ובנוגע לברדיץ', בסלאמים יש לו מוטיבציה רק כשהוא רואה בהגרלה את רוג'ר ברבע שלו, אם לא אז הוא מודח מוקדם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:אחרי 4 שעות מונפיס מדיח את ברדיץ' בחמש מערכות במשחק נהדר, אם רק הראש של מונפיס היה מסודר...
ובנוגע לברדיץ', בסלאמים יש לו מוטיבציה רק כשהוא רואה בהגרלה את רוג'ר ברבע שלו, אם לא אז הוא מודח מוקדם
yiffy כתב:or163 כתב:אחרי 4 שעות מונפיס מדיח את ברדיץ' בחמש מערכות במשחק נהדר, אם רק הראש של מונפיס היה מסודר...
הוא עלול היה תיאורטית לפגוש את רוג'ר אם היה מדיח את פרר בחצי (לא משימה בלתי אפשרית) ורוג'ר את צונגה ואת כל מה שלפניו. זאת הקלה מבחינתי שהוא הודח, אם כי עוד חזון למועד.
or163 כתב:לוקאס רוסול גם ניצח היום ועלה לסיבוב השני שם יפגוש את פוניני,
אם יצליח להפתיע ולעבור את פוניני אז נדאל יחכה לו בסיבוב השלישי,
אני ממש רוצה שהם ייפגשו שוב.
yiffy כתב:קטע היסטרי
http://sports.walla.co.il/?w=%2F325%2F2646253
jol9 כתב:yiffy כתב:קטע היסטרי
http://sports.walla.co.il/?w=%2F325%2F2646253
כן... קטע טוב. לא מבין איך אפשר לטעות היום, ועוד יותר, למה טורניר ענק כמו הרולאן גארוס, לא יכול לשלם על מערכת עין הנץ, רק בשביל להיות בטוחים...
or163 כתב:רוג'ר משייט לסיבוב השלישי עם שלוש מערכות קלילות ומצוינות שלו מול דבארמן.
בסיבוב הבא יחכה לו בנטו התשוש לאחר משחק של 5 מערכות מול קאמקה שנמשך 4 שעות.
yiffy כתב:or163 כתב:רוג'ר משייט לסיבוב השלישי עם שלוש מערכות קלילות ומצוינות שלו מול דבארמן.
בסיבוב הבא יחכה לו בנטו התשוש לאחר משחק של 5 מערכות מול קאמקה שנמשך 4 שעות.
היה משחק קליל ונחמד של פדרר, אבל הפינוקים נגמרו. עכשיו מתחיל מרתון הצרפתים: יש את בנטו שהוא כבר הפסיד לו השנה, אחריו ככה"נ סימון שהוא תמיד מתכון לצרות גם אחרי הניצחון הקליל של פד עליו ברומא, לאחר מכן צונגה שזה כבר ליגה אחרת ויש אפילו סיכוי למונפיס בחצי!
yiffy כתב:בנטו נראה כאילו הוא נולד זקן ומיוזע, ולכן אני לא אהיה מופתע אם הוא יופיע עם כוחות מחודשים מול רוג'ר. צונגה מול שארדי בוודאי יהיה משחק מהנה לצפייה - שני שחקני ראווה מהסוג הכיפי ביותר
לרפא יש משחק לא קל מחר - יהיה מעניין לראות איך הוא יתייצב אליו.
jol9 כתב:yiffy כתב:בנטו נראה כאילו הוא נולד זקן ומיוזע, ולכן אני לא אהיה מופתע אם הוא יופיע עם כוחות מחודשים מול רוג'ר. צונגה מול שארדי בוודאי יהיה משחק מהנה לצפייה - שני שחקני ראווה מהסוג הכיפי ביותר
לרפא לא יהיה שום משחק קל. מקווה שהוא יישתפר מהר ולא בהדרגתיות כמו בדר"כ
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:בנטו נראה כאילו הוא נולד זקן ומיוזע, ולכן אני לא אהיה מופתע אם הוא יופיע עם כוחות מחודשים מול רוג'ר. צונגה מול שארדי בוודאי יהיה משחק מהנה לצפייה - שני שחקני ראווה מהסוג הכיפי ביותר
לרפא לא יהיה שום משחק קל. מקווה שהוא יישתפר מהר ולא בהדרגתיות כמו בדר"כ
יהיה לו רבע קל (יחסית), בלי אף אחד מהביג-סרברים המסורתיים של עמדות 5-8 ואפילו בלי פרר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים