הצטרף בתאריך: 05/03/2004 ב- 18:37:36 הודעות: 26062
נשלח: 14/03/2010 ב- 21:52:56 כותרת הודעה: עזרה
מכירים את זה שנתקעת לכם מנגינה בראש, אתם זוכרים כמה מילים אבל לא מצליחים למצוא את השיר? לי אישית זה קרה לא מעט, האחרונה שבהן כואבת במיוחד.
יצא לי להיתקל במקרה בשיר הזה ונזכרתי בשיר אחר ששמעתי, אבל אין לי מושג איך קוראים לו:
http://www.youtube.com/watch?v=qFjNVPDYwyI&NR=1
המנגינה בהתחלה של השיר שאני מחפש, בהתחלה, דומה, רק שבמקום זמר זו זמרת והמילים
alive,feel ונדמה לי גם הביטוי no more baby מופיעות.
אם מישהו מצליח למצוא לי את השיר, אני אודה לו מאוד.... _________________
הצטרף בתאריך: 14/09/2006 ב- 15:17:34 הודעות: 8789 מיקום: קן אהבה
נשלח: 14/03/2010 ב- 23:12:51 כותרת הודעה:
מציע לך לנסות בפורום זיהוי שירים בתפוז. _________________ ברוח הפורום - ההרכב שלי:
PG - אבי כהן, אסי כהן, אורי כהן אהרונוב
SG - אנה אהרונוב, אנה סטסיה מיכאלי, מיכאלשוילי שלום
SF - שלום לבוא שבת, שלומי שבת, לאה שבת, לאה לופטין
PF - ריצ'רד הנדריקס, ג'ימי הנדריקס, ג'ימי סופרפליי סנוקה
C - טנוקה בירד, לארי בירד, אבי בניהו
מאמן - דן מנו
ע.מאמן - עי מנו אל רוזן
ע.מאמן 2 - טים בארטון (אח של צ'ארלס)
נ.ב - עומס בעמדת ה-SF, אבל כל אחד מהם גם יכול לתפקד בעמדת השוטינג פורוורד, או בפאוור סנטר, המתחרה של השופרסל ביג ביכין סנטר. ככה שזה באמת לא מפריע לאף אחד, וגם ריאלי לתקציב הבזיוני של דיוויד פדרמן שצריך להחליף אותו ברענן כץ וג'וזי כץ שהם המנהלים הכי טובים בעולם שהביאו עליפות לגליל יחד עם חיים אוחיון ואיציק אוחיון.
יאללה בית"ר !!!
נשלח: 14/03/2010 ב- 23:25:00 כותרת הודעה:
michael כתב:
מציע שתקיש בגוגל/יוטיוב את המשפט הקרוב ביותר או הברור לך ביותר מתוך השיר ותנסה למצוא לפי זה.
לי זה עזר בדיוק במצב דומה.דבר נוסף - יש אתרים עם דירוגי שירים, זה יכול לתת לך כיוון אם אתה יודע ממתי השיר הזה, האם הוא רץ במצעד עכשיו וכד'.
מקווה שעזרתי
ניסיתי, לא עזר לי. תודה בכל מקרה... _________________
_________________ אל תאמר שאין לך מספיק זמן. יש לך בדיוק את אותן שעות ביום שניתנו להלן קלר, פסטור, מיכאלנג'לו, האמא תרזה, ליאונרדו דה וינצ'י, תומאס ג'פרסון ואלברט אינשטיין.
-ה. ג'קסון בראון הבן
נשלח: 19/03/2010 ב- 11:11:10 כותרת הודעה:
אני אנסה להגדיר יותר מדויק מה אני מחפש: שיר עם פתיחה דומה לזה ששמתי, שלא רץ במצעדים האחרונים, עם המילים, שההבדל בינו לבין השיר ששמתי זה שבהתחלה שרה אישה, שעד כמה שאני זוכר כולל את המילים ''you know, alive, makes me''. _________________
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע לסקרים בפורום זה