המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אני רואה עכשיו את המשחק נגד אנגליה... פשוט עצוב.
הבנה טקטית אפסית. יסודות - שום כלום.
אף אחד לא יודע לאן ומתי לרוץ.
אף אחד לא יודע לאן ומתי למסור.
רק יכולת כדרור טובה וזהו.
דיוק הפוך מכדורסל. בכדורסל הנבחרות שלנו תמיד מפגינות יכולת שכלית גבוהה, וסובלות מחוסר כשרון מולד.
misha כתב:שום ביקורת לא מצדיקה את זה, זה היה פתטי ברמות. הוא עשה שם ספרינט של אטרף כמעט עד החצי אחרי הגול.
מזל שלוזון הולך לאמן בבלגיה, לפחות לא נראה אותו פה בתקופה הקרובה. מצד שני, אין מצב שהבלגים לא יבינו אחרי משהו כמו חודש את הבלוף.
מקובי כתב:איינבינדר זאת החתמה לרוטציה, לא להרכב ככה שזאת החתמה לא רעה (ראדי לא צעיר, ויש לו מסירות לא רעות)
נראה שהיו לסוזה הרבה עליות וירידות בקריירה כמאמן, הדבר הטוב שהקבוצה די בנויה (כבסיס) וצריך להביא חיזוקים נקודתיים.
MTA2311 כתב:מקובי כתב:איינבינדר זאת החתמה לרוטציה, לא להרכב ככה שזאת החתמה לא רעה (ראדי לא צעיר, ויש לו מסירות לא רעות)
נראה שהיו לסוזה הרבה עליות וירידות בקריירה כמאמן, הדבר הטוב שהקבוצה די בנויה (כבסיס) וצריך להביא חיזוקים נקודתיים.
שוער במקום אניימה, שני מגנים וחלוץ במקום עטר שרוצה לעזוב זה לא בדיוק חיזוקים נקודתיים.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:מקובי כתב:איינבינדר זאת החתמה לרוטציה, לא להרכב ככה שזאת החתמה לא רעה (ראדי לא צעיר, ויש לו מסירות לא רעות)
שוער במקום אניימה, שני מגנים וחלוץ במקום עטר שרוצה לעזוב זה לא בדיוק חיזוקים נקודתיים.
עטר לא הולך כ"כ מהר לדעתי. עם כל הכבוד לתקשורת הוכח שהם לא יודעים כלום ממה שקורה במכבי (וזה בלי קשר שעטר הוא לא אחד שילך ויגיד לתקשורת מה עובר עליו)
בכל מקרה- אני מקווה שהוא ישאר.
שני מגנים- אחד כמחליף ואחד פותח (שמאלי- זר) , שוער (הלוואי אניימה) ואולי עוד זר (במקום גונזאלו) בסופו של דבר אלו חיזוקים נקודתיים.
שמואל, בידיעות אמרו שהוא הגנתי, בישראל היום אמרו שהוא התקפי. מה שבטוח- נחכה ונראה.
or163 כתב:אני מקווה מאוד שגונזאלו לא יישאר, אני לא יכול לראות את השחקן הזה יותר והוא גם תופס משבצת של זר.
עכשיו מכבי צריכים להביא
שוער זר/אניימה
מגן שמאלי זר
שפונגין (אם גונזאלו יישאר לא יהיו עוד מקומות לזרים, אם גונזאלו עוזב אז זר)
תמוז
ואם עטר עוזב אז להחזיר את יצחקי
אבל איך שזה מסתמן הרכש הישראלי הבא של מכבי יהיה עוז ראלי על תקן מגן ימני/שמאלי (יכול לשחק בשניהם), זגורי שיבוא לאגף וכנראה אחד מבין ריקן/קריאף.
MTA2311 כתב:שכטר חתם בהפועל. מסכנים, אין כסף...
ובינתיים במכבי- סוזה רוצה להשאיר את גונזאלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים