שאתה אומר הוא לא מודיעיני. מה אתה יודע? מה אמרו לך? שהממשלה רופסת? ynet קלאסי.

מה יש פה להבין? אמרת שכבר שבועיים אני מדבר על יציאה למבצע. כמובן שלא אמרתי זאת מעולם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 20:53

MTA2311 כתב:ודאי שלא. שום דבר שאתה אומר הוא לא מודיעיני. מה אתה יודע? מה אמרו לך? שהממשלה רופסת? ynet קלאסי.

מה יש פה להבין? אמרת שכבר שבועיים אני מדבר על יציאה למבצע. כמובן שלא אמרתי זאת מעולם.

אני מכיר אנשים שנמצאים בשטח ומטעמי ביטחון מידע מן הסתם אני לא אפרט יותר מזה.
מתי בדיוק אמרתי שאתה מדבר על יציאה למבצע? אמרתי שאתה מדבר על תגובה של ישראל שתגיע ושהמדיניות לא רופסת. זה הוכח חד משמעית כלא נכון בשבועיים האחרונים.
אם ישראל תצא למבצע, זה רק בגלל שירי הרקטות התגבר ולא בגלל שום סיבה אחרת. האסטרטגייה של נתניהו הייתה להמתין ללא תגובה כדי שהרוחות יירגעו, דבר שהתברר כצעד לא נכון בעליל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 21:09

שמואל, לא נראה לי שאור אשם במצב, אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו.
חוץ מזה את העצבים אפשר להוציא על מי שמנהל את המדיניות. אני מסכים שביבי לגמרי יוצא רע מהסיפור הזה, לא בגלל שהוא לא יוצא תכף ומיד למבצע רחב היקף,
אלא כי כל האזרחים יושבים ולא יודעים מה קורה, אלא רק שומעים לפרשנים שמנסים לנחש בזמן שהם מדברים כאילו יש להם מושג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 21:21

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:ודאי שלא. שום דבר שאתה אומר הוא לא מודיעיני. מה אתה יודע? מה אמרו לך? שהממשלה רופסת? ynet קלאסי.

מתי בדיוק אמרתי שאתה מדבר על יציאה למבצע? אמרתי שאתה מדבר על תגובה של ישראל שתגיע ושהמדיניות לא רופסת. זה הוכח חד משמעית כלא נכון בשבועיים האחרונים.
אם ישראל תצא למבצע, זה רק בגלל שירי הרקטות התגבר ולא בגלל שום סיבה אחרת. האסטרטגייה של נתניהו הייתה להמתין ללא תגובה כדי שהרוחות יירגעו, דבר שהתברר כצעד לא נכון בעליל.

אנשים בשטח. כן... ידוע שאנשים בשטח מכירים את השיקולים של הדרג האסטרטגי, ואת המידע המודיעיני.
ציטוט שלי שמדבר על תגובה של ישראל שתגיע.

אם יהיה מבצע, הוא קודם כל יהיה לפחות צעד אחד חריף יותר מעמוד ענן(שקנה לנו שנה של שקט). הוא יגמר בניצחון מוחץ שלנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 21:26

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

אנשים בשטח. כן... ידוע שאנשים בשטח מכירים את השיקולים של הדרג האסטרטגי, ואת המידע המודיעיני.
ציטוט שלי שמדבר על תגובה של ישראל שתגיע.

אם יהיה מבצע, הוא קודם כל יהיה לפחות צעד אחד חריף יותר מעמוד ענן(שקנה לנו שנה של שקט). הוא יגמר בניצחון מוחץ שלנו.

ואתה ממש מכיר את השיקולים של הדרג האסטרטגי והמודיעיני. בטח.

בבקשה:
MTA2311 כתב:ישראל כבר שבועיים וחצי משבשת לחלוטין את החיים בגדה. עוצר זמני, אלפי חיילים שמסתובבים בערים ומחפשים בית בית באמצע הלילה, מאות מעצרים וכו'. אפילו אתה יכול להבין שהירי הרקטי הוא תגובה למה שקורה בגדה. ישראל מגיבה לכל מקבץ ירי בתקיפת מטרות ברצועה. בזמן שהרקטות שלהם מיורטות, או נופלות בשטח פתוח, ישראל משמידה מחסני אמלח, מפעלי ייצור רקטות ומסכלת בכירים. מבין את ההבדל?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 21:34

איך אתה יכול להביא ציטוט כזה בלי להתבייש בעצמך? כל אמירה שלך פה(אלה שיש כוח להתעסק איתן בכלל) יותר תלושה מהשנייה. איפה דיברתי פה על תגובה בשבועיים הקרובים בדיוק?? איפה???
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים