המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
צפוי, אבל את התדמית שלהם הם הרסו. הכתם הזה יהיה עליהם על הקריירה.Shay_uzan כתב:נסגר התיק של מיכה ואצלי בחוסר אשמה בסעיף בעילה אסורה בהסכמה ובחוסר עניין לציבור בסעיף הגשת אלכוהול לקטינים.
(יש לי שנאה אישית לסעיף חוסר עניין לציבור אבל בסדר)
שמואל1 כתב:צפוי, אבל את התדמית שלהם הם הרסו. הכתם הזה יהיה עליהם על הקריירה.Shay_uzan כתב:נסגר התיק של מיכה ואצלי בחוסר אשמה בסעיף בעילה אסורה בהסכמה ובחוסר עניין לציבור בסעיף הגשת אלכוהול לקטינים.
(יש לי שנאה אישית לסעיף חוסר עניין לציבור אבל בסדר)
וחשבת שאין סיכוי שזה יקרהfelix_r כתב:טוטנהאם מתקרבת
שמואל1 כתב:וחשבת שאין סיכוי שזה יקרהfelix_r כתב:טוטנהאם מתקרבת
שאפו לחיפה
שמואל1 כתב:רשמית - מכבי חיפה נגד טוטנהאם בפלייאוף הליגה האירופית! ואו
ShiriV כתב:הגעתי למסקנה שעליה לליגה אירופית כלשהי בתקופת קורונה כשאין קהל במגרשים היא פשוט מיותרת מבחינת האוהדים. הרי כל החווייה של קבוצה ישראלית במפעלים האלה היא משחקי הבית שמפוצצים בקהל שדוחף ומשרה אווירה יוקרתית ובלי זה מה זה שווה. הרי אף אחד לא באמת מצפה מהקבוצות שלנו לעלות שלב. מעונג זה הופך לנטל.
felix_r כתב:ShiriV כתב:הגעתי למסקנה שעליה לליגה אירופית כלשהי בתקופת קורונה כשאין קהל במגרשים היא פשוט מיותרת מבחינת האוהדים. הרי כל החווייה של קבוצה ישראלית במפעלים האלה היא משחקי הבית שמפוצצים בקהל שדוחף ומשרה אווירה יוקרתית ובלי זה מה זה שווה. הרי אף אחד לא באמת מצפה מהקבוצות שלנו לעלות שלב. מעונג זה הופך לנטל.
אני קצת שונה. לא אוהב להיות באיצטדיון. אוהב לראות בטלויזיה. אבל זה על טעם ועל ריח.
לגבי עלית שלב, באר-שבע עלתה משלב הבתים בעונה שניצחה את אינטר. השנה באר-שבע לא מספיק טובה, אבל מכבי וחיפה מספיק חזקות.
אישית אני מעדיף שיהיו 3 קבוצות ישראליות בשלב הבתים, כי יש לי הרגשה שנשב עוד הרבה זמן בבית בגלל קורונה, וככה לפחות יהיה לנו משהו מבדר בטלויזיה.
ושלושער של קיין אחרי הסירטון של אבו פאנישמואל1 כתב:7:2
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים