yiffy כתב:jol9 כתב:ע"פ התוצאה, כי לא ראיתי את המשחק, ניצחון גדול של רפא, שמראה שהוא מוכן ומזומן לעונת החימר, והוא שוב הופך להיות the man to beat
על המשטח האדום.
קשה להבין את התוצאה, כי פרר מצוי בכושר אישי נפלא, ורפא עדיין די מחפש את עצמו, אבל אני מקבל אותה בברכה.
אור, פרר מעולם לא מתבטל מול רפא. תסתכל על התוצאות שלהם, ותראה שהמשחקים הם תמיד צמודים (למעט החצי גמר ברולאן האחרון שם רפא השמיד אותו).
הניצחון הזה הוא מעולה לרפא, ולדעתי הוא חייב לכלול מעתה את הsouth american swing בלו"ז שלו. אולי לא את כל שלושת הטורנירים, אבל לפחות שניים.
חבל לא לעשות את זה.
במבט קדימה, בוואלה פרסמו לפני כמה ימים שרפא לא ישתתף במיאמי ובIW. אני לא ראיתי ידיעה חד משמעית לגבי העניין, פרט לידיעה בוואלה, אבל
אולי פיספסתי את זה. אני חושב שאם הוא מסוגל מבחינה בריאותית, זה לא יהיה רע מבחינתו להגיע לפחות לטורניר אחד.
בכל אופן, אני מחכה בקוצר רוח למונטה קרלו, ולמפגש אפשרי מול נובאק. זה הולך להיות מעניין.
מזל טוב לרפא וברוך השבים לליגה של הגדולים. מזל טוב גם ליוני

מישהו צריך להסביר לו שאי אפשר לתת ביס בגביע בצורת אגס כי אין לו כנפיים (ידיות).
אני לא חושב שכדאי לרפא להתחיל להתחרות בסבב הלטינו-אמריקאי באופן קבוע, אלא אם הוא מוותר לחלוטין על IW ומיאמי. מתי ב-20 השנים האחרונות זכה באחד מהטורנירים הללו מישהו שהתחרה בסבב הלטינו-אמריקאי? לקפוץ מה-HC של אוסטרליה לחימר ואז חזרה ל-HC ואז שוב לחימר זה לא אידיאלי.
תודה תודה. התואר הזה בא לי לא קל. אבל מתאים לי לזכות ב200 אלף יורו. בדיוק לוחץ לי קצת בבנק
לגבי הסידור - תראה, רפא באופן מסורתי, אחרי שהפך לאול אראונד פלייר, היה לוקח מנוחה של חודש וחצי בין אוסטרליה לIW, אבל במצבו החדש, אני חושב שהוא צריך לשנות מעט.
הטורנירים על חימר טובים עבורו, גם כאפשרות נוספת לזכיה, וגם בכלל. זכיה בשני טורנירים כאלה, שווה הרבה יותר מעוד איזה חצי גמר בIW ובמיאמי.
אבל כמובן שהכל עוד יכול להשתנות. זה תלוי בהרבה דברים.