המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:יש באיסלאם מיליון דברים חמורים אלפי מונים, שאתם פשוט לא מודעים אליהם.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה אתם רוצים..
אני קוראת את הכתבות ורואה אנשים הגיוניים ושפויים שרק בא לי לעשות איתם שלום ושיהיו השכנים שלי..אתם צריכים לוותר קצת על הגזענות ולהבין שאתם רוצים את הדברים האלה 40 מטר מהבית שלכם..
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה אתם רוצים..
אני קוראת את הכתבות ורואה אנשים הגיוניים ושפויים שרק בא לי לעשות איתם שלום ושיהיו השכנים שלי..אתם צריכים לוותר קצת על הגזענות ולהבין שאתם רוצים את הדברים האלה 40 מטר מהבית שלכם..
אנחנו לא גזענים, ואין שום קשר לגזענות. אנחנו פשוט לא חיים באשליות כמוך.
את שמה את עצמך בנעליהם וחושבת שהם רוצים בדיוק את אותו הדבר כמוך. זאת הטעות הגדולה שלך (ושל רבים אחרים).
יש להם מנטליות אחרת ותרבות אחרת ששונה בתכלית מהתרבות שלך באופן עיקרוני. ההגיון שלך ושלהם הם ממש לא אותו הדבר!
זאת הסיבה בגללה את לא יכולה לדעת מה הם חושבים ורוצים מבלי שאת יודעת את עיקרונות האיסלאם.
האיסלאם היא דת פולשנית באופן קיצוני, שלעולם המערבי אין שום סיכוי להסתדר איתו בצורה שנהוגה היום.
אני אתן לך דוגמא או שתים.
את יודעת מה זה גיהאד? במערב נהוג לחשוב כאילו ג'יהאד הוא איזו מלחמת קודש או משהו כזה, שקורה לעיתים רחוקות במקרים של פגיעה קיצונית באיסלם. אז לא. ג'יהאד הוא דרך חיים עבור כל מוסלמי מאמין. מטרתו הראשית של הג'יהאד היא השתלטות של האיסלאם על העולם כולו. על פי הג'יהאד כל מוסלמי בלי יוצא מן הכלל חייב לחתור למטרה הזאת במשך כל חייו. על פי הג'יהאד המוסלמים חייבים כל הזמן להיות במצב של מלחמה נגד "הכופרים". על פי הג'יהאד אסור למדינה מוסלמית לחתום הסכמי שלום עם מדינות של כופרים. המקרה היחיד שמותר לעשות את זה, הוא במקרה והאויב הרבה יותר חזק. אז מותר לחתום על שלום זמני כדי להתארגן ולהתחזק, אבל לא יותר מל- 10 שנים. אחר כך חייבים להמשיך במלחמה. על פי הג'יהאד אסור בצורה מוחלטת שאדמה שפעם היתה תחת שלטון איסלאם תעבור לידי הכופרים. בדיוק בגלל החוק הזה הם לא מוכנים לוותר על שטחים כלשהם ולהגיע לפשרה עם ישראל. זה לא יקרה לעולם.
מכירה את עשרת הדיברות? לא תרצח, לא תגנוב וכו'? הדיברות האלה הן בעצם הבסיס לחיים בחברה המערבית גם אם חלקן אינן רלוונטיות בימינו.
גם למוסלמים יש חוקים דומים מאוד, אבל בשינוי אחד עקרוני: הן נכונות רק עבור היחסים בין מוסלמי ומוסלמי. הן לא עובדות על כופרים! לא תרצח מוסלמי, לא תגנוב ממוסלמי, וכו'. כמעט כל מה שאסור למוסלמי אחד לעשות למוסלמי אחר, מותר לו (ואפילו מומלץ!) לעשות לכופרים. לכן עבור המוסלמים, את גבירתי, לא בן אדם שחלים עליו חוקים. מותר להם לעשות לך כל דבר רע, וזה אפשר לומר מצווה עבורם! זאת בדיוק הסיבה שהפוליטיקאים המוסלמים משקרים בלי סוף גם בתקשורת וגם באו"ם על מה שקטה בינם לבינינו. מבחינתם זה אמצעי לגיטימי ביותר להתגבר על הכופרים, וזה אפילו מעשה טוב.
ולפני שתגיבי לי שכל זה נכון רק לגבי מוסלמים קיצוניים ביותר ולא לגבי מוסלמי רגיל, אני אקדים ואומר: עוד אחת מהטעויות הגדולות בעולם המערבי לגבי האיסלם היא לחשוב שיש באיסלאם זרמים קיצוניים יותר וזרמים מתונים. אז לא. אין דבר כזה באיסלאם! האיסלאם הוא דת פונדמנטליסטית ללא זרמים רפורמיים מתונים. או שאתה מוסלמי או שאתה לא.
נ.ב. וזה היה באופן כללי, מבלי להכנס לפרטים של מנהגים ברבריים כמו קטיעת דגדגן לילדות שהגיעו לגיל 12 כדי שלא יהנו מסקס ואז לא יבגדו בבעליהן.
felix_r כתב:
ולפני שתגיבי לי שכל זה נכון רק לגבי מוסלמים קיצוניים ביותר ולא לגבי מוסלמי רגיל, אני אקדים ואומר: עוד אחת מהטעויות הגדולות בעולם המערבי לגבי האיסלם היא לחשוב שיש באיסלאם זרמים קיצוניים יותר וזרמים מתונים. אז לא. אין דבר כזה באיסלאם! האיסלאם הוא דת פונדמנטליסטית ללא זרמים רפורמיים מתונים. או שאתה מוסלמי או שאתה לא.
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:
זה בפירוש לא נכון. ההבדל בין השיעים והסונים הוא מאוד משמעותי. מי שמבין זאת, יודע בדיוק מדוע לישראל יש הסכם שלום עם מדינות כמו ירדן ומצריים (בעלות רוב סוני מובהק) וקשיים עם מדינות בעלות רוב שיעי.
אם היינו גם מתסכלים מאיזה פלג באיסלם הגיעו רוב (וכמעט כל) פיגועי הטרור, אז היינו מאוד מסתייגים מאוד מן הקביעה הזאת.
MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:
זה בפירוש לא נכון. ההבדל בין השיעים והסונים הוא מאוד משמעותי. מי שמבין זאת, יודע בדיוק מדוע לישראל יש הסכם שלום עם מדינות כמו ירדן ומצריים (בעלות רוב סוני מובהק) וקשיים עם מדינות בעלות רוב שיעי.
אם היינו גם מתסכלים מאיזה פלג באיסלם הגיעו רוב (וכמעט כל) פיגועי הטרור, אז היינו מאוד מסתייגים מאוד מן הקביעה הזאת.
האמירה שלך על הטרור בעייתית מאוד. אתה מודע לזה שאל קעידה הוא ארגון סוני?
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:
האמירה שלך על הטרור בעייתית מאוד. אתה מודע לזה שאל קעידה הוא ארגון סוני?
נכון, אבל אל קעידה הוא מקרה חריג. אגב, רוב האנשים אותם אל קעידה מגייס הם בד"כ שיעים.
בכל אופן, רוב גדול מפיגועי הטרור בארץ ובעולם נגרם ע"י מוסלמים שיעים.
MTA2311 כתב:משהו נחמד לפתוח איתו את השבוע.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4221225,00.html
MTA2311 כתב:משהו נחמד לפתוח איתו את השבוע.
אבי כתב:MTA2311 כתב:משהו נחמד לפתוח איתו את השבוע.
בחדית' של Al-Jami Al-Saghir ( חדית'= אוסף מסורות ואמרות שמיוחסות ל"נביא" מוחמד, אוסף שהוא שני בחשיבותו אחרי הקוראן בעיני המוסלמים) מוחמד מתואר כשהוא שוכב בקבר עם גוויה של אישה.
מאחר ומוחמד נחשב באיסלם לאדם מושלם וכמודל לחיקוי, אין פלא שהמוסלמים מחקים גם מנהגיו המיניים הביזארים (נקרופיליה זה רק אחד מאותם המנהגים).
אבי כתב:MTA2311 כתב:משהו נחמד לפתוח איתו את השבוע.
בחדית' של Al-Jami Al-Saghir ( חדית'= אוסף מסורות ואמרות שמיוחסות ל"נביא" מוחמד, אוסף שהוא שני בחשיבותו אחרי הקוראן בעיני המוסלמים) מוחמד מתואר כשהוא שוכב בקבר עם גוויה של אישה.
מאחר ומוחמד נחשב באיסלם לאדם מושלם וכמודל לחיקוי, אין פלא שהמוסלמים מחקים גם מנהגיו המיניים הביזארים (נקרופיליה זה רק אחד מאותם המנהגים).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד