31 מאי 2013, 17:38
31 מאי 2013, 17:57
31 מאי 2013, 17:59
31 מאי 2013, 18:28
31 מאי 2013, 19:12
31 מאי 2013, 19:44
שחף כתב:אור, אני גם אוהב את הכנות של גודס, אבל לא היה עדיף שהוא היה מחכה שבועיים עם הראיון הזה עד שתיגמר העונה?
01 יוני 2013, 00:21
01 יוני 2013, 10:27
01 יוני 2013, 20:54
01 יוני 2013, 21:01
מקובי כתב:אני חושב שבלאט הוא מאמן מצוין וצריך להשאיר אותו, אבל אם אומרים לכם שגודס מאמן ראשי והכסף שנחסך על עזיבתו של בלאט (שהוא לא זול בכלל) הולך לתקציב השחקנים-
הייתם הולכים על זה?
01 יוני 2013, 21:10
מקובי כתב:אני חושב שבלאט הוא מאמן מצוין וצריך להשאיר אותו, אבל אם אומרים לכם שגודס מאמן ראשי והכסף שנחסך על עזיבתו של בלאט (שהוא לא זול בכלל) הולך לתקציב השחקנים-
הייתם הולכים על זה?
01 יוני 2013, 21:21
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:אני חושב שבלאט הוא מאמן מצוין וצריך להשאיר אותו, אבל אם אומרים לכם שגודס מאמן ראשי והכסף שנחסך על עזיבתו של בלאט (שהוא לא זול בכלל) הולך לתקציב השחקנים-
הייתם הולכים על זה?
אני לא חושבת שעזיבה של בלאט היא מה שמפרידה בינינו לבין שחקן ברמה
גם זה שאני רוצה שיקצצו לליאור בחוזה לא קשור לשחקנים פוטנציאלים כי אני לא חושבת שזה מה שמפריד בינינו לבין שחקן על
אם מישהו רוצה שדיוויד יעזוב זה לא צריך להיות בגלל הכסף שהוא לוקח
ההתנהלות הכספית של מכבי אולי נראית הגיונית מבחינה של ברייק איוון אבל היא לא נראית הגיונית מבחינת שאיפה להישגים ופה חילוקי הדעות הגדולים
ההנהלה רוצה שהמועדון יהיה מאוזן מבחינה כלכלית והיא מוכנה להקריב את ההישגים בשביל זה
אני לא מבינה בשביל מה להחזיק מועדון כדורסל אם לא מתכוונים לעשות הכל בשביל לתת למועדון הזה את נתוני הפתיחה הטובים ביותר בכל עונה בשביל להגיע למקום שהוא ראוי להיות בו
אני מאוד אוהבת את בלאט ורוצה שהוא יישאר(ואם לא אז להביא את גרינברג מחיפה)אבל גם כשמדברים על העונה ששיחקנו נהדר והגענו לפיינל פור, צריך לזכור איזה שחקנים היו שם
בלאט יכול למקסם יכולות אבל הוא לא יכול להמציא יכולות
להגיע לפיינל פור עם אידסון, פרקינס, פארגו וסופו זה דבר אחד, לעשות את זה עם היקמן, לוגאן, פלאניניץ' ומדלי זה משהו אחר
01 יוני 2013, 21:32
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:אני חושב שבלאט הוא מאמן מצוין וצריך להשאיר אותו, אבל אם אומרים לכם שגודס מאמן ראשי והכסף שנחסך על עזיבתו של בלאט (שהוא לא זול בכלל) הולך לתקציב השחקנים-
הייתם הולכים על זה?
אני לא חושבת שעזיבה של בלאט היא מה שמפרידה בינינו לבין שחקן ברמה
גם זה שאני רוצה שיקצצו לליאור בחוזה לא קשור לשחקנים פוטנציאלים כי אני לא חושבת שזה מה שמפריד בינינו לבין שחקן על
אם מישהו רוצה שדיוויד יעזוב זה לא צריך להיות בגלל הכסף שהוא לוקח
ההתנהלות הכספית של מכבי אולי נראית הגיונית מבחינה של ברייק איוון אבל היא לא נראית הגיונית מבחינת שאיפה להישגים ופה חילוקי הדעות הגדולים
ההנהלה רוצה שהמועדון יהיה מאוזן מבחינה כלכלית והיא מוכנה להקריב את ההישגים בשביל זה
אני לא מבינה בשביל מה להחזיק מועדון כדורסל אם לא מתכוונים לעשות הכל בשביל לתת למועדון הזה את נתוני הפתיחה הטובים ביותר בכל עונה בשביל להגיע למקום שהוא ראוי להיות בו
אני מאוד אוהבת את בלאט ורוצה שהוא יישאר(ואם לא אז להביא את גרינברג מחיפה)אבל גם כשמדברים על העונה ששיחקנו נהדר והגענו לפיינל פור, צריך לזכור איזה שחקנים היו שם
בלאט יכול למקסם יכולות אבל הוא לא יכול להמציא יכולות
להגיע לפיינל פור עם אידסון, פרקינס, פארגו וסופו זה דבר אחד, לעשות את זה עם היקמן, לוגאן, פלאניניץ' ומדלי זה משהו אחר
חוץ מזה, גם אז היה פוקס לא נורמלי עם פארגו ועם החיבור של השחקנים (אני לא בטוח שאיך שהקבוצה שיחקה, זה מה שחשבו שיהיה בתחילת העונה).
את צודקת לחלוטין במשפט שהדגשתי, ויש לי רק תשובה אפשרית אחת - המקום הראוי למכבי שאנחנו חושבים ושהם חושבים הוא לא אותו מקום.
אני בטוח לגמרי שכל עוד ההנהלה (הבעלים) על עקרונותיה הנוכחיים לא תתחלף, מכבי תמשיך בדיוק כמו שאנחנו רואים בשנים האחרונות.
לפעמים אני אומר, הלוואי ולא היינו מגיעים לשני הגמרים המקריים האלה. כרגע זה פשוט משמש כג'וקר בידיים של כל החבורה הזאת, להראות שבעצם מה שהם עושים
זה מצליח (כמובן שאחרי זה אני מתעשת וחוזר בי).