המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני קמתי לפני 4 שנים עם הרגשה שטראמפ מנצח
העניין הוא שלפני 4 שנים הייתה מועמדת הרבה יותר שנויה במחלוקת, המירוץ הדמוקרטי נמשך הרבה יותר זמן והמצביעים של סנדרס התנהגו כמו ילדים והצביעו למועמדת העצמאית בזמן שהנשים הלבנות הצביעו לטראמפ
הפעם נראה שאין אדישות, הנשים הלבנות אוהבות את ביידן והמצביעים של סנדרס קצת נרגעו כי היה זמן מאז שביידן קיבל את המועמדות במקומו
נראה עם איזה הרגשה אקום ביום שלישי הזה
לך תדע מה יהיה, רוב הרפובליקנים יוצאים להצביע באותו יום לעומת הדמוקרטים שהצביעו בדואר ואני לא בטוחה שהסקרים לוקחים בחשבון את כל האנשים מהאזורים המרוחקיםשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני קמתי לפני 4 שנים עם הרגשה שטראמפ מנצח
העניין הוא שלפני 4 שנים הייתה מועמדת הרבה יותר שנויה במחלוקת, המירוץ הדמוקרטי נמשך הרבה יותר זמן והמצביעים של סנדרס התנהגו כמו ילדים והצביעו למועמדת העצמאית בזמן שהנשים הלבנות הצביעו לטראמפ
הפעם נראה שאין אדישות, הנשים הלבנות אוהבות את ביידן והמצביעים של סנדרס קצת נרגעו כי היה זמן מאז שביידן קיבל את המועמדות במקומו
לפני 4 שנים גם לא היו פערים כל כך גדולים בסקרים.
אני חושב שביידן הוא עובדה מוגמרת, אלא אם יקרה משהו מאוד לא צפוי בימים הקרובים.
גם הבורסה הגיבה בהתאם עם נפילות בשבוע שעבר, לקראת שינוי המדיניות הכלכלית.
הסוקרים מחשיבים את העניין הזה. למדו את הלקחים מהפעם הקודמת.felix_r כתב:אני עדיין מקווה שטראמפ יזכה בדרך נס.
לא מאמין לסקרים אמריקאים.
האנשים שם מפחדים לגלות שהם בעד טראמפ.
שמואל1 כתב:הסוקרים מחשיבים את העניין הזה. למדו את הלקחים מהפעם הקודמת.felix_r כתב:אני עדיין מקווה שטראמפ יזכה בדרך נס.
לא מאמין לסקרים אמריקאים.
האנשים שם מפחדים לגלות שהם בעד טראמפ.
ועדיין, גם אחרי שמוסיפים את הטעות הסטטיסטית, ביידן מנצח.
האירוניה שמכולם דווקא נשים אמריקאיות לבנות מעדיפות גברים לבנים מנשים לבנותHoliday_Armadillo כתב:אני קמתי לפני 4 שנים עם הרגשה שטראמפ מנצח
כן, זה עם נוראShay_uzan כתב:האירוניה שמכולם דווקא נשים אמריקאיות לבנות מעדיפות גברים לבנים מנשים לבנותHoliday_Armadillo כתב:אני קמתי לפני 4 שנים עם הרגשה שטראמפ מנצח
פעם זה לטובתך (2016) ופעם זה (כנראה) נגדךShay_uzan כתב:טראמפ צריך למעשה לקחת את כל המתנדנדות ולהפוך עוד 7 אלקטורים...
כאשר אפילו טקסס מתנדנדת ורוב המדינות כבר הצביעו. השיטה של האלקטורים טריקית אבל טראמפ יצטרך לנס
הסיכוי קלוש עד לא קיים.Shay_uzan כתב:טראמפ צריך למעשה לקחת את כל המתנדנדות ולהפוך עוד 7 אלקטורים...
כאשר אפילו טקסס מתנדנדת ורוב המדינות כבר הצביעו. השיטה של האלקטורים טריקית אבל טראמפ יצטרך לנס
בסוף הם דופקים את עצמם יותר מהכלHoliday_Armadillo כתב:פעם זה לטובתך (2016) ופעם זה (כנראה) נגדךShay_uzan כתב:טראמפ צריך למעשה לקחת את כל המתנדנדות ולהפוך עוד 7 אלקטורים...
שמואל1 כתב:הסיכוי קלוש עד לא קיים.Shay_uzan כתב:טראמפ צריך למעשה לקחת את כל המתנדנדות ולהפוך עוד 7 אלקטורים...
ביידן יהיה הנשיא הבא. ולא בטוח שזה רע ליהודים.
אני לא חושב שזה מנוגד למה שהוא אמר...A.Parker כתב:שמואל1 כתב:הסיכוי קלוש עד לא קיים.Shay_uzan כתב:טראמפ צריך למעשה לקחת את כל המתנדנדות ולהפוך עוד 7 אלקטורים...
ביידן יהיה הנשיא הבא. ולא בטוח שזה רע ליהודים.
מה? לא משנה כמה טובים היחסים של ביידן עם ישראל, הוא לא יתקרב בחיים לרמה של טראמפ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד