המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני עדיין מחכה לתגובה של אור על המדיניות של הממשלה הן בגדה והן ברצועת עזה.
משום מה בימים האחרונים הוא הפסיק להגיב לאחר שדאג בכל הזדמנות להתווכח איתי על כך שהמדיניות של הממשלה לטענתו ממש לא רופסת.
אני חושב שגם אתה השתכנעת שהממשלה מאבדת שליטה.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אני עדיין מחכה לתגובה של אור על המדיניות של הממשלה הן בגדה והן ברצועת עזה.
משום מה בימים האחרונים הוא הפסיק להגיב לאחר שדאג בכל הזדמנות להתווכח איתי על כך שהמדיניות של הממשלה לטענתו ממש לא רופסת.
אני חושב שגם אתה השתכנעת שהממשלה מאבדת שליטה.
שוב זה...
עלה בדעתך שאתה לא מעודכן בכל הפרטים? לא ממש מבין מה הנסיבות? לא מכיר את התכניות?
בוא נדבר עוד כמה ימים. אם לא תהיה תגובה ישראלית, אל תבחר בביבי בבחירות הבאות. אני הפנמתי את זה לפניך מסתבר.
וד"א, בדרך כלל כשאנשים מפסיקים להגיב לך זה בגלל שאתה בלתי נסבל. מזיין פה את השכל כי ynet אמרו.
דבר שני, לא זכור לי שישראלי פעם טען שערביי ישראל בצד של הפלסטינים.
MTA2311 כתב:קודם כל, רק בשביל להבהיר את העניינים, אני יודע משמעותית יותר ממך. לצורך העניין, ההפרשים בינינו הם יותר גדולים מבין ראמ"ן לסג"ם פשוט מ9900.
דבר שני, זה כמובן לא מה שאמרתי. אני לפחות יוצא מנקודת הנחה, שראש הממשלה, שר הביטחון ומטה עד האלופים הרלוונטיים יודעים יותר מכולנו, וצריך לתת להם קרדיט מינימאלי. אפילו את זה לא עשית, כי כמובן, אתה תמיד יודע יותר מכולם? על סמך? מנסה להבין את זה כבר שנתיים. כשמצרפים את ההנחה הזאת, למידע שאני מכיר, וזה הרבה(בטח יותר ממה שאתה יודע), אני נאלץ לגחך כל פעם שאני רואה "מדיניות רופסת".
כשאתה אומר למישהו אחר "צא מהסרט" זאת אירוניה במיטבה.
Roni1 כתב:אור, אין הוראה לשוטרים לירי חי על מיידי אבנים (זה נסיון רצח)? לי נראה שתוך כמה ימים ההתפרעויות האלה ידעכו.
MTA2311 כתב:1. עוד דוגמה קלאסית לחוצפה שלך. אתה מתבסס פה על ynet, והמידע שלי שגוי? מדהים בעיני.
2. ציטוט אחד שלי שיוצאים למבצע.
MTA2311 כתב:ודאי שלא. שום דבר שאתה אומר הוא לא מודיעיני. מה אתה יודע? מה אמרו לך? שהממשלה רופסת? ynet קלאסי.
מה יש פה להבין? אמרת שכבר שבועיים אני מדבר על יציאה למבצע. כמובן שלא אמרתי זאת מעולם.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:ודאי שלא. שום דבר שאתה אומר הוא לא מודיעיני. מה אתה יודע? מה אמרו לך? שהממשלה רופסת? ynet קלאסי.
מה יש פה להבין? אמרת שכבר שבועיים אני מדבר על יציאה למבצע. כמובן שלא אמרתי זאת מעולם.
אני מכיר אנשים שנמצאים בשטח ומטעמי ביטחון מידע מן הסתם אני לא אפרט יותר מזה.
מתי בדיוק אמרתי שאתה מדבר על יציאה למבצע? אמרתי שאתה מדבר על תגובה של ישראל שתגיע ושהמדיניות לא רופסת. זה הוכח חד משמעית כלא נכון בשבועיים האחרונים.
אם ישראל תצא למבצע, זה רק בגלל שירי הרקטות התגבר ולא בגלל שום סיבה אחרת. האסטרטגייה של נתניהו הייתה להמתין ללא תגובה כדי שהרוחות יירגעו, דבר שהתברר כצעד לא נכון בעליל.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:ודאי שלא. שום דבר שאתה אומר הוא לא מודיעיני. מה אתה יודע? מה אמרו לך? שהממשלה רופסת? ynet קלאסי.
אני מכיר אנשים שנמצאים בשטח ומטעמי ביטחון מידע מן הסתם אני לא אפרט יותר מזה.
מתי בדיוק אמרתי שאתה מדבר על יציאה למבצע? אמרתי שאתה מדבר על תגובה של ישראל שתגיע ושהמדיניות לא רופסת. זה הוכח חד משמעית כלא נכון בשבועיים האחרונים.
אם ישראל תצא למבצע, זה רק בגלל שירי הרקטות התגבר ולא בגלל שום סיבה אחרת. האסטרטגייה של נתניהו הייתה להמתין ללא תגובה כדי שהרוחות יירגעו, דבר שהתברר כצעד לא נכון בעליל.
אנשים בשטח. כן... ידוע שאנשים בשטח מכירים את השיקולים של הדרג האסטרטגי, ואת המידע המודיעיני.
ציטוט שלי שמדבר על תגובה של ישראל שתגיע.
אם יהיה מבצע, הוא קודם כל יהיה לפחות צעד אחד חריף יותר מעמוד ענן(שקנה לנו שנה של שקט). הוא יגמר בניצחון מוחץ שלנו.
MTA2311 כתב:ישראל כבר שבועיים וחצי משבשת לחלוטין את החיים בגדה. עוצר זמני, אלפי חיילים שמסתובבים בערים ומחפשים בית בית באמצע הלילה, מאות מעצרים וכו'. אפילו אתה יכול להבין שהירי הרקטי הוא תגובה למה שקורה בגדה. ישראל מגיבה לכל מקבץ ירי בתקיפת מטרות ברצועה. בזמן שהרקטות שלהם מיורטות, או נופלות בשטח פתוח, ישראל משמידה מחסני אמלח, מפעלי ייצור רקטות ומסכלת בכירים. מבין את ההבדל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים