המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.
MTA2311 כתב:בואו ניכנס כולם לפרופורציות בנוגע ללגנפורד.
בשנתיים האחרונות השחקן הכי "מוכח" ביורוליג שהגיע לכאן, היה שארמדיני. לנגפורד, לא רק שמציג יכולת נפלאה בכל קבוצה שהוא שיחק בה במהלך הקריירה, הוא גם הצליח כבר במכבי. מה צריך יותר מזה?
felix_r כתב:toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.
טיוס לא יכול לשחק 4, כי הוא קולע רק בדאנק.
refael כתב:לאנגפורד למכבי זה אומר היקמן ולוגאן out, זה אומר בנייה מחדש של הקו האחורי?
באמת אנחנו צריכים את זה כששני השחקנים האלו די מצליחים?ההמשכיות לשנה הבאה לא חשובה? זה דברים שגם עליהם צריך לחשוב.
היקמן בכלל משחק עונה ראשונה ביורוליג וכבר השנה הוא הראה שהוא יותר משחקן לגטמי ביורוליג יכול להיות ששנה הבא הוא באמת יעשה את הקפיצת מדרגה הזאת להיות כוכב מי יודע.
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.
יכול להיות אבל אליהו קולע רק בגואיבה וזה עדיין לא מונע ממנו להיחשב כ4 . בכל אופן עם הגודל שלו 5 הוא לא בטח שלא ביורוליג.
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.
יכול להיות אבל אליהו קולע רק בגואיבה וזה עדיין לא מונע ממנו להיחשב כ4 . בכל אופן עם הגודל שלו 5 הוא לא בטח שלא ביורוליג.
מה זה משנה אם אליהו קולע רק גויאבה או רק מקפיץ אותו עם האוזן? הוא קולע, וטיוס לא.
חנו'ש כתב:refael כתב:לאנגפורד למכבי זה אומר היקמן ולוגאן out, זה אומר בנייה מחדש של הקו האחורי?
באמת אנחנו צריכים את זה כששני השחקנים האלו די מצליחים?ההמשכיות לשנה הבאה לא חשובה? זה דברים שגם עליהם צריך לחשוב.
היקמן בכלל משחק עונה ראשונה ביורוליג וכבר השנה הוא הראה שהוא יותר משחקן לגטמי ביורוליג יכול להיות ששנה הבא הוא באמת יעשה את הקפיצת מדרגה הזאת להיות כוכב מי יודע.
אחרי העונה הזו, אנחנו צריכים בנייה מחודשת כמו חמצן לנשימה!!
עם כל הכבוד, אני לא רוצה קבוצה שתצליח בהמון מאמץ להשתחל בקושי רב להצלבה, אני רוצה קבוצה שתתחרה כשווה בין שוות על מקום בפיינל פור ובלי רגשי נחיתות.
ולוגאן והיקמן הם לא השחקנים שיעשו זאת, רק אולי כמחליפים מהספסל.
קבוצה זקוקה לשכל, והקבוצה של השנה משוועת לזה ברמות....
toja27 כתב:חנו'ש כתב:refael כתב:לאנגפורד למכבי זה אומר היקמן ולוגאן out, זה אומר בנייה מחדש של הקו האחורי?
אחרי העונה הזו, אנחנו צריכים בנייה מחודשת כמו חמצן לנשימה!!
עם כל הכבוד, אני לא רוצה קבוצה שתצליח בהמון מאמץ להשתחל בקושי רב להצלבה, אני רוצה קבוצה שתתחרה כשווה בין שוות על מקום בפיינל פור ובלי רגשי נחיתות.
ולוגאן והיקמן הם לא השחקנים שיעשו זאת, רק אולי כמחליפים מהספסל.
קבוצה זקוקה לשכל, והקבוצה של השנה משוועת לזה ברמות....
מי אמר ששנה הבאה זה יהיה במאמץ כל כך רב? הרי דווקא זה שהם מעלים הילוך ככל שעובר הזמן מסמן על זה שיש פה אלמנט של חיבור, שעוד הפעם היה צריך לקרות כי עוד הפעם בנו קבוצה מחדש. אני כן מסכים שאפשר וצריך לשדרג בנקודות מסוימות אבל לדעתי היקמן ובמיוחד לוגאן עושים עבודה טובה.
Allan Turing כתב:לא מבין מה יש לך נגד היקמן ולוגן. קו אחורי טוב וזול, כזה שלא ינסו לקחת לנו.
MTA2311 כתב:יוני, אתה עדיין במילואים?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, אתה עדיין במילואים?
חודש אח שלו...
אני עוד לא באמצע הדרך...
MTA2311 כתב:אוי ואבוי.
תהיה חזק ותשמור עלינו מפני אימת הירדנים.
felix_r כתב:toja27 כתב:כבר הבעתי כאן דעתי בהרחבה על העזיבה של לאנגפורד ואמרתי שזאת הייתה טעות שלו. אמרתי גם לפני שבוע שהעמדות הקריטיות שלנו הן 1 ו4 והבעתי תמיכה בהישארותו של של פלאניניץ' וכאן אני חושב שטעיתי ואני מעדיף להשקיע ב1 ו5 ולסגור את עמדה 4 עם טיוס בתקווה שיגיע. לאנגפורד נופל על עמדה שיש בה את היקמן ולוגאן שעד עכשיו שניהם עושים עבודה טובה לטעמי וזאת לא העמדה הקריטית שמכבי צריכה להתחזק בה. מה גם שכל העניין הוא בגדר שמועה בלבד.