06 אפריל 2013, 22:58
שחף כתב:דרך אגב, אם כבר הולכים על הימור בעמדה הזאת, הייתי הולך על הבחור הזה:
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... ode=004123
יש לו גוף בשביל היורוליג, קליעה משלוש(מה שהופך אותו לכזה שיכול לשחק גם ליד ג'יימס לפעמים) וממה שראיתי יש לו טכניקה לא רעה בכלל. יכול להיות הימור שישתלם בענק, ויכול כמובן גם לא. הוא דרך אגב 2.13 מ' ולא 2.08 מ' כמו שרשום.
07 אפריל 2013, 06:41
שחף כתב:דרך אגב, אם כבר הולכים על הימור בעמדה הזאת, הייתי הולך על הבחור הזה:
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... ode=004123
יש לו גוף בשביל היורוליג, קליעה משלוש(מה שהופך אותו לכזה שיכול לשחק גם ליד ג'יימס לפעמים) וממה שראיתי יש לו טכניקה לא רעה בכלל. יכול להיות הימור שישתלם בענק, ויכול כמובן גם לא. הוא דרך אגב 2.13 מ' ולא 2.08 מ' כמו שרשום.
07 אפריל 2013, 10:06
07 אפריל 2013, 13:59
yzafrir כתב:אני גם חשבתי על שחקנים מהסוג של סופו (או אפילו סופו בעצמו) , כי כך כמות הדקות של ג'יימס לא תפגע משמעותית וגם מבחינת מעמד , מי שיהיה טוב יותר או למתאים יותר לאותה סיטואציה ישחק...
ג'אווי שחקן חופשי בקיץ וצריך לנסות להחתים אותו , אני לא רואה את ברצלונה זורקת לעברו סכומים גבוהים כי בכל זאת הוא סנטר מחליף שם. הוא בהחלט מתאים לדעתי להשלים את ג'יימס .
07 אפריל 2013, 14:58
yzafrir כתב:אני גם חשבתי על שחקנים מהסוג של סופו (או אפילו סופו בעצמו) , כי כך כמות הדקות של ג'יימס לא תפגע משמעותית וגם מבחינת מעמד , מי שיהיה טוב יותר או למתאים יותר לאותה סיטואציה ישחק...
ג'אווי שחקן חופשי בקיץ וצריך לנסות להחתים אותו , אני לא רואה את ברצלונה זורקת לעברו סכומים גבוהים כי בכל זאת הוא סנטר מחליף שם. הוא בהחלט מתאים לדעתי להשלים את ג'יימס .
08 אפריל 2013, 07:28
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:אני גם חשבתי על שחקנים מהסוג של סופו (או אפילו סופו בעצמו) , כי כך כמות הדקות של ג'יימס לא תפגע משמעותית וגם מבחינת מעמד , מי שיהיה טוב יותר או למתאים יותר לאותה סיטואציה ישחק...
אז אתה לא מעריך מספיק את בארסה ואת הסכומים שהקבוצה הזו זורקת גם על השחקנים המחליפים של המחליפים.....
08 אפריל 2013, 19:31
08 אפריל 2013, 19:34
10 אפריל 2013, 09:14
rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
מבחינת עלות זה אפשרי(מרוויח 600-700 אלף אם אני לא טועה)אבל לרוע המזל הוא תחת חוזה
10 אפריל 2013, 10:51
rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
מבחינת עלות זה אפשרי(מרוויח 600-700 אלף אם אני לא טועה)אבל לרוע המזל הוא תחת חוזה
10 אפריל 2013, 12:30
ankram כתב:rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
תראה אותו מול בארסה , כל פיק נ רול הוא מבצע\חוטף עבירה , במשחק הראשון הוא שיחק פחות מ 9 דקות , כל העונה הוא משחק 13 דקות בממוצא , שככל שהעונה מתקדמת הוא משחק פחות , ופחות.
בליגה הישראלית הוא נון פאקטור , ולדעתי ההתעסקות איתו לא שווה את זה.
אני מת עליו , אבל לדעתי צריך ללכת לכיוון של שחקנים שאינם מהווים בעיה בפיק נ רול שזהו הנשק העיקרי של הקבוצות הגדולות.
ואת הפוטנציאל שלו , אין ספק שהוא מימש בכי הרבה במכבי:
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JXX&gamecode=235&seasoncode=E2012
10 אפריל 2013, 12:34
yzafrir כתב:rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
ג'אווי וסופו הם בדיוק אותו סיגנון של שחקן וזקוקים לאותם תנאים כדי להצליח וזה רכז שימסור להם . העונה אין לנו אבל עונה הבאה זה סיפור אחר.....
סופו תחת חוזה אבל ג'וואי שחקן חופשי כך שלדעתי הוא הרבה יותר בא בחשבון מסופו . גם מבחינה אישיותית הוא מתאים יותר ופחות בעייתי מסופו...
10 אפריל 2013, 12:37
10 אפריל 2013, 12:52
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
ג'אווי וסופו הם בדיוק אותו סיגנון של שחקן וזקוקים לאותם תנאים כדי להצליח וזה רכז שימסור להם . העונה אין לנו אבל עונה הבאה זה סיפור אחר.....
סופו תחת חוזה אבל ג'וואי שחקן חופשי כך שלדעתי הוא הרבה יותר בא בחשבון מסופו . גם מבחינה אישיותית הוא מתאים יותר ופחות בעייתי מסופו...
ג'וואי וסופו בכלל לא באותו סגנון והם שונים אחד מהשני...
סופו מנצל את הפיזיות המדהימה שלו כדי לחפור מתחת לסל ואילו ג'וואי משיג את הנקודות שלו בזכות הזריזות היחסית שלו על פני סנטרים אחרים(וזו הסיבה שהוא התקשה מול ג'יימס המהיר)
סופו צריך רק שימסרו לו את הכדור כשהוא תופס עמדה ואילו ג'וואי חייב רכז שיפעיל אותו,בעיקר אחרי הפיק אנד רול
10 אפריל 2013, 13:18
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
ג'וואי וסופו בכלל לא באותו סגנון והם שונים אחד מהשני...
סופו מנצל את הפיזיות המדהימה שלו כדי לחפור מתחת לסל ואילו ג'וואי משיג את הנקודות שלו בזכות הזריזות היחסית שלו על פני סנטרים אחרים(וזו הסיבה שהוא התקשה מול ג'יימס המהיר)
סופו צריך רק שימסרו לו את הכדור כשהוא תופס עמדה ואילו ג'וואי חייב רכז שיפעיל אותו,בעיקר אחרי הפיק אנד רול
ממש לא נכון , גם ג'אווי מנצל את הכוח שלו לפוסטאפ מתחת לסל רק שהוא פחות חזק מסופו . אבל יש לו יתרון על סופו בזה שהוא זריז ממנו ועושה יותר טוב ממנו פיקאנרול וגם בהגנה הוא טוב מסופו.
ראיתי אותו בהרבה משחקים העונה והוא נראה כמו מה שסופו יכל להיות אם היה מרזה ושומר על עצמו . סופו היה יכול להגיע להרבה יותר אבל הוא די מקרה אבוד .
יחד אם זאת אני מסכים ששילוב של שחקן כמו סופו או ג'וואי לג'יימס יכול להיות מושלם לשני הצדדים...
10 אפריל 2013, 13:28
rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:הלוואי שהיינו יכולים להביא את סופו עכשיו-הוא בדיוק הסנטר הנוסף שאנחנו צריכים
תראה אותו מול בארסה , כל פיק נ רול הוא מבצע\חוטף עבירה , במשחק הראשון הוא שיחק פחות מ 9 דקות , כל העונה הוא משחק 13 דקות בממוצא , שככל שהעונה מתקדמת הוא משחק פחות , ופחות.
בליגה הישראלית הוא נון פאקטור , ולדעתי ההתעסקות איתו לא שווה את זה.
אני מת עליו , אבל לדעתי צריך ללכת לכיוון של שחקנים שאינם מהווים בעיה בפיק נ רול שזהו הנשק העיקרי של הקבוצות הגדולות.
ואת הפוטנציאל שלו , אין ספק שהוא מימש בכי הרבה במכבי:
http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JXX&gamecode=235&seasoncode=E2012
הבעיות של סופו ידועות לכולנו ובכל זאת הוא הסנטר עם משחק הפוסט הכי טוב באירופה וסנטר מצויין
הוא בדיוק הסנטר הפיזי שאנחנו צריכים כדי שיהיה לנו בקבוצה גם משחק עם הגב לסל ושחקן מטרה בצבע כשההתקפות יתקעו
אם נתמודד מול קבוצת פיק אנד רול טובה אז נשחק יותר עם ג'יימס אבל זו לא סיבה מספיק טובה לשלול את סופו כשאין לך סנטרים נורמלים בשוק
10 אפריל 2013, 13:30
MTA2311 כתב:סופו נותן השנה 8 נקודות ושני ריבאונדים ב12 דקות. זה נתון די מדהים, וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים כמחליף לג'יימס. חבל שהוא תחת חוזה.
10 אפריל 2013, 13:55
ankram כתב:MTA2311 כתב:סופו נותן השנה 8 נקודות ושני ריבאונדים ב12 דקות. זה נתון די מדהים, וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים כמחליף לג'יימס. חבל שהוא תחת חוזה.
נכון , אבל זה לא לינארי.....
רק משחק אחד העונה הוא שיחק מעל 20 דקות , וזה הולך ויורד ככל שהתחרות נעשית קשה יותר.
צריך גם לבדוק כמה נזק הגנתי הוא גורם בדקות שלו.
11 אפריל 2013, 00:27
11 אפריל 2013, 13:39