המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:פרר יותר מבוגר מרוברדו, הוא לגמרי סבא.
yiffy כתב:יוני, ראית את הנולד. ואורינקה לקח את גאסקה ושוב יגיע אל רפא עייף ומותש אחרי 5 מערכות.
jol9 כתב:yiffy כתב:יוני, ראית את הנולד. ואורינקה לקח את גאסקה ושוב יגיע אל רפא עייף ומותש אחרי 5 מערכות.
וורינקה שחקן נהדר.
שחקן טופ 8 אמיתי (יחד עם פרר, ברדיץ' וטסונגה והG4 כמובן הם 8 הטניסאים הטובים בעולם היום).
הוא יהיה מעט עייף, אבל אני לא מעריך שתהיה לזה השפעה. אולי אם המשחק יגרר לקרב התשה ארוך ומעייף.
לוורינקה יש את כל הכלים לנצח את רפא. הוא מפגיזן אבל מהסוג הזהיר יחסית. רפא אמנם שולט במצ'אפ בינהם אבל זה ממש לא חד משמעי במשחקים עצמם.
נקווה שרפא ימשיך את מגמת השיפור שלו ויעשה את העבודה על הצד הטוב.
הרבע השני - נובאק - האס, הוא בעל פוטנציאל למשחק מרתק. השאלה היא כמה דלק עוד נשאר במיכל של טומי. אני חושב שפרט לשונאי נדאל הגדולים ביותר ולאוהדי נולה,
כולם יהיו בעד טומי במשחק הזה.
yiffy כתב:jol9 כתב:yiffy כתב:יוני, ראית את הנולד. ואורינקה לקח את גאסקה ושוב יגיע אל רפא עייף ומותש אחרי 5 מערכות.
וורינקה שחקן נהדר.
שחקן טופ 8 אמיתי (יחד עם פרר, ברדיץ' וטסונגה והG4 כמובן הם 8 הטניסאים הטובים בעולם היום).
הוא יהיה מעט עייף, אבל אני לא מעריך שתהיה לזה השפעה. אולי אם המשחק יגרר לקרב התשה ארוך ומעייף.
לוורינקה יש את כל הכלים לנצח את רפא. הוא מפגיזן אבל מהסוג הזהיר יחסית. רפא אמנם שולט במצ'אפ בינהם אבל זה ממש לא חד משמעי במשחקים עצמם.
נקווה שרפא ימשיך את מגמת השיפור שלו ויעשה את העבודה על הצד הטוב.
הרבע השני - נובאק - האס, הוא בעל פוטנציאל למשחק מרתק. השאלה היא כמה דלק עוד נשאר במיכל של טומי. אני חושב שפרט לשונאי נדאל הגדולים ביותר ולאוהדי נולה,
כולם יהיו בעד טומי במשחק הזה.
שזה בעצם אוהדי נדאל...
yiffy כתב:תשמע, אוהדי פדרר מבכים על כל תואר GS שנדאל לוקח וחוגגים כשהוא מפסיד - בעיקר אם זה משהו חשוב בשבילו כמו MC או RG. אתה בעצמך התוודת שכך אתה מרגיש לגבי פדרר, אז אתה בוודאי יכול להבין אותנו.
כיוון שאוהדי פדרר מרכיבים כ-70%-75% מהמעריצים של הטניס, והשאר זה בעיקר מעריצי נדאל, אין יותר מדי "ניטרלים" בשטח. אולי כמה בחורות שחושבות שטומי האס נראה טוב, לא יותר מזה.
ד"א, שכחתי לציין שיצא לי לראות קצת מהמשחקים של טומי רוברדו ושהוא משחק מדהים! משהו אומר לי שהוא ייקח את פרר וגם פדרר/צונגה לא ילקקו דבש מולו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים