המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מעולם לא שמעתי אותך כל כך קשוחה והחלטית.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:זהו, אין לך מושג כמה טעים זה יוצא, וזה גם נשמע לך מעפן אז לא תנסי.
אני מאוד אוהבת פיתה-פיצה אבל אני לא מתכוונת להתייחס לזה כאל ''פיצה''
גם פתי בר עם שוקולד זה טעים, אבל זה לא עוגה
בסיס מקסיקני לאוכל איטלקי? קיצור דרך נחמד אבל זה לא פיצה
MTA2311 כתב:כרמל אני רציני עכשיו.
בואי תבשלי לי כל יום 4 שעות. 50 שקל שעה.
הקאצ' הוא יחס מחפיר כמו שאדון לבן נתן לפועל הכושי שלו באמריקה
Holiday_Armadillo כתב:הכנתי עוף בתנור ביום שישי שחבל על הזמן
השריתי אותו במרינדה איזה 12 שעות, אז גם זה חלק מהעניין כי כל מי שמבשל יודע כמה זה קשה להחדיר טעם לעוף כשלא מבשלים אותו שעות על שעות
תלוי בכמה עוף אתם משתמשים, הכמות שפה היא ל-2 מגשים ומעלה של חלקי עוף
כף דבש (או סילאן למי שמעדיף)
4 כפות צ'ילי מתוק-חריף (אפשר יותר אם אתם אוהבים פיקנטי כמוני)
4 כפות סויה
3 שיני שום
מלח ופלפל
לערבב את העוף עם כל המרכיבים, לסגור בנייר נצמד ולשים במקרר
אני ממליצה גם לערבב שוב אחרי כמה שעות
לכוון את התנור על 180
לשים את העוף בתבנית ולסגור עם נייר כסף
אחרי שעה וחצי על 180 להוציא את העוף, להוריד את נייר הכסף ולהעלות את התנור ל-220 בשביל שיקבל צבע
זה אולי ייראה לכם שרוף אבל זה לא, זה הסוכר בדבש שמתקרמל למעלה ונותן לו צבע כהה
ליד זה אפשר להכין תוספת של תפוחי אדמה בתנור
חותכים תפוחי אדמה לאיזה צורה שרוצים (אני מעדיפה צורת צ'יפס)
מוסיפים פפריקה ממתוקה, מלח, פלפל ושמן זית (בשביל שלא יישרף ויהיה קריספי)
מכסים בנייר כסף ומכניסים ביחד עם העוף לתנור, זאת אומרת שלא צריך טמפרטורה נפרדת
מוציאים באותו זמן שמוציאים את העוף, מורידים את נייר הכסף ונותנים גם להם להיות על 220 עד שהם מקבלים צבע, זה מבטיח שהם יהיו רכים מבפנים וקריספים מבחוץ אם לא בא לכם לבשל אותם קודם חצי בישול ואז לייבש אותם ולחכות שהם יתקררו
אני אישית גם אוהבת לחתוך רצועות בצל (עובי בינוני אחרת זה יישרף) ולהוסיף לתפוחי אדמה, הם הופכים להיות רכים ומתוקים
rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?
פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?
פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ
חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?
פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ
חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף
my man כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:בואנה כרמל איזה מתכונים
ועוד אוהבת חריף למרות שאת פולניה?
פיקנטי, לא חריף
פעם אכלתי סחוג בטעות ועד היום אני מקלידה רק בעזרת מצמוץ
חחחחח
תמיד מצחיק אותי לראות אשכנזים (בעיקר בנות) אוכלים חריף
אני לא מסוגל לאכול חריף!!! אפילו לא קמצוץ! פעם שמו לי חריף בפלאפל...אחרי שעתיים כשירדה לי הנפיחות מהלשון והדמעות הפסיקו לרדת הבנתי שאני אשכנזי...
felix_r כתב:
כרמל הכינה לאחיינים מעדן ווייטנאמי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־124 אורחים