המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני מאוד מקווה שהאוהדים יעשו איזושהי מחאה בהיכל
חייבים להעיר את פדרמן ולהגיד לו די
בסימנים של מחאה ראשונה בלאט הולך הביתה
אני מאוד רוצה מחאה אבל ההנהלה רק מחכה לתירוץ
תלוי איזו מחאה. אם ימחו נגד הבעלים, אז לא יגעו בבלאט. מחאה כללית לעומת זאת, והכל יכול להיות..
זה לא כאילו אפשר לא לקנות מנויים באמצע העונה
והארגונים לא יעשו מחאה נגד ההנהלה כי ההנהלה תומכת בהם ומאפשרת להם להכניס ציוד להיכל
אוהדי הפועל הצליחו למחות נגד הבלעים באמצע העונה יפה מאוד.
אין פה קשר לתמיכה, יש קשר לסוג האוהדים. גם הארגונים מפונקים כנראה.
aribari24 כתב:פלאניניץ? מה איתו? הבאתם שחקן באמצע העונה ופשוט לא משחקים עליו!!
למה בלאט מחכה? שהוא יהפוך כהה, ייתמלא קעקועים ואז הוא יישחק עליו?
felix_r כתב:פתיחה טובה של הרבע השלישי.
בהתקפה יש תנועה והנעת כדור יפה.
בהגנה מוסג "מניעת כדור" סופסוף הגיע לאוזניו של דיוויד בלאט, ולוגאן רץ אחרי ספאנוליס כמו מטורף!
Holiday_Armadillo כתב:תמותי מכבי
אני כל כך עצבנית על העונה המסריחה הזאת ועדיין הגנים המכביסטים שלי משתלטים עליי ומוציאים ממנו התלהבות בריצה הזאת
אני כל כך עצבנית על העונה המסריחה הזאת ועדיין הגנים המכביסטים שלי משתלטים עליי ומוציאים ממנו התלהבות בריצה הזאת
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תמותי מכבי
ההתלהבות היא טבעית וגם עובדת עליי יפה. רוח לחימה תמיד עובדת טוב לכל קבוצה. היכולת חרא אבל כשנלחמים פתאום הכל הולך. הבעיה היא שאי אפשר לחיות רק מזה והיכולת עדיין רעה מאוד. צריך להיות חכם ולא לתת לזה לסנוור אותה לגבי המציאות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־24 אורחים