המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:או: " לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי"
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.
למה? כי הוא בן 31, והרבה אחרי השיא שלו.
את הפועל אנחנו שונאים מסיבה. האוהדים שלהם, האגודה, כל מה שהולך מסביב - הם שונאים ומתעבים כל דבר שקשור למכביף ומאחלים לך שואה.
כאן הייצרים קיימים, אבל ברמות אחרות.
אני מכיר לא מעט אנשים שאוהבים גם את רוג'ר וגם את רפא, ושניהם גם ביחסים מצויינים.
מאיך שאמרת את זה, נשמע שהפסד של רפא יישמח אותך כמו שאם פדרר היה זוכה בטורניר...
נכון, הוא אחרי השיא. אז מה? ג'ורדן חזר מהפרישה, והמציא את עצמו מחדש בשביל לזכות בעוד 3 אליפויות. האם היה שווה לו לחזור אחרי פרישה? בוודאי. לך תדע מה רוג'ר יפסיד
אם יפרוש עכשיו.
עונה (או יותר נכון חצי עונה) רעה, לא בהכרח צריכה לגרום לו להרים ידיים. אתם פשוט מפונקים, זה הכל.
אתה מדבר כאילו איחלתי לו סרטן.
לא צריך להתפלסף יותר מדי. יש פה יריבות ספורטיבית גדולה, שמאפיינת את הענף הזה כבר כמה שנים טובות, ואין שום דבר חריג בכך שאוהד של אחד מהם ירצה לראות את השני מפסיד. בטח בgs, ובטח שבgs הבית שלו.
טוב בסדר... אני לא זוכר שאחרי שרפא הודח מווימבי, אמרתי - טוב לא נורא, העיקר שרוג'ר לא ייקח...
זה כאילו סתם קנטרני ולא נעים.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:או: " לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי"
זה לא לא נכון
זה לא שהוא לא טניסאי ענק, הוא כן, כנראה הגדול בכל הזמנים, אבל רוב הקריירה הוא היה השחקן הכי טוב ללא יריב ראוי.
yiffy כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.
את הפועל אנחנו שונאים מסיבה. האוהדים שלהם, האגודה, כל מה שהולך מסביב - הם שונאים ומתעבים כל דבר שקשור למכביף ומאחלים לך שואה.
אני מכיר לא מעט אנשים שאוהבים גם את רוג'ר וגם את רפא, ושניהם גם ביחסים מצויינים.
נכון, הוא אחרי השיא. אז מה? ג'ורדן חזר מהפרישה, והמציא את עצמו מחדש בשביל לזכות בעוד 3 אליפויות. האם היה שווה לו לחזור אחרי פרישה? בוודאי. לך תדע מה רוג'ר יפסיד
אם יפרוש עכשיו.
עונה (או יותר נכון חצי עונה) רעה, לא בהכרח צריכה לגרום לו להרים ידיים. אתם פשוט מפונקים, זה הכל.
לא צריך להתפלסף יותר מדי. יש פה יריבות ספורטיבית גדולה, שמאפיינת את הענף הזה כבר כמה שנים טובות, ואין שום דבר חריג בכך שאוהד של אחד מהם ירצה לראות את השני מפסיד. בטח בgs, ובטח שבgs הבית שלו.
טוב בסדר... אני לא זוכר שאחרי שרפא הודח מווימבי, אמרתי - טוב לא נורא, העיקר שרוג'ר לא ייקח...
אצלך השיטה היא אחרת יוני. אתה מחכה שהוא ייקח ואז מגמד את הזכייה שלו ("נולה ומארי לא היו במיטבם..")
MTA2311 כתב:או: " לא נראה לי, הרי זאת לא תקופה של יואיט ורודיק אלא של נובאק ומארי"
שחף כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אין פה שום קשר לחוסר הערכה לרפא, או לאוהדים שלו( מאיפה הבאת את זה?). מה שאמרת בהמשך נכון גם לגבי כל ענף ספורט אחר. אם שנה הבאה הפועל תיקח אליפות, כנראה שיגיע לה. זה לא מה שיגרום לי לרצות פחות שהיא תפסיד.
אם יפרוש עכשיו.
מארי לא דרס אותו על אותו משטח באולימפיאדה השנה?
yiffy כתב:יוני, פרגנת, ומיד אחרי זה טענת בפנינו שנולה ומארי שיחקו בינוני. נחש מה לא יהיה התירוץ שלי אם נולה יפסיד לנדאל בחצי...
LIAV10 כתב:נובאק בעוד גמר
jol9 כתב:אתם לא קשורים כאן, אז אתם לא יכולים לנחס.
yiffy כתב:jol9 כתב:אתם לא קשורים כאן, אז אתם לא יכולים לנחס.
פייר יוני, אני לא מקנא בך. עד יום שישי אתה צריך להמתין עם המחשבה על המשחק הזה...
jol9 כתב:yiffy כתב:jol9 כתב:אתם לא קשורים כאן, אז אתם לא יכולים לנחס.
פייר יוני, אני לא מקנא בך. עד יום שישי אתה צריך להמתין עם המחשבה על המשחק הזה...
אני מפחד מהמשחק הזה, אבל הלחץ הפעם נמוך מבדר"כ, גם כי הציפייה פחות גבוהה (בכל זאת יש את התחושה שנובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה), וגם
כי מדובר בחצי גמר ולא גמר...
בכל זאת, אלה הרגעים להם חיכיתי כשרפא היה בחוץ, אז מי אני שאתלונן. הרי אי אפשר לצפות שרפא ייקח תארים מול פרר ווורינקה, וברור שבשביל לקחת את התארים הגדולים
הוא חייב לעבור דרך ג'וקוביץ'.
jol9 כתב: (בכל זאת יש את התחושה שנובאק מנצח את רפא כשהוא ממש ממש רוצה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים