ת'רד המתכונים!
פורסם: 04 יוני 2015, 16:02
אני אתחיל:
מתכון לשניצלים שלי!
רכיבים:
קילו חזה עוף פרוס(פרוסות דקות/עבות למי שאוהב)
שקית פירורי לחם(יש אפשרות לקראנצ' צריך פשוט להוסיף פירורי לחם עבים יותר או מה שחבר שלי לימד אותי- לפורר ביסלי גריל- מגניב לאללה)
2 כפות שום גרוס
כפית וחצי פלפל לבן
כפית וחצי מלח
כף שומשום
כף פפריקה(אני אוהב חריפה אפשר גם מתוקה)
כף פטרוזיליה מיובשת
2-3 כפות צ'ילי מתוק
2 ביצים
שמן(לטיגון)
אופן ההכנה
טורפים את הביצים יחד עם ה'צ'ילי מתוק
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל התבלינים עם הפירורי לחם.
משרים פרוסה בביצים והצ'ילי(חשוב ששני הצדדים יהיו שרויים)
מעבירים את הפרוסה לקערת הפירורי לחם והתבלינים והופכים כל צד כ5 שניות תוך כדי טופחים מעט על כל צד של פרוסת השניצל שייה עטוף בפירורים מכל צדדיו.
כשהשמן חם במחבת מניחים את פרוסות השניצלים ומשאירים עד לשחמה של כל צד...
בתאבון!
פליקס מוזמן להוסיף את המרק שלך לפה...
מתכון לשניצלים שלי!
רכיבים:
קילו חזה עוף פרוס(פרוסות דקות/עבות למי שאוהב)
שקית פירורי לחם(יש אפשרות לקראנצ' צריך פשוט להוסיף פירורי לחם עבים יותר או מה שחבר שלי לימד אותי- לפורר ביסלי גריל- מגניב לאללה)
2 כפות שום גרוס
כפית וחצי פלפל לבן
כפית וחצי מלח
כף שומשום
כף פפריקה(אני אוהב חריפה אפשר גם מתוקה)
כף פטרוזיליה מיובשת
2-3 כפות צ'ילי מתוק
2 ביצים
שמן(לטיגון)
אופן ההכנה
טורפים את הביצים יחד עם ה'צ'ילי מתוק
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל התבלינים עם הפירורי לחם.
משרים פרוסה בביצים והצ'ילי(חשוב ששני הצדדים יהיו שרויים)
מעבירים את הפרוסה לקערת הפירורי לחם והתבלינים והופכים כל צד כ5 שניות תוך כדי טופחים מעט על כל צד של פרוסת השניצל שייה עטוף בפירורים מכל צדדיו.
כשהשמן חם במחבת מניחים את פרוסות השניצלים ומשאירים עד לשחמה של כל צד...
בתאבון!
פליקס מוזמן להוסיף את המרק שלך לפה...