המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כן, הם הרבה יותר רחוקים מזה ממה שהם אוהבים לחשוב כאומהShay_uzan כתב:שמואל1 כתב:Kamala Harris bursts through another barrier, becoming the first female, first Black and first South Asian vice president-elect
אני רק חושב על זה שיש מצב שבשביל שתהיה נשיאה אמריקאנית צריך שהיא לא תיבחר אלא גבר לבן יבחר ואולי יקרה לו משהו (חס וחלילה)...
מה איתה באמת?MTA2311 כתב:נראה מה ניקי היילי תעשה ב4 שנים האלה
Shay_uzan כתב:מה איתה באמת?MTA2311 כתב:נראה מה ניקי היילי תעשה ב4 שנים האלה
אני באמת לא יודע מה היא עושה או מתכננת לעשותMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:מה איתה באמת?MTA2311 כתב:נראה מה ניקי היילי תעשה ב4 שנים האלה
נמצאת בשלבי ההתארגנות אני מניח
Shay_uzan כתב:אני באמת לא יודע מה היא עושה או מתכננת לעשותMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:מה איתה באמת?MTA2311 כתב:נראה מה ניקי היילי תעשה ב4 שנים האלה
באמת חבל...Holiday_Armadillo כתב:Shay_uzan כתב:אני באמת לא יודע מה היא עושה או מתכננת לעשותMTA2311 כתב:Shay_uzan כתב:מה איתה באמת?MTA2311 כתב:נראה מה ניקי היילי תעשה ב4 שנים האלה
היא צייצה תמיכה לא רק ב''השפעה'' של טראמפ על ארה''ב אלא גם בטענות שלו שהספירה לא כשרה
חבל, היה לה פוטנציאל, אבל היא בחיים לא תגיע לכלום אחרי זה
מביך ומביששמואל1 כתב:בכל העולם מברכים את ביידן ורק ביבי בשלו.
לא פתיחה טובה ליחסים.
שמואל1 כתב:בכל העולם מברכים את ביידן ורק ביבי בשלו.
לא פתיחה טובה ליחסים.
באמת אתה חושב שביידן יתמודד בגיל 83 לקדנציה נוספת? קודם שיגיע לזה..שמואל1 כתב:לפי השמועות, אריק טארמפ מתכנן לרוץ.
ניקי היילי מועמדת מצויינת, אבל בואו נראה לאן הדמוקרטים יובילו את ארה"ב ב- 4 השנים הקרובות. אם זה יהיה למקום טוב, אז סביר להניח שהם ימשיכו לקדנציה נוספת.
אמרתי שזה יהיה ביידן איפשהו בהודעה שלי?RomanR כתב:באמת אתה חושב שביידן יתמודד בגיל 83 לקדנציה נוספת? קודם שיגיע לזה..שמואל1 כתב:לפי השמועות, אריק טארמפ מתכנן לרוץ.
ניקי היילי מועמדת מצויינת, אבל בואו נראה לאן הדמוקרטים יובילו את ארה"ב ב- 4 השנים הקרובות. אם זה יהיה למקום טוב, אז סביר להניח שהם ימשיכו לקדנציה נוספת.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
זה כבוד בסיסי בין מדינות.felix_r כתב:שמואל1 כתב:בכל העולם מברכים את ביידן ורק ביבי בשלו.
לא פתיחה טובה ליחסים.
בשיא הרצינות, אתה באמת חושב שלביידן אכפת מי בירך אותו קודם?
אמרת הדמוקרטים, שזה בכל מקרה לא מדויק ל4 שניםשמואל1 כתב:אמרתי שזה יהיה ביידן איפשהו בהודעה שלי?RomanR כתב:באמת אתה חושב שביידן יתמודד בגיל 83 לקדנציה נוספת? קודם שיגיע לזה..שמואל1 כתב:לפי השמועות, אריק טארמפ מתכנן לרוץ.
נכון, וזה יכול מועמד אחר שהוא לא ביידן.RomanR כתב:אמרת הדמוקרטים, שזה בכל מקרה לא מדויק ל4 שניםשמואל1 כתב:אמרתי שזה יהיה ביידן איפשהו בהודעה שלי?RomanR כתב:באמת אתה חושב שביידן יתמודד בגיל 83 לקדנציה נוספת? קודם שיגיע לזה..שמואל1 כתב:לפי השמועות, אריק טארמפ מתכנן לרוץ.
שמואל1 כתב:זה כבוד בסיסי בין מדינות.felix_r כתב:שמואל1 כתב:בכל העולם מברכים את ביידן ורק ביבי בשלו.
לא פתיחה טובה ליחסים.
בשיא הרצינות, אתה באמת חושב שלביידן אכפת מי בירך אותו קודם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים