עולם הטניס 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 21:43

או: " לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי"
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יוני 2013, 21:46

MTA2311 כתב:או: " לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי"

זה לא לא נכון

זה לא שהוא לא טניסאי ענק, הוא כן, כנראה הגדול בכל הזמנים, אבל רוב הקריירה הוא היה השחקן הכי טוב ללא יריב ראוי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 04 יוני 2013, 21:50

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.

למה? כי הוא בן 31, והרבה אחרי השיא שלו.

את הפועל אנחנו שונאים מסיבה. האוהדים שלהם, האגודה, כל מה שהולך מסביב - הם שונאים ומתעבים כל דבר שקשור למכביף ומאחלים לך שואה.
כאן הייצרים קיימים, אבל ברמות אחרות.
אני מכיר לא מעט אנשים שאוהבים גם את רוג'ר וגם את רפא, ושניהם גם ביחסים מצויינים.

מאיך שאמרת את זה, נשמע שהפסד של רפא יישמח אותך כמו שאם פדרר היה זוכה בטורניר...

נכון, הוא אחרי השיא. אז מה? ג'ורדן חזר מהפרישה, והמציא את עצמו מחדש בשביל לזכות בעוד 3 אליפויות. האם היה שווה לו לחזור אחרי פרישה? בוודאי. לך תדע מה רוג'ר יפסיד
אם יפרוש עכשיו.
עונה (או יותר נכון חצי עונה) רעה, לא בהכרח צריכה לגרום לו להרים ידיים. אתם פשוט מפונקים, זה הכל.

אתה מדבר כאילו איחלתי לו סרטן.
לא צריך להתפלסף יותר מדי. יש פה יריבות ספורטיבית גדולה, שמאפיינת את הענף הזה כבר כמה שנים טובות, ואין שום דבר חריג בכך שאוהד של אחד מהם ירצה לראות את השני מפסיד. בטח בgs, ובטח שבgs הבית שלו.

טוב בסדר... אני לא זוכר שאחרי שרפא הודח מווימבי, אמרתי - טוב לא נורא, העיקר שרוג'ר לא ייקח...
זה כאילו סתם קנטרני ולא נעים.

מארי לא דרס אותו על אותו משטח באולימפיאדה השנה?
שחף

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 21:54

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:או: " לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי"

זה לא לא נכון

זה לא שהוא לא טניסאי ענק, הוא כן, כנראה הגדול בכל הזמנים, אבל רוב הקריירה הוא היה השחקן הכי טוב ללא יריב ראוי.

תשמע, הדיון הזה נטחן שנים וכבר אין לי אליו כוח, אבל אני לא מבין מה זה "רוב הקריירה". נדאל התחיל לזכות ב-GSים כבר ב-05' ואת נולה ומארי יש לנו מפציצים בסבב כבר מ-06'. נטו לרוג'ר הייתה שנה וחצי "נקייה", וב-03' הוא זכה רק בווימבי, אז בכלל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 22:13

yiffy כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.

את הפועל אנחנו שונאים מסיבה. האוהדים שלהם, האגודה, כל מה שהולך מסביב - הם שונאים ומתעבים כל דבר שקשור למכביף ומאחלים לך שואה.
אני מכיר לא מעט אנשים שאוהבים גם את רוג'ר וגם את רפא, ושניהם גם ביחסים מצויינים.

נכון, הוא אחרי השיא. אז מה? ג'ורדן חזר מהפרישה, והמציא את עצמו מחדש בשביל לזכות בעוד 3 אליפויות. האם היה שווה לו לחזור אחרי פרישה? בוודאי. לך תדע מה רוג'ר יפסיד
אם יפרוש עכשיו.
עונה (או יותר נכון חצי עונה) רעה, לא בהכרח צריכה לגרום לו להרים ידיים. אתם פשוט מפונקים, זה הכל.

לא צריך להתפלסף יותר מדי. יש פה יריבות ספורטיבית גדולה, שמאפיינת את הענף הזה כבר כמה שנים טובות, ואין שום דבר חריג בכך שאוהד של אחד מהם ירצה לראות את השני מפסיד. בטח בgs, ובטח שבgs הבית שלו.

טוב בסדר... אני לא זוכר שאחרי שרפא הודח מווימבי, אמרתי - טוב לא נורא, העיקר שרוג'ר לא ייקח...

אצלך השיטה היא אחרת יוני. אתה מחכה שהוא ייקח ואז מגמד את הזכייה שלו ("נולה ומארי לא היו במיטבם..")

אה... לכלכת.
ראשית, אני לא זוכר יותר מדי פעמים שהוא לקח לאחרונה... :tongue3

אני לא זוכר שבווימבי האחרון אמרתי שזה לא מגיע לו. להיפך, דווקא אם אני זוכר נכון, די פירגנתי לו על הזכיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 22:14

נכון. זה לא שאפשר בתקופה הזאת לבנות על 4-5 סלאמים קלים בתוך שנתיים נניח. זה לא יקרה, כי יש יריבות עזה ואיכותית ביותר בסבב בניגוד למה שהיה אז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 22:15

שחף כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אם יפרוש עכשיו.

מארי לא דרס אותו על אותו משטח באולימפיאדה השנה?

בוא נראה אותו בווימבלדון. בכל זאת זה קצת שונה במיוחד אם הוא לא כשיר ב100%
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 04 יוני 2013, 22:49

יוני, פרגנת, ומיד אחרי זה טענת בפנינו שנולה ומארי שיחקו בינוני. נחש מה לא יהיה התירוץ שלי אם נולה יפסיד לנדאל בחצי...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 23:04

yiffy כתב:יוני, פרגנת, ומיד אחרי זה טענת בפנינו שנולה ומארי שיחקו בינוני. נחש מה לא יהיה התירוץ שלי אם נולה יפסיד לנדאל בחצי...

זה לא משנה. הלוואי ונולה יישחק בינוני מחר או ביום שישי אם הם אכן ייפגשו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2013, 18:53

רפא ונולה לא מתקשים ברבעי הגמרים שלהם ומחכה לנו סופר קלאסיקו אמיתי!
יום שישי אני משריין לעצמי לצפות במשחק.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2013, 19:43

רפא ונובאק העלו הילוך. ביכולת הזאת הם בפלנטה אחרת...

איזה משחק זה הולך להיות...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2013, 19:58

טוב, סיכומון קצר...

רפא ניצח באופן חד משמעי את סטאן וורינקה, והצליח לעלות את הרמה שלו מהמשחק הקודם (שגם בו היה טוב). לסטאן לא ממש היה סיכוי היום.
רפא גם החזיר ממש טוב את הסרב שלו (לפחות ממה שראיתי), וגם שיחק היטב את הנקודות החשובות.
נובאק ניצח גם הוא 3-0, בערך באותו זמן משחק. המערכות על פניו היו מעט צמודות יותר, אבל הניצחון של נובאק לא היה מוטל בספק.

ועכשיו בשישי הקלאסיקו הגדול של הטניס.
מצד אחד רפא במבצר הכי גדול שלו, מצד שני הטניסאי הטוב בעולם בשלוש השנים האחרונות. המנצח יעלה לגמר, ויהיה בעל הסיכויים הטובים יותר לקחת (אלא אם
יכתשו אחד את השני 6 שעות...).
במפגש האחרון בין שני הטיטאנים בRG, רפא ניצח, אבל זה היה משחק מורט עצבים ושינויי מומנטים. במפגש האחרון בינהם בכלל, רפא נכנע במבצר השני שלו בסבב, במונטה קרלו,
באופן חד וחלק. מאז רפא הספיק לזכות במדריד וברומא (וגם בברצלונה) אבל את נובאק הוא לא פגש בדרך.

מנטלית נובאק חזק יותר במצ'אפ הזה. שניהם נמצאים בכושר טוב, וכנראה שהצליחו לייצב את עצמם לקראת היישורת האחרונה.
אני מאמין שרפא לא יעלה כ"כ נרפה כמו שהוא עלה במונטה קרלו, ויהיה דרוך מאוד, כי זאת המטרה שלשמה חזר (עם כל הכבוד לתארים שלקח העונה).

לנובאק מצידו גם יש מה להפסיד ועל מה להילחם. RG הוא התואר היחיד שחסר לו, והוא רוצה אותו מאוד.

בקיצור, זאת תהיה מלחמת עולם, עם הרבה מתח, הרב השבירות, הרבה ראליס ארוכים, והרבה לחץ ועצבים אצל שניהם.
הלוואי ורפא יעשה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2013, 20:04

נובאק בעוד גמר :::
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2013, 20:33

LIAV10 כתב:נובאק בעוד גמר :::

אם אני מצביע על נאחס הפוך לכאורה אני מבטל אותו נכון? :clap2
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 05 יוני 2013, 20:34

רפא יביס את הסרבי בלי להזיע בכלל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2013, 20:42

אתם לא קשורים כאן, אז אתם לא יכולים לנחס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2013, 20:44

jol9 כתב:אתם לא קשורים כאן, אז אתם לא יכולים לנחס.

פייר יוני, אני לא מקנא בך. עד יום שישי אתה צריך להמתין עם המחשבה על המשחק הזה...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2013, 20:47

yiffy כתב:

פייר יוני, אני לא מקנא בך. עד יום שישי אתה צריך להמתין עם המחשבה על המשחק הזה...

אני מפחד מהמשחק הזה, אבל הלחץ הפעם נמוך מבדר"כ, גם כי הציפייה פחות גבוהה (בכל זאת יש את התחושה שנובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה), וגם
כי מדובר בחצי גמר ולא גמר...

בכל זאת, אלה הרגעים להם חיכיתי כשרפא היה בחוץ, אז מי אני שאתלונן. הרי אי אפשר לצפות שרפא ייקח תארים מול פרר ווורינקה, וברור שבשביל לקחת את התארים הגדולים
הוא חייב לעבור דרך ג'וקוביץ'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 05 יוני 2013, 21:09

jol9 כתב:
yiffy כתב:

אני מפחד מהמשחק הזה, אבל הלחץ הפעם נמוך מבדר"כ, גם כי הציפייה פחות גבוהה (בכל זאת יש את התחושה שנובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה), וגם
כי מדובר בחצי גמר ולא גמר...

בכל זאת, אלה הרגעים להם חיכיתי כשרפא היה בחוץ, אז מי אני שאתלונן. הרי אי אפשר לצפות שרפא ייקח תארים מול פרר ווורינקה, וברור שבשביל לקחת את התארים הגדולים
הוא חייב לעבור דרך ג'וקוביץ'.

ספורטיביות לשמה
:worship :worship :worship :worship :worship
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 05 יוני 2013, 23:11

jol9 כתב: (בכל זאת יש את התחושה שנובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה)

ברצינות עכשיו ובלי קשר לנאחס - יש לך תחושה כזאת גם ב-RG? אני יכול להבין את זה אם מדובר על משטח אחר אבל ב-RG עם הרקורד הפסיכי של נדאל הוא פייבוריט ברור. בוודאי שלנובאק יש סיכוי אבל כמו שראינו בשנים האחרונות, גם אם נובאק ממש ממש רוצה בRG מול רפא זה לא תלוי בו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים