פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

05 יוני 2013, 23:31

לפי וואלה, טייריס רייס ובו מקלאב מועמדים לעמדת הרכז ואלכס טיוס סגור בקבוצה.

05 יוני 2013, 23:36

בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
רק עכשיו כשהמניות שלו בירידה הוא בכלל יכול להיות אופציונלי למכבי, ומי יודע אולי אפשר יהיה להחזיר אותו לתלם אחרי הטאומה הטורקית.
השאלה אם שחקן שהסתגל לחיות על חוזה של מלך בטורקיה יהיה מוכן אפילו לפזול לשקל וחצי שפדרמן מן הסתם יציע לו (אולי גם יוסיף מנה שלמה של פלאפל כדי להיות לארג'....)

06 יוני 2013, 00:17

חנו'ש כתב:בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
רק עכשיו כשהמניות שלו בירידה הוא בכלל יכול להיות אופציונלי למכבי, ומי יודע אולי אפשר יהיה להחזיר אותו לתלם אחרי הטאומה הטורקית.
השאלה אם שחקן שהסתגל לחיות על חוזה של מלך בטורקיה יהיה מוכן אפילו לפזול לשקל וחצי שפדרמן מן הסתם יציע לו (אולי גם יוסיף מנה שלמה של פלאפל כדי להיות לארג'....)

למרות שהוא בירידה זה עדיין too good to be true לפי דעתי.
הוא שחקן אדיר שלקח נבחרת בינונית עם פרו אנטיץ' וסחב אותם למקום שלישי באליפות אירופה, הרבה מעל היכולת של פדרמן.

06 יוני 2013, 07:11

אני לא חושב שהוא טוב כמו שחושבים

06 יוני 2013, 09:11

rc4991 כתב:

הכי אובר רייטד באירופה.

06 יוני 2013, 09:55

כבר שכחנו שעונה שעברה קלע בממוצע 17 נק׳ בממוצע ביורוליג?
תזכירו לי מתי הגיע למכבי שחקן כזה (הכי קרוב הוא לאנגפורד שגם הגיע בירידה והצליח פה).
ביורובאסקט לפני שנתיים הוא המטיר 21 נק׳ בממוצע וסחב את מקדוניה האפסית לפיינל פור.

06 יוני 2013, 09:59

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

הכי אובר רייטד באירופה.

צודק, עדיף את היקמן.....
למה איזה שחקן טוב יותר אתה חושב שפדרמן יביא לך??

06 יוני 2013, 10:40

דולמן לצערנו ירד מהפרק
http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... -2015.html

06 יוני 2013, 10:45

סתם ספינים ויריות באוויר..

מקאלב עדיין שווה מעל 1.5 מיליון יורו בשוק. אם לפארגו שעזב את אירופה לפני כמה שנים ונתן עונה פחות טובה ממקאלב עדיין זוכרים חסד נעורים ומציעים לו מעל 2 מיליון דולר אז למקאלב מציעים סכומים גבוהים יותר.

בסוף נקבל את טייריס רייס ב 500,000 דולר או את בובי בראון כספין תקשורתי ל "כוכב".

06 יוני 2013, 11:09

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

הכי אובר רייטד באירופה.

צודק, עדיף את היקמן.....

אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שכתבתי שאני לא רוצה שהוא יחתום, ובטח לא שאני מעדיף את היקמן.
לדעתי, מדובר בשחקן אובר רייטד. הוא רחוק מלהיות רכז, הקליעה שלו לא יציבה( האחוזים משקרים במקרה הזה) והוא די פרוע. לא אוהב שחקנים כאלה.

06 יוני 2013, 11:18

http://www.sportando.net/eng/europe/spa ... -2016.html
דולמן לא היחיד...

06 יוני 2013, 11:32

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:

הכי אובר רייטד באירופה.

צודק, עדיף את היקמן.....

אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שכתבתי שאני לא רוצה שהוא יחתום, ובטח לא שאני מעדיף את היקמן.
לדעתי, מדובר בשחקן אובר רייטד. הוא רחוק מלהיות רכז, הקליעה שלו לא יציבה( האחוזים משקרים במקרה הזה) והוא די פרוע. לא אוהב שחקנים כאלה.

אולי אתה צודק, אבל אני לא ממש מכוונת ליותר גבוה מזה (ואני חוששת שגם מקאלב זה גבוה מידי עבור פדרמן...)

06 יוני 2013, 13:20

CYellow7 כתב:לפי וואלה, טייריס רייס ובו מקלאב מועמדים לעמדת הרכז ואלכס טיוס סגור בקבוצה.

מיחזור של וואלה למועמדים שכבר הועלו על ידה:
טיוס (10 פברואר):
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2615453

מקאלב (18 אפריל):
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2634189

רייס (23 מאי):
http://news.walla.co.il/?w=/7/2644586

06 יוני 2013, 15:56

LIAV10 כתב:כבר שכחנו שעונה שעברה קלע בממוצע 17 נק׳ בממוצע ביורוליג?
תזכירו לי מתי הגיע למכבי שחקן כזה (הכי קרוב הוא לאנגפורד שגם הגיע בירידה והצליח פה).
ביורובאסקט לפני שנתיים הוא המטיר 21 נק׳ בממוצע וסחב את מקדוניה האפסית לפיינל פור.

הייתי מסכים אולי אם הוא היה גבוה יותר והיה משחק בעמדה 2 אבל הוא רכז בלי יכולות ניהול משחק וממש לא בא לי כזה בקבוצה(עכשיו כולם יגידו לי שהוא כן רכז)
אם הרכז שלך הוא זה שמסיים הרבה מההתקפות שלך אז הקבוצה שלך בבעיה

06 יוני 2013, 16:00

Chen כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/spain/56637/valencia-extends-bojan-dubljevic-till-june-2016.html
דולמן לא היחיד...

באסה ::

06 יוני 2013, 16:52

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:כבר שכחנו שעונה שעברה קלע בממוצע 17 נק׳ בממוצע ביורוליג?

הייתי מסכים אולי אם הוא היה גבוה יותר והיה משחק בעמדה 2 אבל הוא רכז בלי יכולות ניהול משחק וממש לא בא לי כזה בקבוצה(עכשיו כולם יגידו לי שהוא כן רכז)
אם הרכז שלך הוא זה שמסיים הרבה מההתקפות שלך אז הקבוצה שלך בבעיה

שאל נא את פיני גרשון אם אין לו יכולות ניהול משחק נראה אם הוא חושב כמוך.השחקן ניהל ושיחק נהדר באותה סידרה ו..וגם באליפות אירופה וגם בסיינה. העונה הזאת בפנר' היא העונה הלא טובה הראשונה שלו מאז שאני זוכר אותו. המשפט האחרון שלך הוא לא נכון עובדתית. יכול להיות שאתה לא אוהב סגנון של רכז כזה אבל זה לא אומר כלום על מצב הקבוצה שלך. תן לי לנחש אבל אתה כן היית רוצה לראות את פארגו כאן, אז איך הוא שונה במי שמסיים את ההתקפות של הקבוצה ממקאלב?
אני יותר טוב ממנו לא יכול לבקש ולא רוצה.

06 יוני 2013, 17:14

אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.
באמת מעניין מה פיני היה אומר על ניהול המשחק שלו.

מדובר ב2 נמוך, עם קליעה בינונית. אין לו שום תכונה של רכז.

06 יוני 2013, 18:23

בו מקאלב שחקן מדהים, והייתי מת שיהיה פה. לצערי שחקנים בלבל שלו לא יגיעו לכאן בקרוב.

06 יוני 2013, 19:45

MTA2311 כתב:אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.

אור, צריך לקחת בחשבון שהעונה הנוכחית לא מייצגת. זה לא משנה מה הוא עשה העונה בטורקיה, ובעצם ראינו לבד שהוא נראה נורא.
הוא שחקן מצויין, מהקליבר הגבוה, שנתן כבר כמה וכמה עונות מצויינות ביורוליג.

אני כן מסכים איתך, שזה לא מספיק ושצריך להיות לידו עוד זר ברמה גבוהה ולא היקמן, שהוא שחקן באותו הסגנון כמו מקאלב.

לפני שנתיים בסיינה ד"א הוא קלע ב-50% משלוש, והוא גם אחד החוטפים הטובים ביורוליג.

בהחלט שחקן ראוי ומצויין. יותר טוב ממנו לא תראה במכבי, אלא אם כן זה יהיה הימור מטורף שיצליח.

06 יוני 2013, 19:56

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.

אור, צריך לקחת בחשבון שהעונה הנוכחית לא מייצגת. זה לא משנה מה הוא עשה העונה בטורקיה, ובעצם ראינו לבד שהוא נראה נורא.
הוא שחקן מצויין, מהקליבר הגבוה, שנתן כבר כמה וכמה עונות מצויינות ביורוליג.

אני כן מסכים איתך, שזה לא מספיק ושצריך להיות לידו עוד זר ברמה גבוהה ולא היקמן, שהוא שחקן באותו הסגנון כמו מקאלב.

לפני שנתיים בסיינה ד"א הוא קלע ב-50% משלוש, והוא גם אחד החוטפים הטובים ביורוליג.

בהחלט שחקן ראוי ומצויין. יותר טוב ממנו לא תראה במכבי, אלא אם כן זה יהיה הימור מטורף שיצליח.

הוא אף פעם לא היה מוסר גדול. גם בעונות המעולות שלו בסיינה הוא מסר בין 2 ל2.5 אסיסטים למשחק, ואיבד 1.5-1.8 כדורים למשחק. אני לא צריך להגיד לך שאלה לא מספרים טובים בשביל רכז.

לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. הוא שחקן מצויין, ואין לי ספק שלא נראה פה מישהו יותר טוב ממנו( גם אותו לא נראה פה. אף קבוצת טופ יורוליג לא תיגע בו, אבל הוא יקבל הצעות יפות מאוד מרוסיה, ואולי אפילו מקבוצה טורקית אחרת). אני פשוט לא מתחבר לסגנון הזה. הוא האנטיתזה לסוג הרכזים שאני אוהב.
נושא נעול