MTA2311 כתב:גם המשחק מהקו האחורי היה שונה אז. אין מה לעשות, כשאין לך עוצמה מטורפת, אתה צריך לעשות דברים שונים בשביל לזכות בנקודה. סלייס פעם בכמה מכות, אנגלים וכו'. כמעט ולא היית רואה אז משחקים שמורכבים בעיקר מקרוסים בעוצמות מטורפות. ככה נראה הטניס היום.
אני לא צריך לחפש תירוצים להפסדים של רוג'ר בגיל 31 אחרי 17 גרנד סלאמס. לא ברור לי איפה ראית פה תירוצים. מבחינה פיזית הוא כבר לא יכול להתמודד עם הצעירים היום( בן 31 וזה), והטניס שלו כבר לא מספיק טוב.
מי שצריך לחפש תירוצים, זה האוהד של השחקן שפעם בשנתיים לוקח שנת שבתון.
נתת פה 5 תכונות של נובאק, שמתוכן 3 קשורות ליכולת פיזית, וממש לא לכישרון.
נובאק טניסאי יותר מגוון מרוג'ר? מגוחך. רק בבק הנד לרוג'ר יש יותר סוגי חבטות ממה שנובאק אי פעם הכיר.
עובדה שאתה כן מחפש תירוצים - הוא משחק מיושן, לא יכול להתמודד עם העוצמות, יותר מדי עליות לרשת, פיזית,... זה הכל תירוצים
כדי להגיד - זה לא הטניס אלא הדברים מסביב.
ברור שהגיל עושה את שלו, פעם הוא ינצח ופעם יפסיד, וכשיפסיד זה יהיה בגלל שלא שיחק טניס מספיק טוב בשביל להתמודד עם היריב.
לא הבנתי את ההערה על רפא. איזה תירוצים אני צריך לחפש? הבחור נפצע ויצא לתקופת החלמה. הלוואי וזאת תהיה חזרה מוצלחת.
ד"א אילולא כל השבתונים שהוא לקח מתחילת הקריירה (היו שלושה כאלה), פדרר כנראה היה סופר 2-3 סלאמים פחות, ורפא 3-4 יותר, אז אתה הראשון
שצריך להגיד תודה שהגוף של רפא לא סוחב.
לא יודע אם נובאק יותר מגוון מפדרר. אני יודע שהוא מאוד מגוון ומאוד כשרוני. הבקהנד שלנובאק לא רואה את הבקהנד של פדרר אפילו אם הוא עולה למגדל אייפל. זה בערך
כמו להשוות את הסרב של איזנר לסרב של נדאל.
המשפטים שלך לגבי הכשרון של נובאק, מוכיחים בדיוק את הנקודה הראשונה שאנחנו מתווכחים עליה. אתה פשוט חושב שפדרר הוא עילוי יחיד ומיוחד שאין אף אחד (גם היום) שעומד
לידו מבחינת הטניס, ושכל הפסד שלו, זה רק בגלל א', ב' או ג', ואני אומר לך שזה רחוק מהמציאות.