דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2013, 19:22

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.
לא יודע איך, לא יודע מתי, אבל זאת הכנת הקרקע להמשך הדרך בלי דייויד.

אם זה אכן כך, ואם זוהי הדרך החדשה והרעננה שבה הולכת ההנהלה החדשה שלנו, אז זאת ממש דרך מגעילה ולא נעימה.

פדרמן שלח הודעה בווטסאפ ל"תפוצת עיתונאי הבית" שהשבוע הם מחוייבים ללכלך על בלאט, בשביל שהאוהדים יקבלו טוב את הפיטורים שלו בסוף העונה? זה פשוט בולשיט.

מסכים איתך. הכל הרבה יותר פשוט. בלי שום קונספירציות. מכבי נראית רע כבר תקופה ארוכה, אבל בהפסד המביש והמשפיל לחימקי, מכבי הגיעה לשפל המדרגה. עד היום בגלל הכבוד הגדול, שהתקשורת רוכשת לבלאט, היא נמנעה מלעביר עליו ביקורת חריפה, אבל הגיעו מים עד נפש.

אז איפה היתה הביקורת ביום שאחרי המשחק? למה דווקא היום?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 ינואר 2013, 19:36

jol9 כתב:
felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אני מסכים עם יובל שהדברים נראים מאורגנים ומתואמים.
לא יודע איך, לא יודע מתי, אבל זאת הכנת הקרקע להמשך הדרך בלי דייויד.

אם זה אכן כך, ואם זוהי הדרך החדשה והרעננה שבה הולכת ההנהלה החדשה שלנו, אז זאת ממש דרך מגעילה ולא נעימה.

פדרמן שלח הודעה בווטסאפ ל"תפוצת עיתונאי הבית" שהשבוע הם מחוייבים ללכלך על בלאט, בשביל שהאוהדים יקבלו טוב את הפיטורים שלו בסוף העונה? זה פשוט בולשיט.

מסכים איתך. הכל הרבה יותר פשוט. בלי שום קונספירציות. מכבי נראית רע כבר תקופה ארוכה, אבל בהפסד המביש והמשפיל לחימקי, מכבי הגיעה לשפל המדרגה. עד היום בגלל הכבוד הגדול, שהתקשורת רוכשת לבלאט, היא נמנעה מלעביר עליו ביקורת חריפה, אבל הגיעו מים עד נפש.

אז איפה היתה הביקורת ביום שאחרי המשחק? למה דווקא היום?

היתה גם ביקורת אחרי המשחק (כמו של גרשון ב ONE).
היום, כי תמיד יש כתבות לפני המשחק. לדוגמא, גרינוואלד תמיד כותב כתבה לפני המשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 24 ינואר 2013, 19:59

OK.
אז כמו שאמרתי יכול להיות שתאוריית הקונספירציה הזאת סתם מונפצת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 ינואר 2013, 22:53

שבלאט יתפטר, לא ללוקסוס שלו התקציב שקל 90 הזה..
יכול בכיף לקבל קבוצה עם תקציב סביר +
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 24 ינואר 2013, 22:58

אפס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ינואר 2013, 00:06

היום בפתיחת המשחק הבנתי שהסרט הזה אבוד. בלאט איבד את חדר ההלבשה שלו.
כשבמשך מחצית שלמה כל שחקן מרשה לעצמו לעזוב כל תרגיל, כל שבריר מחשבה בהתקפה או בהגנה, ולעשות מה בזין שלו, הבנתי שזה פשוט אבוד.
ספקני אם דייויד בלאט הגדול מאמין בשיטה המתבססת על "עשה זאת בעצמך" ויכולת אישית. לא זו מכבי, לא זו דרכו של תלמיד פרינסטון. אלו גם לא השחקנים.

במחצית השניה חל שינוי- כנראה עקב דברים שנאמרו (או נצרחו) במלתחות, אבל בתכל'ס- אין מה לדבר. ברגע שהבחור שם את הטוש על הלוח ומשרבט חרטוטים הכל מובן-
בחרת בשחקנים טיפשים? דבר איתם ככאלה.

עצוב לי מאוד על אדם שאני מאוד מעריך, שבשל כך עלולה להסתיים דרכו במכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 ינואר 2013, 00:13

כדאי להזכיר שוב שהוא הביא את תומאס ומדלי במקום שני שחקנים שהיו חתומים במכבי , כנראה שגם לטפלון לפעמים נדבק משהו.

מאצ'באן אגב מתחיל לאט לאט לפרוח שוב ביולב קאפ , אין דבר יותר צפוי מזה כמובן ... אבל בלאט אף פעם לא טועה.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2013, 00:19

יוסי22 כתב:כדאי להזכיר שוב שהוא הביא את תומאס ומדלי במקום שני שחקנים שהיו חתומים במכבי , כנראה שגם לטפלון לפעמים נדבק משהו.

מאצ'באן אגב מתחיל לאט לאט לפרוח שוב ביולב קאפ , אין דבר יותר צפוי מזה כמובן ... אבל בלאט אף פעם לא טועה.

יוסי, תגיד, עד מתי תמשיך לדחוף את סופו ואת מצ'באן לכל פוסט שלך?
בסדר, הבנו. בלאט טעה טעות מרה, שחרר את חאכים אולג'וון ואת צ'ארלס בארקלי והחתים במקומם את גרג אודן ואת גרג אוסטרטג

אפשר להתקדם משם נראה לי כבר...

בלאט לא היה אחראי על בניית הסגל. הוא כן אחראי על זה שהקבוצה לא משחקת טוב, למרות שהיום היא היתה בסדר גמור רוב הזמן,
והוא גם ניהל את המשחק היטב רוב הזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 ינואר 2013, 00:35

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:כדאי להזכיר שוב שהוא הביא את תומאס ומדלי במקום שני שחקנים שהיו חתומים במכבי , כנראה שגם לטפלון לפעמים נדבק משהו.

בסדר, הבנו. בלאט טעה טעות מרה, שחרר את חאכים אולג'וון ואת צ'ארלס בארקלי והחתים במקומם את גרג אודן ואת גרג אוסטרטג

בלאט לא היה אחראי על בניית הסגל. הוא כן אחראי על זה שהקבוצה לא משחקת טוב, למרות שהיום היא היתה בסדר גמור רוב הזמן,

נעזוב את מצ'באן, באמת.
על שרמאדיני אפשר לדבר? אז היום שרמאדיני הוכיך לבלאט מי משניהם טיפש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 ינואר 2013, 09:28

felix_r כתב:
jol9 כתב:

נעזוב את מצ'באן, באמת.
על שרמאדיני אפשר לדבר? אז היום שרמאדיני הוכיך לבלאט מי משניהם טיפש.

שרמדיני הוכיח אתמול כמה דברים:
1 - הוא שחקן פחות טוב מג'יימס ובלאט העדיף את שון על פניו בצדק
2 - הוא לא הצליח למצוא את מקומו כשחקן מחליף במכבי, ירד באחוזים מהעונשין (מה שמן הסתם לא קשור במאמן) ולא נתן את ה100% שלו בהגנה ובריבאונד
3 - שהשימוש בו שנעשה ע"י הצוות המקצועי לא היה מספיק נבון וטוב (כלומר שאפשר היה להוציא ממנו יותר)
4 - שהשחרור דווקא שלו ולא של תומאס ומדלי היתה טעות גסה

ד"א לא נראה לי שאפשר להגיד על אדם כמו בלאט שהוא טיפש, ולא משנה אם מה שהוא עושה או לא עושה לא מוצא חן בעיניך.

נ.ב - עוד דבר ששרמדיני הוכיח זה שכשיש לידך שחקן כמו ספאנוליס, הכל נעשה הרבה יותר קל
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2013, 17:49

מתוך הבלוג של גרינוולד:
"אני מהמר שדיוויד בלאט לא יישאר במכבי בעונה הבאה. הוא שרד כאן שלוש עונות כי היה מספיק פוליטיקלי קורקט וסתגלן ביחס להנהלה הדומיננטית שלו. כמעט כל מאמן חזק שעבד ממכבי, לא בתקופה האחרונה כי אם בעשורים האחרונים, סיים איתה רע: רלף קליין, פיני גרשון, צביקה שרף.הנהלת מכבי מורכבת מאנשי עסקים ממולחים. בעסקיהם הפרטיים הם יודעים להשאיר את הרגשות בצד. במכבי, כמות הרגש והאמוציות שמעוררת בהם הקבוצה מחלחלת לאופן הניהול שלהם את המועדון. האהבה לבייבי לא מאפשרת למנהלים לקבל החלטות בקור רוח. היא גורמת להם להיות מעורבים בחיי היום-יום של המערכת עד לעניינים הקטנים והדקים ביותר.הם לא משחררים את הרסן. לא מאפשרים לילד לצעוד לבד. תמיד נמצאים מאחוריו, מתעניינים, דוחפים, כמו הורים מגוננים מדי. ולכן לעולם לא יחתימו מאמן כמו ז'ליקו אובראדוביץ', למשל.בלאט יכול להיות איש קשה לפעמים. בבסיסו גם הוא קונטרול-פריק. הצדדים סוחבים מועקות משנים קודמות, אבל בקיץ, גם אחרי שהכל נשכח ונסלח, לכאורה, אמרו בהנהלה דברים קשים מאוד על בלאט מאחורי הקלעים. בלהקה שמורכבת מכל כך הרבה זכרי-אלפא, כולם כל הזמן חושפים שיניים.
בקרוב יחלו לדבר על העונה הבאה. בלאט כנראה לא ימשיך. מי שמכוון לג'וב הזה, ולא מתבייש להגיד זאת במפורש, הוא גיא גודס. חמש עונות (מצטברות) כעוזר הן די והותר עבורו.
גודס מתאים להנהלה. הוא איש מקצוע טוב ואדם נוח ופרגמטי. יכול להיות שהוא הבחירה המקצועית הנכונה, לשיטתם של מזרחי, הפדרמנים והרקנאטים. אבל הוא בוודאי לא הבחירה המקצועית האמיצה ביותר.
הילד הזה כבר גדול וחזק. הוא צריך שאמא ואבא ינתקו ממנו את חבל הטבור ויסירו את גלגלי העזר.
ואם לפעמים ייפול, הוא בוודאי יקום."

אני מקווה מאוד שבלאט ישאר פה עוד הרבה שנים ושאם הוא יעזוב יביאו לפחות מאמן נורמלי ולא את גודס
המצב במכבי כל כך רע ונראה שזה לא ישתנה עד שההנהלה תשנה חשיבה/תתחלף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 26 ינואר 2013, 19:46

rc4991 כתב:מתוך הבלוג של גרינוולד:
"אני מהמר שדיוויד בלאט לא יישאר במכבי בעונה הבאה. הוא שרד כאן שלוש עונות כי היה מספיק פוליטיקלי קורקט וסתגלן ביחס להנהלה הדומיננטית שלו. כמעט כל מאמן חזק שעבד ממכבי, לא בתקופה האחרונה כי אם בעשורים האחרונים, סיים איתה רע: רלף קליין, פיני גרשון, צביקה שרף.הנהלת מכבי מורכבת מאנשי עסקים ממולחים. בעסקיהם הפרטיים הם יודעים להשאיר את הרגשות בצד. במכבי, כמות הרגש והאמוציות שמעוררת בהם הקבוצה מחלחלת לאופן הניהול שלהם את המועדון. האהבה לבייבי לא מאפשרת למנהלים לקבל החלטות בקור רוח. היא גורמת להם להיות מעורבים בחיי היום-יום של המערכת עד לעניינים הקטנים והדקים ביותר.הם לא משחררים את הרסן. לא מאפשרים לילד לצעוד לבד. תמיד נמצאים מאחוריו, מתעניינים, דוחפים, כמו הורים מגוננים מדי. ולכן לעולם לא יחתימו מאמן כמו ז'ליקו אובראדוביץ', למשל.בלאט יכול להיות איש קשה לפעמים. בבסיסו גם הוא קונטרול-פריק. הצדדים סוחבים מועקות משנים קודמות, אבל בקיץ, גם אחרי שהכל נשכח ונסלח, לכאורה, אמרו בהנהלה דברים קשים מאוד על בלאט מאחורי הקלעים. בלהקה שמורכבת מכל כך הרבה זכרי-אלפא, כולם כל הזמן חושפים שיניים.
בקרוב יחלו לדבר על העונה הבאה. בלאט כנראה לא ימשיך. מי שמכוון לג'וב הזה, ולא מתבייש להגיד זאת במפורש, הוא גיא גודס. חמש עונות (מצטברות) כעוזר הן די והותר עבורו.
גודס מתאים להנהלה. הוא איש מקצוע טוב ואדם נוח ופרגמטי. יכול להיות שהוא הבחירה המקצועית הנכונה, לשיטתם של מזרחי, הפדרמנים והרקנאטים. אבל הוא בוודאי לא הבחירה המקצועית האמיצה ביותר.
הילד הזה כבר גדול וחזק. הוא צריך שאמא ואבא ינתקו ממנו את חבל הטבור ויסירו את גלגלי העזר.
ואם לפעמים ייפול, הוא בוודאי יקום."

אני מקווה מאוד שבלאט ישאר פה עוד הרבה שנים ושאם הוא יעזוב יביאו לפחות מאמן נורמלי ולא את גודס
המצב במכבי כל כך רע ונראה שזה לא ישתנה עד שההנהלה תשנה חשיבה/תתחלף

אם כשבלאט הוא המאמן שלנו אנחנו בקושי מגרדים ניצחון בבית בטופ-16,
אני לא רוצה לחשוב לאיזה מחוזות גודס או איזה יצור אירופאי שינחת כאן יקח אותנו, במדיניות הכלכלית הנוכחית.
אגב סתם ליתר ביטחון, מכבי תצטרך לעבור את המוקדמות ביורוקאפ או שהמקום שלנו בפנים כבר מובטח? :confused
~Box & 1~

הודעהעל ידי Allan Turing » 26 ינואר 2013, 20:35

אני מאד מקווה שהעונה המזעזעת הזאת לא תגרום לבלאט ללכת, למרות שאבין אותו אם זה מה שהוא יחליט.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי rc4991 » 26 ינואר 2013, 21:23

Allan Turing כתב:אני מאד מקווה שהעונה המזעזעת הזאת לא תגרום לבלאט ללכת, למרות שאבין אותו אם זה מה שהוא יחליט.

נראה לי שאם בלאט יעזוב זה יהיה בגלל שההנהלה המפגרת שלנו תרצה בכך ולא ההפך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 21:31

העונה הזאת פוגעת במוניטין של בלאט - אין מה לעשות עם זה.
מכאן השאלה היא מה הוא יחליט לעצמו להמשך הדרך, כי למאמנים כמו בלאט יכולים לשכוח עונה אחת פחות טובה, אבל עוד אחת כזאת, עלולה לפגוע בו
בצורה רצינית יותר.

מנגד אסור לשכוח שיש את ההנהלה ואת הGM החדש המוכשר שלנו שיכול להגיד לעצמו - "למה אני צריך לשלם 700 אלף דולר למאמן שמביא אותי לטופ 16,
כשזה הישג שאפשר להשיג גם בלי מאמן או עם מאמן זול פי 3"...
הרי כבר מודלפות ידיעות מבכירים במכבי שבלאט מאמן ראשי כבר 5 עונות ועדיין לא הגיע לשום דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2013, 21:58

jol9 כתב:

בגלל השטות הזו אני אחזור שוב ושוב על מדלי ותומאס במקום סופו ומאצ'באן .

בלאט כן בנה את הסגל והוא עשה עבודה נוראית .

וזה חשוב במיוחד כשנזכרים שבלאט הביא במיליון דולר פלופ עצום במקום שחקן שהיה חתום במכבי והוא התעקש על זה מול ההנהלה , לבוא אחר כך ולטעון שהוא לא בנה את הסגל זה קשקוש.
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 ינואר 2013, 22:09

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

וזה חשוב במיוחד כשנזכרים שבלאט הביא במיליון דולר פלופ עצום במקום שחקן שהיה חתום במכבי והוא התעקש על זה מול ההנהלה , לבוא אחר כך ולטעון שהוא לא בנה את הסגל זה קשקוש.

מיליארד דולר*
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 ינואר 2013, 22:16

עכשיו במסגרת הסגידה לבלאט אתה רוצה גם לספר לנו שהוא הביא את מדלי במאה אלף דולר כי זה מה שפדרמן הרשע הקציב לעמדה 4 ?

ועכשיו בחזרה למציאות :

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2548204
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 26 ינואר 2013, 23:21

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:

2 דברים:
1 - על בניית הסגל היה אחראי אחד (דני פדרמן). אתה יכול להגיד שבלאט התנגד לראות אותם במכבי ולבקר אותו על זה, אבל האחריות חייבת להיות על אדם/גוף אחד,
וכולנו יודעים שלא מדובר בבלאט.
2 - סופו משחק 13 דקות למשחק בפאו. מצ'באן נותן 8 נק' ו-3 רב' ביורוקאפ (אני מזכיר לך שמדלי נתן באותו המפעל מספרים כמעט כפולים)...
לא בטוח שהיה הבדל כזה גדול אם הם היו בקבוצה, לפחות לא בכל מה שקשור בעליה להצלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 ינואר 2013, 00:49

אתה לא באמת טוען שמאצ'באן היה יותר גרוע ממדלי ...

הנה הסטטיסטיקה של מדלי מהעונה :

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2012

וזו משנה שעברה מהיורוקאפ:

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2011

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010

אצל מאצ'באן :

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2012

ועונות שעברו

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=U2010

http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=E2011

אפשר לראות שמאצ'באן באמת לא הבריק בחלק הראשון של העונה אבל הוא השתפר מאוד בשני המשחקים האחרונים ומיצב את עצמו כגבוה המוביל עם למעלה מ-30 דקות למשחק , תן לי להמר שעד סוף העונה הוא ימצב את עצמו כאחד הגבוהים הטובים ביולב , הוא פשוט מוכשר מידי כדי לא לעשות את זה .

בכל מקרה גם אם נחזור לשנים קודמות הוא נתן סטטיסטיקה הרבה יותרמרשימה.

סופו באמת נפצע במהלך העונה אחרי פתיחה נהדרת ומאז לא מקבל יותר מידי דקות (14 דקות למשחק בטופ 16) אבל התרומה שלו לדקה לא רעה (מדד 8) , לא מבריק אבל רחוק מאוד מתומאס.

בכל מקרה אני לא רואה איך שני שחקנים סבירים פלוס לא היו תורמים יותר משני נזקים מהלכים ולכן לטעון שפדרמן בנה את הסגל כשבלאט אחראי לנזקים הבאמת גדולים בקבוצה זו שטות.

אנחנו אולי חוזרים לשאלה מה הבעיה בסגל , לטעמי סמית שחקן נהדר (והאו היה כזה גם בחמישי) , היקמן כל העונה עולה על הציפיות ( למעט חמישי) והקו האחורי בסך הכול סביר , הבעיה של מכבי היא שני הפלופים של בלאט בקו הקידמי וזה לא הוגן להפיל הכול על פדרמן רק כי בלאט הפך לקדוש מעונה.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים