rc4991 כתב:איך אני מת על ג'יימס
בא לי לחבק אותו אחרי הראיון הזה
מה היה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:איך אני מת על ג'יימס
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:איך אני מת על ג'יימס
מה היה?
מכביסט28 כתב:ג׳יימס אחד הנשמות הגדולות ששיחקו כאן. קשה להשץמש במילה ״מכביסט״ כדי לתאר שחקן מהקבוצה הכושלת הזאת, אבל אני חושב שאני בכל זאת אשתמש בה בשביל שון. שחקן נשמה גדול וכן, עושה רושם שגם מכביסט גדול..
קובי כתב:כמו שאומרים בטניס - too good... מכבי עם 1/12 בנצחונות רבעים בשלושת המשחקים האחרונים.
מה שכן, כל הכבוד לריאל על הגנה פשוט רצחנית, שלא נתנה למכבי להתבטא ולו ל-5 דקות טובות רצופות בכל שלושת המשחקים בסדרה.
מועמדת רצינית מאוד לזכייה... ואתם יודעים מה - אם לא הטיפשות של אני לא יודע מי בשחרור טומיץ' לברצלונה, אי אפשר היה לעצור אותם פשוט...
עידן כתב:קובי כתב:כמו שאומרים בטניס - too good... מכבי עם 1/12 בנצחונות רבעים בשלושת המשחקים האחרונים.
מה שכן, כל הכבוד לריאל על הגנה פשוט רצחנית, שלא נתנה למכבי להתבטא ולו ל-5 דקות טובות רצופות בכל שלושת המשחקים בסדרה.
מועמדת רצינית מאוד לזכייה... ואתם יודעים מה - אם לא הטיפשות של אני לא יודע מי בשחרור טומיץ' לברצלונה, אי אפשר היה לעצור אותם פשוט...
2/12, והיו למכבי לדעתי יותר מ-5 דקות טובות רצופות: ברבע הראשון של המשחק הראשון.
חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
מישהו יודע מתי פעם אחרונה שמכבי הפסידה סדרה כלשהי בסוויפ (וזה היה רק לפני שנת 2000)??
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
מישהו יודע מתי פעם אחרונה שמכבי הפסידה סדרה כלשהי בסוויפ (וזה היה רק לפני שנת 2000)??
לא קרה מעולם. פעם ראשונה בהיסטוריה.
קובי כתב:שמואל שלף תשובה, כי ככה בא לו, אבל מכבי הפסידה בסוויפ של 2-0 לקינדר בולוניה ב-99, עם גרשון לראשונה על הקווים הצהובים, אחרי שהחליף את חרוש ועם קטש בשיאו.
לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה ועל הסוויפ הזה חתום דייויד בלאט שאמנם בנה את הקבוצה אך גם הוציא ממנה את המירב. כנראה שהמאמן של מכבי מבין שעשה הרבה טעויות בבניית הקבוצה וגם התיקונים הספיקו רק לעליה מהטופ 16.
קובי כתב:כתוב בפירוש "לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה"
חנוש שאלה האם מכבי הפסידו בסוויפ בסדרה כלשהי...
חוץ מזה, מי מסתמך על ONE כתורה מסיני ?
שמואל1 כתב:קובי כתב:כתוב בפירוש "לראשונה בהיסטוריה הצהובים ספגו סוויפ בשלב ההצלבה"
חנוש שאלה האם מכבי הפסידו בסוויפ בסדרה כלשהי...
חוץ מזה, מי מסתמך על ONE כתורה מסיני ?
אוקיי חשבתי שהיא התכוונה סוויפ בסדרת הצלבה. טעות שלי.
חנו'ש כתב:טוב, זה מאוד קשה למצוא מידע באינטרנט על ההיסטוריה של מכבי מלפני שנות האלפיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־27 אורחים