המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:לגמרי. גם חזר משבירה וגם עשה קאמבק בטייברייק עם כמה חבטות אדירות. וכל זה כשהוא לא 100 אחוז כשיר. אם לא הפציעות אחרי הזכייה ביו אס אופן, הוא היה היום במקום אחר לחלוטין.
LIAV10 כתב:האמת אני קצת לא מבין את נובאק, יש לו היום את הוולי הטוב בעולם, למה הוא לא יותר עולה לרשת?
or163 כתב:LIAV10 כתב:האמת אני קצת לא מבין את נובאק, יש לו היום את הוולי הטוב בעולם, למה הוא לא יותר עולה לרשת?
הוולי הטוב בעולם?
לדעתי למארי יש את הוולי הטוב בעולם יותר טוב מנובאק זה בטוח, לנדאל יש גם וולי טוב מנובאק ואפילו רוג'ר העכשווי לא נופל בוולי מנובאק.
LIAV10 כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:האמת אני קצת לא מבין את נובאק, יש לו היום את הוולי הטוב בעולם, למה הוא לא יותר עולה לרשת?
הוולי הטוב בעולם?
לדעתי למארי יש את הוולי הטוב בעולם יותר טוב מנובאק זה בטוח, לנדאל יש גם וולי טוב מנובאק ואפילו רוג'ר העכשווי לא נופל בוולי מנובאק.
עוד לא ראיתי טעות אחת שלו ברשת, לבחור יש טאצ׳ מעולם אחר
or163 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:האמת אני קצת לא מבין את נובאק, יש לו היום את הוולי הטוב בעולם, למה הוא לא יותר עולה לרשת?
הוולי הטוב בעולם?
הוא שחקן רשת נהדר אני מסכים, אבל אני לא חושב שהכי טוב בעולם ברשת.
LIAV10 כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:האמת אני קצת לא מבין את נובאק, יש לו היום את הוולי הטוב בעולם, למה הוא לא יותר עולה לרשת?
הוולי הטוב בעולם?
הוא שחקן רשת נהדר אני מסכים, אבל אני לא חושב שהכי טוב בעולם ברשת.
בטח טוב מנדאל ברשת, לגבי מארי לא יודע ולגבי פדרר יכול להיות שאתה צודק
LIAV10 כתב:עוד מישהו שם לב שלחברה של נובאק יש עגילי מגן דוד?
LIAV10 כתב:עוד מישהו שם לב שלחברה של נובאק יש עגילי מגן דוד?
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שחוץ מהבריטים ומהשחקנים עצמם, אף אחד לא רוצה שהמשחק הזה ייגמרLIAV10 כתב:עוד מישהו שם לב שלחברה של נובאק יש עגילי מגן דוד?
זה לא נראה כמו מגן דוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים