כאן מדברים על הכל
08 מרץ 2013, 02:15
לא יודע אם זה פורסם בארץ.
סוכן לשעבר של הסוכנות הבטחון הלאומי של ארה"ב פיליפ מארשל ושני ילדיו בני 14 ו 17 נמצאו מתים בביתם. שלושתם נורו ביריה לראש מאקדח. פיליפ מארשל עסק בחקר אירועי ה 9/11 והיה אבי תיאוריות הקונספירציה בנושא. בקרוב היה אמור לצאת סיפרו, בו הוא מאשים את הנשיא לשעבר ג'ורג' בוש. בחודשים האחרונים סיפר מארשל לחבריו, שאם יפרסם את הספר, הוא בעצם יחתום בעצמו על צו הוצאתו להורג, כי המידע שיחסוף יפיל את העליתות בארה"ב ואת ה CIA...
08 מרץ 2013, 02:42
felix_r כתב:לא יודע אם זה פורסם בארץ.
סוכן לשעבר של הסוכנות הבטחון הלאומי של ארה"ב פיליפ מארשל ושני ילדיו בני 14 ו 17 נמצאו מתים בביתם. שלושתם נורו ביריה לראש מאקדח. פיליפ מארשל עסק בחקר אירועי ה 9/11 והיה אבי תיאוריות הקונספירציה בנושא. בקרוב היה אמור לצאת סיפרו, בו הוא מאשים את הנשיא לשעבר ג'ורג' בוש. בחודשים האחרונים סיפר מארשל לחבריו, שאם יפרסם את הספר, הוא בעצם יחתום בעצמו על צו הוצאתו להורג, כי המידע שיחסוף יפיל את העליתות בארה"ב ואת ה CIA...
לא למדתי קרימינולוגיה או משהו אבל מכל תוכניות ה-FBI שראיתי(וראיתי הרבה)הם תמיד אמרו שירייה לראש אומר משהו אישי
08 מרץ 2013, 11:31
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:לא יודע אם זה פורסם בארץ.
לא למדתי קרימינולוגיה או משהו אבל מכל תוכניות ה-FBI שראיתי(וראיתי הרבה)הם תמיד אמרו שירייה לראש אומר משהו אישי
ירייה בראש היא גם וידוי הריגה.
08 מרץ 2013, 11:35
ירייה לראש היא הדרך הכי יעילה להרוג.
קצת מעצבן שבהרבה סרטים רואים אישה מפוחדת יורה 4 כדורים לבטן של הרוצח, ולא מבינה למה הוא לא מת.
09 מרץ 2013, 16:25
MTA2311 כתב:ירייה לראש היא הדרך הכי יעילה להרוג.
קצת מעצבן שבהרבה סרטים רואים אישה מפוחדת יורה 4 כדורים לבטן של הרוצח, ולא מבינה למה הוא לא מת.
אני מקווה שאתה לא מדבר מנסיון...
09 מרץ 2013, 16:48
הנשק היחיד שמשתמשים בו בקרייה זה אקדח סיכות, וגם איתו אני לא מבריק.
09 מרץ 2013, 17:09
MTA2311 כתב:הנשק היחיד שמשתמשים בו בקרייה זה אקדח סיכות, וגם איתו אני לא מבריק.
אל תהיה שכונה... עשית טירונות, בה"ד 1,... אני מניח שירית מספיק בחיים.
09 מרץ 2013, 17:27
אכן... החלק היחיד שאהבתי בבה"ד 1.
09 מאי 2013, 20:47
מילה על הגזירות של יהיר? אולי מישהו שמאוכזב מזה שהוא מצא את הכסף דווקא בכיסים שלנו?
עם כל הכבוד לקרבות מול החרדים, איפה ההבטחות הנבובות של לפני הבחירות?
נערך לאחרונה על ידי
שחף בתאריך 09 מאי 2013, 20:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
09 מאי 2013, 20:49
שחף כתב:מילה על הגזירות של יהיר? אולי מישהו שמאוכזב מזה שהוא מצא את הכסף דווקא בכיסים שלנו?
עם כל הכבוד לקרבות מול החרדים, איפה הכסף?
מאוד הייתי מרוצה מכל הקיצוצים שהודיעו עליהם בהתחלה, כל הקיצוצים והגזרות היו במקום
אני לא מבינה למה נדפקנו בסוף עם קיצוצים כאלה דפוקים וכואבים
09 מאי 2013, 20:51
לפיד הולך לקבל את זה בהפוכה. הציבור לא כזה מטומטם לשכוח את הסיפורים שלו לפני הבחירות(קצת יותר מחצי שנה סך הכל).
מסיפורי "איפה הכסף" הגענו להפחדות בסגנון יוון. כל הכבוד לך יהיר.
מחאה שנייה נראה לי בדרך, והפעם המושיע של הבחירות הולך לעלות על הבריקדות.
לפחות לא הצבעתי לאיש הזה.
נערך לאחרונה על ידי
שחף בתאריך 09 מאי 2013, 20:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
09 מאי 2013, 20:53
כן.... אני מרגיש כמו כרמל.
האמת שזה הולך לעלות לי לא מעט יחסית, אבל יש כאלה שנדפקו יותר (חברים שלי עם 2-3 ילדים למשל ייקבלו צינור של איזה 500 ש"ח לחודש)...
לא יודע מה להגיד. אני חושב שלפיד סומך על זה שהזכרון יהיה קצר, אבל זה יהיה נכון רק אם בעוד שנה, הוא יחזיר את מה שלקח עם ריבית.
09 מאי 2013, 20:58
מתי לאחרונה הורידו מיסים בדיוק?
אני חושב שהאוהלים יחזרו לרוטשילד תכף, ויאיר יקבל הכל בפנים, כי התחושה של האנשים לדעתי היא שהם קיבלו סכין בגב מהאיש שבחרו בו. המחאה הזאת תהיה לדעתי חזקה מהקודמת.
09 מאי 2013, 21:06
מתי הורידו מיסים? כל הזמן מורידים מס הכנסה... הבעיה היא שזה בא בסמוך מאוד לבחירות, ושזה בא בעוצמה גדולה.
הדבר הטוב מבחינת הפוליטיקאים (כולם) זה שהם ייתנו לממשלה הזאת לרוץ בשקט לפחות עוד כמה שנים, בשביל לנסות לתקן את הרושם.
09 מאי 2013, 21:10
שחף כתב:מתי לאחרונה הורידו מיסים בדיוק?
אני חושב שהאוהלים יחזרו לרוטשילד תכף, ויאיר יקבל הכל בפנים, כי התחושה של האנשים לדעתי היא שהם קיבלו סכין בגב מהאיש שבחרו בו. המחאה הזאת תהיה לדעתי חזקה מהקודמת.
יש כבר באמת תכנון להפגנה במוצ"ש.
ובצדק.
09 מאי 2013, 21:11
מבחינת הפוליטיקאים? אולי. מה איתנו?
http://finance.walla.co.il/?w=/3/2640760&m=1עושה רושם שיאיר דופק את הראש חזק בתוך הקיר.
09 מאי 2013, 21:22
תשמע, יאיר הוא לא אידיוט והאנשים שמייעצים לו הם גם לא. אני מניח שהדברים היו ידועים והיה צריך להכריע. יגיע ביבי, ואולי דברים ישתנו מעט.
בכל מקרה, אין כאן אמת מוחלטת. כל אחד מהפרשנים יכול להיות צודק או לטעות, וכנ"ל גם שר האוצר, אלא שהעיתונאים לא נושאים באחריות ויכולים להגיד X היום וY מחר
ולאף אחד לא יהיה איכפת. שר האוצר מנגד לא יכול לעשות את זה, והוא יימדד במבחן התוצאה,שאותה נראה רק בעוד שנה פלוס.
09 מאי 2013, 21:36
אגב,רק לי לא ברור למה נותנים לבן אדם בלי שום ידע בכלכלה את תיק האוצר?
למה לא נותנים את זה לאנשים עם (כמה שיותר) ידע בתחום?