שמואל1 כתב:אכזבה בבריכה: גל נבו סיים במקום העשירי ב 400 מטר ולא עלה לגמר.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:אכזבה בבריכה: גל נבו סיים במקום העשירי ב 400 מטר ולא עלה לגמר.
אכזבה? ממה בדיוק?
לא ציפיתי לכלום ושום דבר מהשחיינים שלנו.
בכל המדינה אין לנו אפילו בריכה אולימפית אחת. בזיון? אנדרסטייטמנט.
מבחינת המתקנים אנחנו יותר גרועים ממדינות העולם השלישי.
misha כתב:בדמינטון: הפסד למישה זילברמן.
נוצח 21:13, 21:12 ע"י הדני יורגנסון. שחקן הבדמינטון הנוסף בבית אליו משובץ זילברמן הוא דרק וונג מסינגפור, כשרק אחד מהשלושה יעפיל לשלב הבא. השניים ייפגשו מחר וזילברמן יהיה חייב לנצח כדי לשמור על סיכוי להעפיל לסיבוב הבא.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:אכזבה בבריכה: גל נבו סיים במקום העשירי ב 400 מטר ולא עלה לגמר.
אכזבה? ממה בדיוק?
לא ציפיתי לכלום ושום דבר מהשחיינים שלנו.
בכל המדינה אין לנו אפילו בריכה אולימפית אחת. בזיון? אנדרסטייטמנט.
מבחינת המתקנים אנחנו יותר גרועים ממדינות העולם השלישי.
לא ציפו מגל נבו למדליה, אבל לפחות לגמר. בכל זאת, הוא לקח מדלייה באליפות אירופה.
עידן כתב:misha כתב:בדמינטון: הפסד למישה זילברמן.
נוצח 21:13, 21:12 ע"י הדני יורגנסון. שחקן הבדמינטון הנוסף בבית אליו משובץ זילברמן הוא דרק וונג מסינגפור, כשרק אחד מהשלושה יעפיל לשלב הבא. השניים ייפגשו מחר וזילברמן יהיה חייב לנצח כדי לשמור על סיכוי להעפיל לסיבוב הבא.
יש לו סיכוי ריאלי? (אני לא מבין בענף הזה כלום)
עידן כתב:misha כתב:בדמינטון: הפסד למישה זילברמן.
יש לו סיכוי ריאלי? (אני לא מבין בענף הזה כלום)
נמרוד שפירא בר אור לא העפיל לחצי הגמר, אבל זה אפילו לא קרוב להיות הדבר המעניין ביותר שקרה לו היום (ראשון) בבריכה. השחיין הישראלי זינק למקצה שלו ב-200 מטר חופשי, כשהוא חובש כובע ועליו כתוב שמו של יונתן קופלב, חברו לנבחרת שנשאר ברגע האחרון בבית בעקבות ניתוח להסרת התוספתן.
אימוץ הכובע של קופלב העלה מיד תהיות. על פי הסברה הראשונית נראה היה כי שפירא בר אור עשה זאת כמחווה לשחיין שנותר מאוחר, אבל ההסבר של נמרוד עצמו, אחרי המשחה, לא השאיר יותר מקום לתהיות. "בישראל החליטו לא לייצר כובע עם השם שפירא בר אור. אני השחיין היחיד שאיתו זה קרה וחבל שזה מגיע לאולימפיאדה. אני שחיין של נבחרת ישראל, אבל המארגנים נתנו בסוף לי לשחות עם איזה כובע שאני רוצה, אז החלטתי לשחות עם הכובע של קופלב. הוא חבר אז אני בטוח שהוא מבין את זה".
"אם היה לי כובע עם השם שלי, הייתי חובש אותו", הוסיף שפירא בר אור, "כשהייתי צעיר זה אולי היה מוציא לי את החשק, אבל עכשיו זה רק עושה לי מוטיבציה. תמיד יש את האנשים שאוהבים להכניס את האינטרסים שלהם. באתי למשחה כרגיל, הכובע לא הפריע לי".
misha כתב:נמרוד שפירא בר אור לא העפיל לחצי הגמר, אבל זה אפילו לא קרוב להיות הדבר המעניין ביותר שקרה לו היום (ראשון) בבריכה. השחיין הישראלי זינק למקצה שלו ב-200 מטר חופשי, כשהוא חובש כובע ועליו כתוב שמו של יונתן קופלב, חברו לנבחרת שנשאר ברגע האחרון בבית בעקבות ניתוח להסרת התוספתן.
אימוץ הכובע של קופלב העלה מיד תהיות. על פי הסברה הראשונית נראה היה כי שפירא בר אור עשה זאת כמחווה לשחיין שנותר מאוחר, אבל ההסבר של נמרוד עצמו, אחרי המשחה, לא השאיר יותר מקום לתהיות. "בישראל החליטו לא לייצר כובע עם השם שפירא בר אור. אני השחיין היחיד שאיתו זה קרה וחבל שזה מגיע לאולימפיאדה. אני שחיין של נבחרת ישראל, אבל המארגנים נתנו בסוף לי לשחות עם איזה כובע שאני רוצה, אז החלטתי לשחות עם הכובע של קופלב. הוא חבר אז אני בטוח שהוא מבין את זה".
"אם היה לי כובע עם השם שלי, הייתי חובש אותו", הוסיף שפירא בר אור, "כשהייתי צעיר זה אולי היה מוציא לי את החשק, אבל עכשיו זה רק עושה לי מוטיבציה. תמיד יש את האנשים שאוהבים להכניס את האינטרסים שלהם. באתי למשחה כרגיל, הכובע לא הפריע לי".
שכונה תמיד היינו ותמיד נהיה.
misha כתב:נמרוד שפירא בר אור לא העפיל לחצי הגמר, אבל זה אפילו לא קרוב להיות הדבר המעניין ביותר שקרה לו היום (ראשון) בבריכה. השחיין הישראלי זינק למקצה שלו ב-200 מטר חופשי, כשהוא חובש כובע ועליו כתוב שמו של יונתן קופלב, חברו לנבחרת שנשאר ברגע האחרון בבית בעקבות ניתוח להסרת התוספתן.
שכונה תמיד היינו ותמיד נהיה.
עידן כתב:בינתיים אין שום הפתעות לטובה עם המשלחת הישראלית, אפילו להיפך...
לפחות שטילוב, טפו טפו חמסה חמסה, סיפק את הסחורה במוקדמות.
חזור אל פורום אולימפיאדת לונדון - 2012
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים