דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 11:41

yzafrir כתב:
felix_r כתב:
yzafrir כתב:
felix_r כתב:אישית, אני אולי הייתי מהמר על קזלאוסקס, גם אם הפסיד בגמר עם צסקא בעונה שעברה. צסקא של קזלאוסקס שיחקה בסגנון הכי מהנה ואטרקטיבי מזה עשור לפחות. אני רוצה שמכבי תחזור לשחק בסגנון מהנה לעין. נמאס כבר מסגנון "דם, יזע, ציפורניים ושיניים". רוצה לראות בכל משחק מהלכים יפים של כדורסל. כואב הלב לראות את הקבוצות האחרות באירופה עושות בכל משחק אליי-הופים בתרגילים שפיני גרשון הביא לראשונה עם פארקר, וכשבמכבי יש אולי שני אליי-הופים בעונה. אם ארצה לראות כדורסל מכוער של מכללות, אפנה למקור - NCAA

קודם כל , כל הכבוד שסוף סוף נתת שם .
אתה באמת מאמין שהוא מסוגל להצליח בתנאים שדיויד קיבל ויקבל במכבי ? אני בספק גדול .
לגבי האליהופים , בעונה של פארגו מכבי שיחקה כדורסל התקפי מרהים עם שחקנים אתלטים תחת דיויד כך שאני מאמין שהוא יכול לעשות את זה שוב . תלוי בשחקנים שיקבל...כשפיני "הביא" את התרגיל עם פארקר הזה אז בלאט היה העוזר שלו....
לגבי אוברדוביץ' ב-800K , אתה באמת מאמין שהוא יסכים לבוא בשכר כזה כשהתקציב שהוא יקבל לזר הכי טוב שלו הוא פחות מהסכום הזה ? נו באמת....
לא יעזור כלום , כמה שאתה לא אוהב את בלאט , הוא המאמן הכי טוב והכי מתאים כרגע למכבי .

אז אוברדוביץ' אולי לא יבוא. לא בגלל המשכורת, אלא בגלל תקציב השחקנים הנמוך, אבל מאמנים טובים אחרים כן יכולים לבוא. בדיוק כמו שבלאט הגיע.

לא ראיתי מצידך שום הוכחה לקביעה הזאת שלך כי בלאט הוא המאמן היחיד שמתאים. אפשר קצת טיעונים?

בעיקר בגלל היכולת של בלאט לקחת שחקנים שהם פחות מוכשרים ולהוציא מהם 150% מהיכולת שלהם . ובתקציב השחקנים של מכבי , זה השחקנים שאתה יכול להביא .
בעונה הראשונה הוא עשה את זה עם סופו , פארגו ....עונה אחרי זה הוא עשה את זה עם יוגב ואפילו אם לאנגפורד שנזרק מהקבוצה שלו והיה בירידה...והעונה הוא בכלל לקח חבורה של אפסים והצליח להביא אותם להצלבה שזה הרבה מעבר לפוטנציאל שלהם .
אני לא רואה מאמן אחר שיכול לבנות פה סגל בתקציב של מכבי שיוכל להגיע למה שבלאט הצליח . מאמן אירופאי יביא שחקנים אירופאים צעירים וזולים שסביר שנראה כמו פרטיזן/לובליאנה/ציבונה ...במקרה הרע כמו שירוקי/בונדנצנוסט...
בלאט יודע לזהות כשרונות אמריקאים וגם להסתדר איתם כשבדרך כלל היחס עלות מול תועלת איתם יותר גבוהה בגלל כמות הכשרונות שיש בארה"ב לעומת אירופה .

יש מאמנים עם שמות קטנים בהרבה מבלאט, שגם כן הצליחו עם סגל זול להגיע להישגים לא מבוטלים, כמו לדוגמא המאמן של בילבאו בעונה שעברה, שהגיע להצלבה עם סגל די חלש, או המאמן של קאנטו גם כן בעונה שעברה, או המאמן של פרטיזן שלפני מספר עונות הגיע לפיינל-פור, או המאמן של אולימפיאקוס העונה. או המאמן של קאחה העונה, שבא בשיא השפל והביא את הקבוצה שלו להצלבה. כל עוד מדובר על הצלחה יחסית (יחסית לסגל הקבוצה) כמו הגעה לשלב מסוים ביורוליג ולא על הצלחה חדמשמעית כמו הזכיה ביורוליג, אפשר להביא רשימה של שמות. ככה אני לא יכול לקבל את הטענה הזאת שלך כעובדה.

הטענה שמאמן אירופי יביא בהכרח שחקנים אירופים צעירים ולא מתאימים, לא מבוססת על כלום, מה גם שהינה יש לנו את פלניניץ' ולפניו היה את מאצ'בן, שאותם לא הביא מאמן אירופי, אלא בלאט.

לגבי הטענה שבלאט יודע לזהות כשרונות... נגיד והוא כן יודע (למרות שגם פה אפשר להתווכח). מי אמר שמאמנים אחרים לא יודעים לזהות כשרונות? נו באמת. איך בכלל הקבוצות האחרות, שבלאט לא מאמן אותן, שורדות את החיים? :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2013, 12:08

פליקס, אתה יודע שלא כל מה שמתאים לקבוצות אחרות מתאים בהכרח למכבי
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 12:47

חנו'ש כתב:פליקס, אתה יודע שלא כל מה שמתאים לקבוצות אחרות מתאים בהכרח למכבי

האמירה הזאת היא כללית מדי. אם הכוונה שלך היא שמאמן זר לא טוב למכבי, אני חושב שזה לא מבוסס. למה לא מבוסס? מכמה סיבות:
1) כי במכבי אף פעם לא אימנו מאמנים זרים מהשורה הראשונה באירופה.
2) המאמנים הזרים שכן אימנו פה, היו מעטים מדי, לא מהשורה הראשונה, אבל גם הם לא נכשלו.
3) הינה אפילו בכדורגל הטענה הזאת, שמאמנים זרים לא יכולים להצליח בישראל, הוכחה כלא נכונה. וזה בכדורגל, בו קבוצה ישראלית אפילו לא יכולה לחלום על מאמן זר מהשורה הראשונה, השניה, או אפילו השורה החמישית.
4) באופן פאראדוקסלי , דווקא המאמנים הזרים במכבי הצליחו להפיק הרבה יותר מהשחקן הישראלי, מאשר המאמנים הישראלים.

אז נכון, לא כל מאמן זר מתאים למכבי. אבל בדיוק באותה המידה לא כל מאמן ישראלי מתאים למכבי. גם מאמן זר וגם ישראלי חייב שיהיה מאמן מוכשר, שרמתו תתאים לרמת המועדון. זה ברור.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 אפריל 2013, 12:48

לא רק זה.
אפשר להגיד שזה בהכרח לא מתאים למכבי.
ברור שיכול להיות בינגו, אבל לדעתי סיכוי גבוה בהרבה הוא שזה יגרום להנהלה להשקיע פחות, המאמן ייקרוס תחת הלחץ ומכבי תפסיד תארים מקומיים
ותיתן עונה אירופאית חלשה.

דבר אחד זה להצליח בפרטיזן ודבר אחר לגמרי זה להצליח במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 30 אפריל 2013, 12:51

jol9 כתב:

לא רק זה.
ברור שיכול להיות בינגו, אבל לדעתי סיכוי גבוה בהרבה הוא שזה יגרום להנהלה להשקיע פחות, המאמן ייקרוס תחת הלחץ ומכבי תפסיד תארים מקומיים

מסכים לגמרי,
יעיד על כך הכי טוב וויושביץ' שעשה הצלחה כבירה עם פרטיזן והעפיל איתה לפיינל פור על חשבון מכבי ושנה לאחר מכן הודח בשלב הבתים הראשון עם צסק"א ופוטר בתחילת העונה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי gliuk » 30 אפריל 2013, 12:55

נראה לי, הרומן שלנו עם בלאט בא לקץ....

הוא לא יודעלעבוד עם סגלים מוגבלים, ועםההנהלה שלנו - אלה הסגלים שאנו נקבל גם בעונה הבאה...

אז עדיף לנסות מאמן אחר...
gliuk

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2013, 13:04

gliuk כתב:נראה לי, הרומן שלנו עם בלאט בא לקץ....

הוא לא יודעלעבוד עם סגלים מוגבלים, ועםההנהלה שלנו - אלה הסגלים שאנו נקבל גם בעונה הבאה...

אז עדיף לנסות מאמן אחר...

אתה רציני? :o
זו אולי הנקודה הכי חזקה אצל בלאט והוא גם כנראה המאמן הכי טוב בתחום הזה
הוא כבר שלוש שנים מקבל סגל מוגבל ומוציא ממנו הרבה יותר ממה שהוא שווה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 13:10

jol9 כתב:

לא רק זה.

אני רק לא מבין מאיפה מגיע הביטחון הזה, שאם בלאט עוזב, אז במקומו בהכרח יגיע מאמן זול ולא מוכח ברמות הגבוהות?
מאיפה זה בא? תהרגו אותי, אבל אני פשוט לא מבין.

זה לא שבלאט הוא "גניבה", שמכבי החתימה בגרושים וקיבלה הצלחה מעבר לכל דמיון (כפי שהיה עם פיני גרשון בקדנציה הראשונה שלו, אשר הגיע מהליגה המקומית בכסף קטן ותוך שנתים נתן בראש לאוברדוביץ' בגמר אירופי).

בלאט רחוק מלהיות מאמן זול. נכון, יש יקרים ממנו (אלה שזכו ביורוליג ולא פעם אחת, כמו מסינה ואוברדוביץ'), אבל הוא ממש לא זול. 800K דולר נטו עם מיסוי של אזרח ישראלי, זה 1.6M דולר ברוטו. זה כמו לשלם 1.2M נטו למאמן זר. בכסף הזה אפשר להביא מאמן זר ברמה טובה ועם הוכחות. אולי אפילו בפחות כסף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עפר » 30 אפריל 2013, 13:21

לגבי הסכום שנקבו לגבי העלות של בלאט. - אם יתנו לאוברדובי"ץ סכום כזה הוא יבוא למכבי.
(הוא גם ידרוש תקציב אחר לשחקנים בתור תנאי הגעה)
בכל זאת מכבי זה שם שאוברדובי"ץ ירצה לאמן.

אם זה יקרה ניתן לעלות את מחירי המינויים ב 20% וגם אז הכל יהיה מלא.
תהייה הסטריה מטורפת של מינויים, חסויות ועוד.
עפר

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 אפריל 2013, 13:23

מאיפה זה בא?
מזה שמר פדרמן הוא הבעלים שלנו....
עוד לא למדת איך הראש שלו עובד??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 13:28

פליקס , הבאת דוגמא של מאמנים שעשו את זה או באופן חד פעמי (וושישביץ' ) או שבאו מקבוצות עם תקציבים גדולים משל מכבי (בילבאו עונה שעברה ולבוראל השנה ) ומוכשרים יותר ...
בלאט עושה את זה באופן עיקבי שלוש שנים רצוף כשתנאי העבודה שלו בירידה מתמדת .

פליקס , אתה עכשיו טוען שמאצ'בן כן היה החתמה של בלאט ? וגם שבלאט כן רצה את פלאנניץ' ? מוזר ....
בלאט יודע לזהות כשרונות אמריקאים . ויותר מיזה , הוא גם יודע לעבוד איתם גם בצד המנטאלי בגלל שהוא יודע מאיפה הם באו ומכיר את המנטאליות .
דבר שני , מאמאן אמריקאי תמיד קוסם יותר לחברה האלו שהם גם בדרך כלל זולים יותר...
בכלל , בלאט הוא עוגן מבחינת משיכה של שחקנים זרים (בעיקר אמריקאים) לבוא למכבי ...

פליקס , במכבי לא אימן מאמן זר מהשורה הראשונה וגם לא יאמן כך שזה לא רלוונטי...
יש מאמנים אחרים שיודעים לזהות כשרונות , כמו המאמן של ברצלונה שהביא את אברינס תמורת ואסזקז ובייאוט מטורף....
יש הבדל בין קבוצה קטנה בלי שאיפות שמפתחת כשרונות לבין מה שדיויד עושה במכבי . דויד לקח קבוצה שהשחקן הבכיר שלה הוא רוקי ביורוליג ושנה שנייה בכלל מחוץ לארהב , יחד עם שחקן שכיכב ביורוקאפ ועוד סנטר בעייתי שאפילו ההורים שלו התייאשו ממנו והביא אותם עד לגמר היורוליג , והם ממש לא היו רחוקים מזכייה ...
זה לא משהו שכל מאמן מסוגל לעשות ....
בלאט לא מאמן זול וזה די ברור שלא יגיע מאמן יקר ממנו . אם בלאט יזרק , זה רק בשביל לחסוך ...

עופר , הסכום שאוברדוביץ' ידרוש (ויקבל אצל הבכירות ) זה יותר מפי 2 ממה שבלאט מקבל במכבי . אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שתראו פה את אוברדוביץ' ב10 שנים הקרובות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 13:29

עפר כתב:לגבי הסכום שנקבו לגבי העלות של בלאט. - אם יתנו לאוברדובי"ץ סכום כזה הוא יבוא למכבי.

אוברדוביץ' הוא רמה אחת לפחות מעל בלאט, ספק אם יבוא. אבל זה לא אומר שאם אוברדוביץ' לא בא, אז מייד אחריו יש את אפי או דן שמיר. יש עוד עשרות (אם לא מאות) מאמנים ביניהם ברמה כזאת או אחרת :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 13:32

felix_r כתב:
עפר כתב:לגבי הסכום שנקבו לגבי העלות של בלאט. - אם יתנו לאוברדובי"ץ סכום כזה הוא יבוא למכבי.

אוברדוביץ' הוא רמה אחת לפחות מעל בלאט, ספק אם יבוא. אבל זה לא אומר שאם אוברדוביץ' לא בא, אז מייד אחריו יש את אפי או דן שמיר. יש עוד עשרות (אם לא מאות) מאמנים ביניהם ברמה כזאת או אחרת :)

מאות מאמנים שטובים מבלאט ? מעניין מי הם ??
הרי החלפת בלאט לטענתך באה במטרה לשפר את הקבוצה , לא ?
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 13:36

חנו'ש כתב:מאיפה זה בא?
מזה שמר פדרמן הוא הבעלים שלנו....
עוד לא למדת איך הראש שלו עובד??

קודם כל אני כן מכיר את פדרמן ואת אהבתו הגדולה לחסכון, אבל אל תשכחי את העובדה, שגם פיני גרשון בזמנו היה מאמן ישראלי זול ללא נסיון יורוליג. גם דיוויד בלאט, כשקיבל את שרביט המאמן הראשי במכבי, לא אימן הרבה קודם לכך. בתור מאמן ראשי לא היה לבלאט אפילו נסיון גדול בליגה (רק שנה-שנתים בגליל וזהו) המקומית.

דבר שני, אני שוב חוזר ומזכיר את החוזה הגבוה של בלאט. בלאט הוא לא גניבה בכסף קטן. אותו פדרמן כן משלם לו משכורת גבוהה. אפשר להתווכח על גודל ההצלחה של בלאט במכבי, אבל אי אפשר להגיד, שהוא גניבה - מאמן שהתוצאות שלו הרבה מעבר למשכורת שהוא מקבל.

דבר שלישי, אם לצאת מנקודת הנחה, שפדרמן יחתים במקום בלאט מאמן זול יותר, אז למה לא לחשוב שבמקום השחקנים הקיימים הוא הולך להחתים שחקנים אחרים זולים עוד יותר? אם כך הדבר, בואי נשאיר את כל שחקני הסג, כי פדרמן הולך להביא שחקנים יותר זולים. נו באמת, ממך לא ציפיתי לחוסר הגיון כזה... :huh
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2013, 13:45

בשלב הזה של עונת המלפפונים (שהתחילה מאוד מקודם) עוד מותר לנו לפנטז על שחקנים יותר יקרים...בספטמבר בערך אני מניח שנשמע קולות אחרים...אבל בגזרת המאמן אנחנו כבר עכשיו אם מאמן יקר כך שלא סביר שיביאו יקר ממנו...
בלאט הוא אולי לא גניבה , אבל היחס עלות תמורה אצלו הוא מצויין .
אגב לתת דוגמא את מה שהיה כשפיני הגיע זה ממש לא רלוונטי כי היורוליג היה במתקונת אחרת וקלה יותר , וגם מכבי הייתה נחשבת קבוצה עשירה יותר. אבל אתה כל הזמן שוכח שכשפיני הגיע , גם בלאט היה שם , ואם אתה שואל היום את הזרים של מכבי אז בלאט היה הרבה יותר מסתם עוד עוזר מאמן והם שיחקו הרבה יותר בשבילו מאשר בשביל פיני...הרבה זרים לא אהבו את העזיבה של בלאט וזה גם היה אחד הטריגרים להתפרקות השושלת...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 אפריל 2013, 14:08

מממ... השושלת הראשונה התפרקה תחת העונה הראשונה של בלאט במכבי והוא זה שבנה בקיץ לאחר מכן את קבוצת החלומות שלו עם אודריך , גורי , קווינסי לואיס ועוד.
העניין הוא שהוא התלונן לא מעט שנים שלא נתנו לו להמשיך עם הקבוצה הזאת וליצור המשכיות. :)

תשאלו את עצמכם מה היה קורה אם מכבי לא הייתה מחליפה אותו בקיץ עם פיני . ;)

גם בשושלת השנייה , אני מזכיר, הוא עזב את עמדת עוזר המאמן ובמקומו הגיע ג'ינו , והפלא ופלא כלום לא התפרק ומכבי אף זכתה במשהוא זניח כמו עוד גביע יורוליג. ( יכול להיות שג'ינו העביר אז את האימונים ? :o )

לא כל כך ברורה לי ההתאהבות חסרת הגבולות הזאת בבלאט כאילו אין לו תחליף, אולי שווה לנסות קונספט אחר , אף פעם לא אהבתי קיבעון מחשבתי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 14:20

yzafrir כתב:בשלב הזה של עונת המלפפונים (שהתחילה מאוד מקודם) עוד מותר לנו לפנטז על שחקנים יותר יקרים...בספטמבר בערך אני מניח שנשמע קולות אחרים...אבל בגזרת המאמן אנחנו כבר עכשיו אם מאמן יקר כך שלא סביר שיביאו יקר ממנו...
בלאט הוא אולי לא גניבה , אבל היחס עלות תמורה אצלו הוא מצויין .
אגב לתת דוגמא את מה שהיה כשפיני הגיע זה ממש לא רלוונטי כי היורוליג היה במתקונת אחרת וקלה יותר , וגם מכבי הייתה נחשבת קבוצה עשירה יותר. אבל אתה כל הזמן שוכח שכשפיני הגיע , גם בלאט היה שם , ואם אתה שואל היום את הזרים של מכבי אז בלאט היה הרבה יותר מסתם עוד עוזר מאמן והם שיחקו הרבה יותר בשבילו מאשר בשביל פיני...הרבה זרים לא אהבו את העזיבה של בלאט וזה גם היה אחד הטריגרים להתפרקות השושלת...

יחס עלות תמורה מצוין? אני בטוח שיש כאלה שיחלקו עליך. משכורת כל כך גבוהה למאמן שמעולם לא זכה ביורוליג? יש על מה להתווכח. אבל נשאיר את זה, וננמיך קצת את הסופרלטיב לרמה כזאת, שתהיה מקובלת על הרוב המוחלט: אי אפשר לומר שבלאט נכשל. הוא לא נכשל (לפחות עד שנדע את תוצאת הגמר בליגה), ובמבחן התוצאה, התוצאות שלו בהחלט לא רעות. אז מה הבעיה, תשאל? הבעיה היא שעם החסרונות שיש לבלאט (ויש לו חסרונות), התוצאות האלה נראות כאילו הן הגג המקצועי שלו, ואין סיכוי למשהו גדול יותר. אם הינו הולכים לפי ההיגיון שלך, שלא צריך לחפש מישהו טוב יותר, אז צביקה שרף היה מאמן את מכבי עד היום מאז שנות ה 80. כי צביקה בסך הכל מאמן טוב ומצליח (3 גמרים ביורוליג), למה לחפש טוב יותר?

