felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:קלטתם את התמונה הראשית של אתר היורוליג??
שמת לב שהוא לא גילח את השחי?
אתה מגלח את השחי?
לא, אבל 90% מהשחקנים ביורוליג כן עושים זאת
להשאיר אתכם לבד?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:קלטתם את התמונה הראשית של אתר היורוליג??
שמת לב שהוא לא גילח את השחי?
אתה מגלח את השחי?
לא, אבל 90% מהשחקנים ביורוליג כן עושים זאת
We allowed 38 points in the last quarter and that was maybe a Top 16 record
ankram כתב:felix_r כתב:זה הצ'אנס האחרון של דיוויד בלאט. אם שוב נפסיד, מבחינתי הוא יכול לחזור לרוסיה
מצויין , צביקה שרף גם ככה נראה לי משועמם בקופליאדה.
felix_r כתב:למאמנה של פנרבחצ'ה פיאניג'אני יש זכרון קצר מאוד.
אתמול אחרי המשחק הוא אמר:We allowed 38 points in the last quarter and that was maybe a Top 16 record
איך הוא הספיק לשכוח כל כך מהר את השיא האמיתי שהיה שותף לו?![]()
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
LIAV10 כתב:felix_r כתב:למאמנה של פנרבחצ'ה פיאניג'אני יש זכרון קצר מאוד.
אתמול אחרי המשחק הוא אמר:We allowed 38 points in the last quarter and that was maybe a Top 16 record
איך הוא הספיק לשכוח כל כך מהר את השיא האמיתי שהיה שותף לו?![]()
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
![]()
![]()
![]()
הוא לא שכח, הוא הכחיש..
עידן כתב:עבירה מפגרת של אוחיון ועכשיו מכבי בבעיה בגארדים
מקובי כתב:עידן כתב:עבירה מפגרת של אוחיון ועכשיו מכבי בבעיה בגארדים
ללא ספק המהלך של המשחק
לגבי מורן- אני מבין למה דיוויד לא התלהב להכניס אותו לרמת היורוליג- נתחיל בזה שהוא מאוד נמוך ורזה, היום כל רכז ביורוליג או בעל מסה או ביתרון גובה עליו דבר שגורם שעושים עליו פוסט אפ די בקלות, אם זה לא מספיק אז יש את הגנת החילופים של מכבי, שמורן פשוט לא יכול לשחק אותה.
מצד שני, הוא הרכז היחיד בקבוצה שיודע לשחק פיק אנד רול, תרגיל שהגבוהים של מכבי (אתלטיים וזריזים) יפרחו בו, הוא רכז במלוא מובן המילה שיודע למצוא את כולם, ועם קצת ביטחון הוא גם יכול לתת נקודות ביורוליג (יש לו כמה מהלכים שלא ניתן לעצור כמו עלייה לשלשה במתפרצת שבחולון הוא עשה באחוזים מאוד גבוהים)
אני סומך על דיוויד שהוא ידע להכניס אותו לרוטציה. החביאו את שאראס, אין סיבה שלא יחשבו על פתרונות הגנתיים לטובת מורן.
אגב, ריקי היקמן שלא מתים עליו פה הוא פשוט שוטינג גארד נהדר, ומוביל כדור שני מצוין, אבל הוא לא רכז. הכנסה של רוט לרוטציה (במקום יוגב) תעזור לו יותר למקסם את יכולותיו לדעתי.
jol9 כתב:מקובי כתב:עידן כתב:עבירה מפגרת של אוחיון ועכשיו מכבי בבעיה בגארדים
ללא ספק המהלך של המשחק
לגבי מורן- אני מבין למה דיוויד לא התלהב להכניס אותו לרמת היורוליג- נתחיל בזה שהוא מאוד נמוך ורזה, היום כל רכז ביורוליג או בעל מסה או ביתרון גובה עליו דבר שגורם שעושים עליו פוסט אפ די בקלות, אם זה לא מספיק אז יש את הגנת החילופים של מכבי, שמורן פשוט לא יכול לשחק אותה.
מצד שני, הוא הרכז היחיד בקבוצה שיודע לשחק פיק אנד רול, תרגיל שהגבוהים של מכבי (אתלטיים וזריזים) יפרחו בו, הוא רכז במלוא מובן המילה שיודע למצוא את כולם, ועם קצת ביטחון הוא גם יכול לתת נקודות ביורוליג (יש לו כמה מהלכים שלא ניתן לעצור כמו עלייה לשלשה במתפרצת שבחולון הוא עשה באחוזים מאוד גבוהים)
אני סומך על דיוויד שהוא ידע להכניס אותו לרוטציה. החביאו את שאראס, אין סיבה שלא יחשבו על פתרונות הגנתיים לטובת מורן.
אגב, ריקי היקמן שלא מתים עליו פה הוא פשוט שוטינג גארד נהדר, ומוביל כדור שני מצוין, אבל הוא לא רכז. הכנסה של רוט לרוטציה (במקום יוגב) תעזור לו יותר למקסם את יכולותיו לדעתי.
מסכים לחלוטין עם כלמה שאמרת... נדמה ליבפעם הראשונה העונה![]()
מורן בהחלט מוסיף מימד חדש שלא היה עד עכשיו, ואם תהיה לזה המשכיות, אז זה נהדר עבור מכבי.
מקובי כתב:jol9 כתב:מקובי כתב:עידן כתב:עבירה מפגרת של אוחיון ועכשיו מכבי בבעיה בגארדים
ללא ספק המהלך של המשחק
מורן בהחלט מוסיף מימד חדש שלא היה עד עכשיו, ואם תהיה לזה המשכיות, אז זה נהדר עבור מכבי.
לי נדמה שהגיע הזמן
מסקרן אותי אם הוא ישחק ביום שישי הקרוב, מצד אחד הוא הוכיח שיש לו מקום במכבי (בטח עם יכולת כזו של יוגב) מצד שני הרכז מהצד השני הוא פאקינג 2 מ'.
גל גל כתב:מקובי כתב:jol9 כתב:מקובי כתב:עידן כתב:עבירה מפגרת של אוחיון ועכשיו מכבי בבעיה בגארדים
ללא ספק המהלך של המשחק
לי נדמה שהגיע הזמן
מסקרן אותי אם הוא ישחק ביום שישי הקרוב, מצד אחד הוא הוכיח שיש לו מקום במכבי (בטח עם יכולת כזו של יוגב) מצד שני הרכז מהצד השני הוא פאקינג 2 מ'.
אני מעדיף שבכלל לא יהיה משחק בגלל ששחקני חימקי לא יופיעו בגלל שהם שובתים וככה מכבי יקבלו ניצחון טכני אולי במגרש הכי קשה בבית
גל גל כתב:חימקי ניצחה את בארסה אצלה בבית ובכלל היא קבוצה מצוינת ובמיוחד בבית
חנו'ש כתב:ראיתי עכשיו שידור חוזר של המשחק (בפעם הראשונה פספסתי את המחצית הראשונה וחלק מהשניה), והגעתי למסקנה שבלאט חייב למצוא פתרון לעמדה 4 שאינו כולל בתוכו את מלקולם תומאס!!
מצידי שישחק עם 4 נמוכים כשסמית' מתפקד כ-4 כשאליהו נח או סתם לא טוב, אבל שתומאס יפסיק לעלות ולחרב את המשחק.
כל פעם שאני רואה אותו עולה אני מקבלת חררה
yzafrir כתב:סמית' בעמדה 4 מוסיף את האלמנט שהיה מאפיין את מכבי עם בלו שזה הקליע מבחוץ (גם אם הוא לא קולע טוב בזמן האחרון הוא לפחות איום כי כולם יודעים שיש לו יד טובה מבחוץ בדרך כלל) ורק מזכיר לנו כמה בלו חסר...
קשה למצוא היום פאוורדים טיבעיים שגם עושים הגנה טוב וגם קולעים טוב מבחוץ ואולי הפתרון של לשים טווינר (3-4) בסגנון של בלו הוא כן הפתרון . במובן מסויים ג'פרסון הוא כזה וגם פאט קאלאטיס הוא כזה. ולשניהם יש גוף לשים בהגנה על פאוורדים...
תומאס בעמדה 4 יכול בעיקר לשעות הגנה אבל בכדורסל של היום לשחק בצד אחד של המשחק זה לא מספיק . ומבחינה התקפית הוא עושה תנועה של שחקן בעמדה 5 אבל שם הנחיתות הפיזית שלו ברורה .
קיינר מדלי אם היה משחק כמו שחשבנו וראינו אותו משחק בעבר אז היה יכול להתאים במשבצת הזאת אבל באופן מאוד מוזר הוא לא מזכיר בכלל את השחקן שהכרנו וכשלוקחים בחשבון גם את הסכומים שהוא מקבל הוא הופך להיות לא רלוונטי .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], felix_r, Google Adsense [Bot], omerk, גל גל, משה ו־46 אורחים