05 יוני 2013, 23:31
05 יוני 2013, 23:36
06 יוני 2013, 00:17
חנו'ש כתב:בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
רק עכשיו כשהמניות שלו בירידה הוא בכלל יכול להיות אופציונלי למכבי, ומי יודע אולי אפשר יהיה להחזיר אותו לתלם אחרי הטאומה הטורקית.
השאלה אם שחקן שהסתגל לחיות על חוזה של מלך בטורקיה יהיה מוכן אפילו לפזול לשקל וחצי שפדרמן מן הסתם יציע לו (אולי גם יוסיף מנה שלמה של פלאפל כדי להיות לארג'....)
06 יוני 2013, 07:11
רק עכשיו כשהמניות שלו בירידה הוא בכלל יכול להיות אופציונלי למכבי, ומי יודע אולי אפשר יהיה להחזיר אותו לתלם אחרי הטאומה הטורקית.
השאלה אם שחקן שהסתגל לחיות על חוזה של מלך בטורקיה יהיה מוכן אפילו לפזול לשקל וחצי שפדרמן מן הסתם יציע לו (אולי גם יוסיף מנה שלמה של פלאפל כדי להיות לארג'....)
06 יוני 2013, 09:11
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
אני לא חושב שהוא טוב כמו שחושבים
06 יוני 2013, 09:55
06 יוני 2013, 09:59
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
הכי אובר רייטד באירופה.
06 יוני 2013, 10:40
06 יוני 2013, 10:45
06 יוני 2013, 11:09
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
הכי אובר רייטד באירופה.
צודק, עדיף את היקמן.....
למה איזה שחקן טוב יותר אתה חושב שפדרמן יביא לך??
06 יוני 2013, 11:18
06 יוני 2013, 11:32
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:בו מקאלב בהחלט יכול להיות אופציה מעניינת.
הכי אובר רייטד באירופה.
צודק, עדיף את היקמן.....
למה איזה שחקן טוב יותר אתה חושב שפדרמן יביא לך??
אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שכתבתי שאני לא רוצה שהוא יחתום, ובטח לא שאני מעדיף את היקמן.
לדעתי, מדובר בשחקן אובר רייטד. הוא רחוק מלהיות רכז, הקליעה שלו לא יציבה( האחוזים משקרים במקרה הזה) והוא די פרוע. לא אוהב שחקנים כאלה.
06 יוני 2013, 13:20
CYellow7 כתב:לפי וואלה, טייריס רייס ובו מקלאב מועמדים לעמדת הרכז ואלכס טיוס סגור בקבוצה.
06 יוני 2013, 15:56
LIAV10 כתב:כבר שכחנו שעונה שעברה קלע בממוצע 17 נק׳ בממוצע ביורוליג?
תזכירו לי מתי הגיע למכבי שחקן כזה (הכי קרוב הוא לאנגפורד שגם הגיע בירידה והצליח פה).
ביורובאסקט לפני שנתיים הוא המטיר 21 נק׳ בממוצע וסחב את מקדוניה האפסית לפיינל פור.
06 יוני 2013, 16:00
Chen כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/spain/56637/valencia-extends-bojan-dubljevic-till-june-2016.html
דולמן לא היחיד...
06 יוני 2013, 16:52
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:כבר שכחנו שעונה שעברה קלע בממוצע 17 נק׳ בממוצע ביורוליג?
תזכירו לי מתי הגיע למכבי שחקן כזה (הכי קרוב הוא לאנגפורד שגם הגיע בירידה והצליח פה).
ביורובאסקט לפני שנתיים הוא המטיר 21 נק׳ בממוצע וסחב את מקדוניה האפסית לפיינל פור.
הייתי מסכים אולי אם הוא היה גבוה יותר והיה משחק בעמדה 2 אבל הוא רכז בלי יכולות ניהול משחק וממש לא בא לי כזה בקבוצה(עכשיו כולם יגידו לי שהוא כן רכז)
אם הרכז שלך הוא זה שמסיים הרבה מההתקפות שלך אז הקבוצה שלך בבעיה
06 יוני 2013, 17:14
06 יוני 2013, 18:23
06 יוני 2013, 19:45
MTA2311 כתב:אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.
באמת מעניין מה פיני היה אומר על ניהול המשחק שלו.
מדובר ב2 נמוך, עם קליעה בינונית. אין לו שום תכונה של רכז.
06 יוני 2013, 19:56
jol9 כתב:MTA2311 כתב:אפילו יוגב מוסר יותר אסיסטים ממנו למשחק. גם היחס בין האסיסטים לאיבודים אצלו לאורך השנים לא משהו בכלל.
באמת מעניין מה פיני היה אומר על ניהול המשחק שלו.
מדובר ב2 נמוך, עם קליעה בינונית. אין לו שום תכונה של רכז.
אור, צריך לקחת בחשבון שהעונה הנוכחית לא מייצגת. זה לא משנה מה הוא עשה העונה בטורקיה, ובעצם ראינו לבד שהוא נראה נורא.
הוא שחקן מצויין, מהקליבר הגבוה, שנתן כבר כמה וכמה עונות מצויינות ביורוליג.
אני כן מסכים איתך, שזה לא מספיק ושצריך להיות לידו עוד זר ברמה גבוהה ולא היקמן, שהוא שחקן באותו הסגנון כמו מקאלב.
לפני שנתיים בסיינה ד"א הוא קלע ב-50% משלוש, והוא גם אחד החוטפים הטובים ביורוליג.
בהחלט שחקן ראוי ומצויין. יותר טוב ממנו לא תראה במכבי, אלא אם כן זה יהיה הימור מטורף שיצליח.