לגבי הדוגמא של פניני. מכבי של שנות ה 90 הייתה עשירה יותר? נו באמת... אתה מקשיב לעצמך? השם קומאג'יס מוכר לך :)

בבקשה ממך, תחסוך ממני את כל האגדות האורבניות האלה לגבי הקבוצה שבלאט בנה לפיני ושהשחקנים שיחקו בשביל בלאט ולא בשביל פיני. באמת חבל על הזמן של שנינו. יש עוד אגדה אורבנית הקשורה לבלאט - "בלאט הג'נטלמן". העונה כבר נוכחנו לדעת עד כמה היא נכונה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עפר » 30 אפריל 2013, 14:31

אני חושב שאפשר לסכם את בלאט ככה:

מאמן טוב, לא מדהים, לא זול ,לא גניבה ולא חסר תחליף.

להערכתי הוא לא יהיה שנה הבאה.
את מי יביאו במקומו והאם זה טוב למכבי או לא - כל זה נראה בעתיד.
עפר

הודעהעל ידי אדגר פו » 30 אפריל 2013, 15:15

עפר כתב:אני חושב שאפשר לסכם את בלאט ככה:

אני חושב שדבר אחד די ברור לגביו - לא היה אף מאמן במכבי שזכה ליחסי ציבור טובים מבלאט ולסוג של טפלניות יוצאת דופן, פשוט שום דבר לא נדבק אליו.

אני לא יודע אם הוא יהיה בשנה הבאה במכבי אול לא, אבל אנשים עושים מזה היסטריה גדולה מדי, מדוע ? השנה הבאה היא במילא השנה האחרונה שלו לפי החוזה ( כן , יש לו אופציה או לקבוצה יש אופציה עליו , אבל זה לא אומר הרבה ), אז מה האסון הגדול אם הוא יעזוב הקיץ או בקיץ הבא ? זה עד כדי כך חשוב בהיסטוריה של מועדון כל כך גדול ?

אם מכבי באמת בונה קבוצה חדשה עם בעלים נוספים שמצטרפים עם עוד כסף פנוי ( לא בטוח, אבל נניח ), אולי כדאי כבר לבנות משהוא חדש מבחינה קונספוטאלית.
אולי יותר שחקנים אירופאיים על חשבון אמריקאיים , אולי יותר סגנון התקפי מאשר הגנתי, אולי גישה חדשה ומרעננת לבניית קבוצה ולניהול משחקים שאולי יביאו למשהוא מעניין ומענג יותר.

ברור שאפשר גם להיכשל, אבל זה היופי במכבי, אין שום דבר בטוח. אתה יכול ליפול עם מאמן לא טוב או להבריק עם מאמן שמגלה ניצוץ גאוני.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2013, 15:18

אדגר פו כתב:
עפר כתב:אני חושב שאפשר לסכם את בלאט ככה:

אני חושב שדבר אחד די ברור לגביו - לא היה אף מאמן במכבי שזכה ליחסי ציבור טובים מבלאט ולסוג של טפלניות יוצאת דופן, פשוט שום דבר לא נדבק אליו.

אני לא יודע אם הוא יהיה בשנה הבאה במכבי אול לא, אבל אנשים עושים מזה היסטריה גדולה מדי, מדוע ? השנה הבאה היא במילא השנה האחרונה שלו לפי החוזה ( כן , יש לו אופציה או לקבוצה יש אופציה עליו , אבל זה לא אומר הרבה ), אז מה האסון הגדול אם הוא יעזוב הקיץ או בקיץ הבא ? זה עד כדי כך חשוב בהיסטוריה של מועדון כל כך גדול ?

אם מכבי באמת בונה קבוצה חדשה עם בעלים נוספים שמצטרפים עם עוד כסף פנוי ( לא בטוח, אבל נניח ), אולי כדאי כבר לבנות משהוא חדש מבחינה קונספוטאלית.
אולי יותר שחקנים אירופאיים על חשבון אמריקאיים , אולי יותר סגנון התקפי מאשר הגנתי, אולי גישה חדשה ומרעננת לבניית קבוצה ולניהול משחקים שאולי יביאו למשהוא מעניין ומענג יותר.

ברור שאפשר גם להיכשל, אבל זה היופי במכבי, אין שום דבר בטוח. אתה יכול ליפול עם מאמן לא טוב או להבריק עם מאמן שמגלה ניצוץ גאוני.

יפה אמרת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים