דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2013, 20:18

לבלאט יש אכן עונת אימון מזעזעת בסטנדרטים שלו , אבל להפסיד בחימקי זה צפוי עד משעמם , הרבע השני בהחלט לא היה בתוכניות.
אני בטוח שבלאט רצה שהנדריקס ולנגפורד יישארו , להשאיר שחקנים זה לא רק מאמן , יש פה כשלון של ההנהלה.

מה שכן אני מחזיק מבלאט אשם עיקרי בהבאתו של רב נגר אדיוט , מר "צעדים לדקה" תומאס , שאני אישית כבר היום מחזיר אותו הביתה.
כמובן באי היכולת להפעיל גבוה אחד לרפואה במכבי , לא שרמנדיני (שטוב נכון להיום בהרבה על פלאניניץ').
ובעיקר על בחירת שחקנים שהם אולי נחמדים ומשרים אווירה טובה בחדר ההלבשה , אבל טפשים ברמת הכדורסל , באופן מעורר רחמים.

למעט ,שון , סמית' וקצת אליהו בשניות הבודדות שהוא לא תחנה אחרונה ומעדיף לקבל גג , זאת קבוצת הכדורסל הטיפשה ביותר שראיתי מאז שאני אוהד מכבי (אולי חוץ מ 92 ).
זאת קבוצה שלא יודעת להוביל מתפרצות , שלוקחת החלטה אומללה אחר אומללה , ושהתרגיל האחרון שלה זה לתת את הכדור ליוגב שהוא 0-5000 בשניות האחרונות.

אין תרגיל , אין שכל , יש דאגות
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2013, 20:18

שחף כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן את אובראדוביץ'. הבעיה שהוא יפול מצחוק כשהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן, וינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע שהוא צריך לאמן שחקנים ברמה של היקמן וסמית'. בעצם, הוא ינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן.

שוב אתה סתם מקצין ללא שום סיבה. אתה יודע מצוין, שבין אובראדוביץ' לבלאט יש עוד לפחות 100 מאמנים.
הינה, לדוגמא, קאחה לאבורל חתכה את איבנוביץ' ולקחה את טבק האלמוני (אלמוני כמאמן) מהליגה הפולנית (!!!), ומאז הקבוצה רק מנצחת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2013, 20:21

felix_r כתב:
שחף כתב:אני בכיף הייתי מביא לכאן את אובראדוביץ'. הבעיה שהוא יפול מצחוק כשהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן, וינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע שהוא צריך לאמן שחקנים ברמה של היקמן וסמית'. בעצם, הוא ינתק את הטלפון ברגע שהוא ישמע את ההצעה הכספית של דני פדרמן.

שוב אתה סתם מקצין ללא שום סיבה. אתה יודע מצוין, שבין אובראדוביץ' לבלאט יש עוד לפחות 100 מאמנים.
הינה, לדוגמא, קאחה לאבורל חתכה את איבנוביץ' ולקחה את טבק האלמוני (אלמוני כמאמן) מהליגה הפולנית (!!!), ומאז הקבוצה רק מנצחת.

אתה חושב שמכבי יכולה להביא מישהו כמו טבק והוא יקלוט בכלל לאן הוא נכנס? לספאחיה עשו את המוות, מה נראה לך שיקרה אם יביאו מישהו כמו קוריינטיס או טבק? הוא יאכל יותר חרא
מהתקשורת והקהל. המאמנים הזרים היחידים שיכולים להתמודד עם המערכת הזאת שנקראת מכבי זה מסינה ואובראדוביץ'.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2013, 20:33

שחף כתב:
felix_r כתב:

אתה חושב שמכבי יכולה להביא מישהו כמו טבק והוא יקלוט בכלל לאן הוא נכנס? לספאחיה עשו את המוות, מה נראה לך שיקרה אם יביאו מישהו כמו קוריינטיס או טבק? הוא יאכל יותר חרא
מהתקשורת והקהל. המאמנים הזרים היחידים שיכולים להתמודד עם המערכת הזאת שנקראת מכבי זה מסינה ואובראדוביץ'.

לספאחיה עשו את המוות, כי הוא בא אחרי הפירוק של מכבי הגדולה. הכל בא בפרספקטיבה. בזמנו כולם ירדו על יכולת הריכוז של ביינום, כי כולם עוד זכרו את שאראס. היום ביינום נראה כמו סטוקטון בהשוואה ליכולת הריכוז של היקמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2013, 21:38

felix_r כתב:
שחף כתב:
felix_r כתב:

לספאחיה עשו את המוות, כי הוא בא אחרי הפירוק של מכבי הגדולה. הכל בא בפרספקטיבה. בזמנו כולם ירדו על יכולת הריכוז של ביינום, כי כולם עוד זכרו את שאראס. היום ביינום נראה כמו סטוקטון בהשוואה ליכולת הריכוז של היקמן.

בהשוואה לסטוקטון, יכולות הריכוז של ביינום זהות לחלוטין לאלו היקמן, אוחיון ורוט.
זה גם מוכח באופן מתמטי.

אם מדברים ברצינות ועל העניין המשמעותי הזה שנקרא מאמן מכבי ת"א, חייבים גם להסתכל על המציאות, ולא רק על הנייר.
זה יפה שטבאק מצליח, וזה יפה שהמאמן של סיינה מוציא יותר מהקבוצה מהכשרון שיש בה.
יש עוד הרבה מאמנים כאלה שמסתובבים באירופה.

אבל אף אחד מהמאמנים האלה שאתה מציע לא אימן בחיים בקבוצה כמו מכבי, עם רמת הלחץ והציפיות והמחוייבות לנצח בכל משחק.
אני מסכים איתך, שמכבי לא חייבת להביא את אוברדוביץ' בשביל להצליח יותר, אבל בדיוק כמו עם שחקנים, אתה מהמר כאן.
אתה יכול להביא את פארגו ב200K, ואתה גם יכול להביא את תומאס באותו הסכום. אותו דבר במאמנים.

רק שכאן, כל נפילה תהיה מאוד כואבת, כי מדובר במאמן (וראינו כבר מה קרה למכבי כשנפלה עם מאמנים) ולא בשחקן שאפשר להחליף ולהוריד לספסל.

בלי קשר לכל מה שכתוב כאן, בלאט לא אשפ בכך שהקבוצה הזאת מפסידה במוסקבה לקבוצה מצויינת וטובה בהרבה ממנה.
אם היה לו את הסגל של חימקי, אני מניח שהיינו מחפשים עכשיו מבצעי טיסות ללונדון במאי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 ינואר 2013, 22:03

יוני, אני מזכיר לך שלבלאט הייתה קבוצה עם הרבה מאוד כסף במוסקבה, וקבוצה לא זולה בכלל גם בפילזן, והוא לא בדיוק הצליח שם.
כסף גדול זה דבר שצריך לדעת לעבוד איתו. אני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שבלאט לדוגמא היה נותן מיליון דולר להנדריקס הבינוני, לדוגמא, ולוקח אותו בתור הסנטר המוביל שלו.

רוב הקבוצות של בלאט שאני ראיתי שיחקו כדורסל דומה, הגנתי וקבוצתי, אבל לא ממש מבריק. אני לא חושב שלבלאט יש את התכונה הפיל ג'קסונית או האובראדוביצ'ית שהופכת את המאמנים האלה לזוללי תארים.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2013, 22:17

יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2013, 22:23

felix_r כתב:יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!

פליקס, אתה שוב בורח לצדדים. אתה בחרת לעלות את השרשור הזה ממעמקי הארכיון, אז בוא נתעסק בשאלה הגדולה, ולא במשחק מקרי כזה או אחר של שרמדיני.
אפשר להזכיר את המשחק מהשבוע שעבר של היקמן וג'יימס, ולהגיד שבלאט הוא קוסם שהפך שני שחקנים זולים לאימת היורוליג, וזה יהיה רציני באותה המידה כמו מה שכתבת לגבי שרמדיני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 ינואר 2013, 22:26

שחף כתב:יוני, אני מזכיר לך שלבלאט הייתה קבוצה עם הרבה מאוד כסף במוסקבה, וקבוצה לא זולה בכלל גם בפילזן, והוא לא בדיוק הצליח שם.
כסף גדול זה דבר שצריך לדעת לעבוד איתו. אני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שבלאט לדוגמא היה נותן מיליון דולר להנדריקס הבינוני, לדוגמא, ולוקח אותו בתור הסנטר המוביל שלו.

רוב הקבוצות של בלאט שאני ראיתי שיחקו כדורסל דומה, הגנתי וקבוצתי, אבל לא ממש מבריק. אני לא חושב שלבלאט יש את התכונה הפיל ג'קסונית או האובראדוביצ'ית שהופכת את המאמנים האלה לזוללי תארים.

יכול להיות שאתה צודק.
בכל זאת, על מנת להיווכח בזה, צריכים להתקיים שלושה תנאים:
1 - שלמכבי יהיה תקציב גבוה (או לפחות גבוה יותר ממהשיש עכשיו)
2 - שבלאט יהיה זה שיבנה את הקבוצה
3 - שהקבוצה תיכשל אחרי ששני התנאים הראשונים מתקיימים

מכיוון שרוב הסיכויים שהתנאים האלה לא יתקיימו כולם, אז אין ממש דרך לדעת איך בלאט היה מצליח במכבי עם כסף, ודוגמא אחת של דינמו מוסקבה, לא ממש מייצגת לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 ינואר 2013, 22:36

jol9 כתב:
felix_r כתב:יוני, בחייך, פתח את אתר היורוליג ותראה מה עושה שרמאדיני ממש ברגעים האלה (פתח את הסטטיסטיקה אונליין)!

פליקס, אתה שוב בורח לצדדים. אתה בחרת לעלות את השרשור הזה ממעמקי הארכיון, אז בוא נתעסק בשאלה הגדולה, ולא במשחק מקרי כזה או אחר של שרמדיני.
אפשר להזכיר את המשחק מהשבוע שעבר של היקמן וג'יימס, ולהגיד שבלאט הוא קוסם שהפך שני שחקנים זולים לאימת היורוליג, וזה יהיה רציני באותה המידה כמו מה שכתבת לגבי שרמדיני.

אני בורח לצדדים? אני רק מראה לך, שבלאט לא מנצל לחלוטין את הסגל שיש לו. מה הקשר להיקמן ושון ג'יימס שהם שחקני חמישיה?
אני מראה לך, שמאמן של אולימפיאקוס, כן מנצל כל מה שאפשר, גם את שרמאדיני, ואילו דיוויד בלאט לא.
דיוויד בלאט לא עושה את העבודה שלו. נקודה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 18 ינואר 2013, 23:11

בלאט בעונה בינונית. אבל אני חושב שהוא מיצע כ- 80% עד כה מהקבוצה שלו. הקבוצה שנבנתה היא גרועה משיקולי תקציב והנהלה.
אפילו ההנהלה שלנו לא מצפה יותר מהמאמן או מהקבוצה.

שהקבוצה שלך נבנית על שחקן מרכזי אחד ששמו אוחיון וגם אותו בקושי השגנו אז אתה בבעיה.

אני חושב שרק צריך לקרוא את מה שכתבנו בתחילת שנה בשביל לראות שאין לקבוצה הזאת פוטנציאל לממש.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי roy1000 » 18 ינואר 2013, 23:28

felix_r כתב:למה אתה מזכיר רק מאמנים ישראלים תת רמה?
מה קרה, אין אפשרויות אחרות?
זה או בלאט או אפי?
תפסיק כבר עם השטויות שלך.

אני מבין שאתה אוהב לנגח את בלאט, אבל לא יגיע לפה שום מאמן אירופאי בכיר, וגם אם יגיע הספאחיה הבא, הסיכויים שלו להצליח במכבי קלושים.
אבל אל תדאג, יש סיכוי מצויין שאתה תקבל את מה שאתה רוצה אותה, ופדרמן יקפוץ על ההזדמנות להחליף את בלאט במאמן ברבע מחיר.

זה פשוט מגוחך שאתה מדבר כאילו האלטרנטיבה לבלאט זה אוברדוביץ' ולא אפי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ינואר 2013, 23:37

שחף כתב:יוני, אני מזכיר לך שלבלאט הייתה קבוצה עם הרבה מאוד כסף במוסקבה, וקבוצה לא זולה בכלל גם בפילזן, והוא לא בדיוק הצליח שם.

את דינאמו הוא עזב כאשר היא הייתה על סף פשיטת רגל ולא שילמה לו
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3726902,00.html
מפילזן הוא פוטר אחרי שהקבוצה נקלע למשבר בגלל שיחרורם של שלושה שחקני מפתח ( וודס , ניקולאס ורייט ) בשלב הטופ 16 של היורוליג בגלל שסרבו לטוס למשחק נגד פרטיזן .
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1261281

לצד "הכשלונות האלו אפשר להזכיר גם את ההצלחה עם בנטון , וזכיה עם סנט פטרסבורג ביורוקאפ וזכייה בתואר מאמן השנה ברוסיה באותה עונה....

בכל מקרה , אין מאמן היום שיכול לעשות יותר עם הסגל הזה ממה שבלאט עושה , ובכלל בתקציב השחקנים של מכבי אין מאמן שיכול \ יסכים לבנות סגל יותר טוב מבלאט .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 00:03

felix_r כתב:
jol9 כתב:

אני בורח לצדדים? אני רק מראה לך, שבלאט לא מנצל לחלוטין את הסגל שיש לו. מה הקשר להיקמן ושון ג'יימס שהם שחקני חמישיה?
אני מראה לך, שמאמן של אולימפיאקוס, כן מנצל כל מה שאפשר, גם את שרמאדיני, ואילו דיוויד בלאט לא.

בטח שאתה בורח לצדדים.
מה, שרמדיני הוא השחקן הראשון בהיסטוריה שמצליח במקום אחד ולא מצליח באחר?
מה, בלאט הוא המאמן הראשון בהיסטוריה שלא מצליח להפיק משהו משחקן שאמור להיות שחקן לא רע?

באמת שהדוגמא הזאת לא קשורה לכלום, ואם אתה מדבר על מאמן אולימפיאקוס, שמצליח להפיק מהסגל שלו את כל מה שאפשר,
אז איך תסביר את זה שאלופת אירופה שאותה הוא מאמן, שנשארה כמעט באותו הסגל כמו בעונה שעברה, נמצאת באותו מאזן כמו מכבי הדי מביכה של העונה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2013, 01:00

שני דברים בהקשר לתגובות האחרונות פה:
1) יוני - דיוויד בלאט כבר אימן במכבי בתקציב גדול ובאחת הקבוצות הכי טובות שנבנו כאן וגם אחרי המשכיות - הקבוצה של 2001/2002 עם מקדונלד, האפמן ופארקר זוכי הסופרוליג, בתוספת כח של בשוק וניקולה שהיו אמורים להחליף את נייט ובלאט שעשה את טעות חייו והחליט להישאר עם בשוק ע"ח ניקו, בגלל שהרגיש שיש לו איזשהו חיבור עם הקהל במשחק הראשון מול אלבה ברלין.

2) אני חושב שיש כאן הליכה רחוקה מדיי לגבי המאמן הבא של מכבי. בעיניי, אין לי ספק שלאור נסיון העבר הוא יהיה ישראלי והשם שלו יהיה דן שמיר, שנחשב בהחלט מוערך במועדון. הרחק מאחוריו כאופצייה שנייה יש את אדלשטיין שסביר שלא יגיע על חשבון הראשון. אופציה אחרת יכולה להיות נתינת המושכות לגיא גודס, דבר שאני גם לא מאמין שיקרה.
קטש שרוף, אפי שרוף, פיני שרוף (למרות שהקולות שלו מ-ONE, עושים רושם של קירקורים) ואני חושב שגם צביקה שרוף אחרי הפרידה האחרונה מהקבוצה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2013, 01:06

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

בטח שאתה בורח לצדדים.
מה, שרמדיני הוא השחקן הראשון בהיסטוריה שמצליח במקום אחד ולא מצליח באחר?
מה, בלאט הוא המאמן הראשון בהיסטוריה שלא מצליח להפיק משהו משחקן שאמור להיות שחקן לא רע?

באמת שהדוגמא הזאת לא קשורה לכלום, ואם אתה מדבר על מאמן אולימפיאקוס, שמצליח להפיק מהסגל שלו את כל מה שאפשר,
אז איך תסביר את זה שאלופת אירופה שאותה הוא מאמן, שנשארה כמעט באותו הסגל כמו בעונה שעברה, נמצאת באותו מאזן כמו מכבי הדי מביכה של העונה?

הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???
הוא לא מצליח להוציא כלום ושום דבר מכל הסגל!
איזה דוגמאות אתה צריך? תפסיק להתחמק!
הקבוצה שלך נראת כמו חרא! הקבוצות הכי גרועות ביורוליג נראות יותר טוב.
ואתה עוד מאשים אותי בבריחה לצדדים? תפסיק להדבק לדברים שוליים.
תפתח את העינים! אתה כל הזמן מחפש תירוצים עבור בלאט. די!
בלאט נכשל בענק. ריד מיי ליפס: נ-כ-ש-ל! בע-נ-ק!
זה הכל. ותפסיק כל הזמן להתחמק מהעובדה הזאת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2013, 08:03

felix_r כתב:הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???

פליקס, אתה צריך לעבור לסטנד אפ קומדי. יש לבלאט יש שחקן וחצי שמקומם ביורוליג. כל השאר שחקנים שמעולם לא שיחקו ולעולם לא ישחקו יותר ביורוליג אחרי שיסיימו את הדרך במכבי. גם אם בלאט לא היה מנצח משחק יורוליג אחד זה לא היה כשלון.

אבל כמו שאמרתי, בשנה הבאה אתה תקבל את דן שמיר או קטש או דרוקר או מאמן אחר במאה אלף דולר ואז אולי תבין את במשמעות של "כשלון".
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2013, 10:42

roy1000 כתב:
felix_r כתב:הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???

פליקס, אתה צריך לעבור לסטנד אפ קומדי. יש לבלאט יש שחקן וחצי שמקומם ביורוליג. כל השאר שחקנים שמעולם לא שיחקו ולעולם לא ישחקו יותר ביורוליג אחרי שיסיימו את הדרך במכבי. גם אם בלאט לא היה מנצח משחק יורוליג אחד זה לא היה כשלון.

אבל כמו שאמרתי, בשנה הבאה אתה תקבל את דן שמיר או קטש או דרוקר או מאמן אחר במאה אלף דולר ואז אולי תבין את במשמעות של "כשלון".

בנתים מי שעובד בסנד-אפ קומדי זה האליל שלך בלאט! כל אירופה צחקה מהבדיחות שלו בחימקי!
זה שהקבוצה שלו אפילו לא נלחמת ומקבלת בראש כמו קבוצת קט-סל במשחק נגד בוגרים,
ממש לא קשור בכלל באיכות השחקנים שהבדרן הזה הביא למכבי.
גם ניהול המשחק של בלאט ממש מצחיק! מחליף שחקנים בשלישיות כאילו זה היה הוקי קרח.
ההגנה שלו זה שוס השנה בעולם הבידור.
ושלא נזכיר את משחק ההתקפה הממש קורע...
היתי נחנק מצחוק אם היתי אוהד של הפועל, אבל אני אוהד מכבי,
ואני לא מוכן שהבדרן הזה יהפוך את הקבוצה שלי לבדיחה של אירופה!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 19 ינואר 2013, 10:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי misha » 19 ינואר 2013, 10:44

לא צריך להגזים לכאן או לכאן, לדעתי אנשים לוקחים את זה קצת רחוק מדי.

האם אפשר היה להוציא יותר מהסגל הזה? לדעתי, כן. עד כמה יותר? לא בהרבה. גם על בלאט עוברת עונת אימון לא משהו, וגם לי יש טענות בקשר לניהול משחק, שיטה, תרגילים וכו'. יכול להיות שהקבוצה הייתה נראית יותר טוב תחת מאמן אחר אבל כנראה לא בפער משמעתי שהיה מאפשר להגיע למשהו ביורוליג. בסופו של דבר יש פה סגל שחקנים רע עם 2 וחצי זרים נורמליים וכמה עב"מים שלא ראויים להיות במכבי. הסגל הזה לא שווה הצלבה, וגם אם איכשהו היינו משתחלים לשם, היינו מקבלים בראש. בלאט עדיין מאמן טוב והוא יצליח אם יתנו לו את הכלים המתאימים לכך, וכל עוד הנהלה לא משנה תקליט, נצטרך להסתמך על הרבה מזל וכל מיני קסמים שיצליחו פעם ב.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 19 ינואר 2013, 11:28

felix_r כתב:
הוא לא מצליח להוציא משחקן?? משחקן???

רגע לפני שאני אתייחס למה שכתבת, תקרא את הפוסט הקודם שלך, ואת התגובה שלי אליו.
נתת את שרמדיני כדוגמא, ואת המאמן של אולימפיאקוס כאחד שכן משתמש בכל הסגל שלו, ואני אמרתי, שאם הוא מאמן כ"כ טוב, אז איך זה שאלופת אירופה, אותה הוא מאמן,
נמצאת עם אותו המאזן כמו מכבי, ובשבוע הבא אולי תהיה במאזן 1-4 שלילי?? האם זה המאמן שיכול להצליח במכבי?

לגבי הביקורת שלך על בלאט, אז כבר נדמה לי שכולם מסכימים, שהיא מוצדקת, לפחות בחלקה. אפילו כתבתי פוסט אחד לפני כמה זמן שבסוף אתה תמיד יוצא צודק.
אבל כמו שמישה אמר, הביקורת שלך נגד בלאט היא מוגזמת (ואני גם מוסיף - מגמתית).

אני לא מסכים שבלאט נכשל בענק, ונדמה לי שרוב הגולשים בפורום, גם לא מסכימים לטענה הזאת. אני כן מסכים שהוא לא עושה עבודה ממש טובה עם הריסות הקבוצה
שיש לו, ושגם לו יש חלק בכשלון.
כמו שאמרו כאן, גם מסינה, אוברדוביץ' ופופוביץ', לא היו מביאים את הקבוצה הזאת לפיינל פור. אולי אולי להצלבה.
אבל כל אחד מהם עולה פי 4 מבלאט לכל הפחות.

בשביל שמכבי תצליח בשיטה הנוכחית, היא חייבת לפגוע בול ברוב ההימורים שלה - כאלה היו פארגו, פרקיס, סופו, אידסון והנדריקס, שיחד עם בלו, אליהו, בורשטיין ופניני,
הצליחו לייצר קבוצה טובה ואטרקטיבית.
מאז עברו שנתיים, ובכל קיץ, ההנהלה שיחקה משחקים לא מקצועיים, ולא השכילה להפיק את המירב מהתקציב הדי נמוך שעמד לרשותה.
כל עוד זה קורה, אף מאמן לא יצליח במכבי, כי מכבי בניגוד ללובליאנה, פרטיזן ואפילו קאחה וסיינה, זה מועדון גדול, שאי אפשר להצליח בו באופן ההצלחה של מועדונים קטנים יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־18 אורחים