jol9 כתב:אז בעצם אתה אומר שבשני העשורים האחרונים הם הקבוצה השניה בטיבה אבל גם שעובר עליהם עשור שחור....
לא מסתדר לי אבל ניחה.
מגדל היום היא אחת מהקבוצות האחרות ולא ובולטת מעליהן בשום אופן. עובדה שמכבי כבר איבדה שלוש אליפויות ומגדל לא זכתה באף אחת מהן. גם גביע היא לא הניפה כבר כמה וכמה שנים.
מה שכן, אם המציאות הנוכחית תימשך, אז אין לי ספק שמכבי תפסיד עוד הרבה אליפויות ושמגדל תזכה מן ההפקר. אני מקווה
שהתנליכים הפנימיים במכבי ייקרו לפני זה ויימנעו את הקריסה הדי צפויה הזאת.
זאת הקבוצה השניה בארץ כי יש להם את כל התנאים להיות הקבוצה השניה: תקציב, מגרש,עיר ,קהל (ושאיפות, למרות שאי אפשר באמת למדוד את זה). מבחינת היכולת, העשור שעבר אכן הראה שהיא הקבוצה השניה גם מבחינת היכולת, ובעשור האחרון הם לא הקבוצה שניה רב הזמן. היא גם הקבוצה שמשחקת באופן קבוע ביול"ב. לא עוד איזה ראשון לציון, שבקושי משתתפים ביורוצ'אלנג', אם בכלל(ואני בכלל לא מדבר עכשיו על ההישגים).
אם השיטה הנוכחית הייתה קיימת בשנות ה 90, ירושלים היו יכולים להיות אלופים 5 פעמים. השיטה השתנתה בדיוק כשירושלים התחילה בשרשרת הכשלונות.
בקשר למשפט האחרון שאמרת, הדבר החשוב הוא שיחזירו את הסדרות גם לגמר, לפחות הטוב משלושה. ואז, אם ירושלים או כל קבוצה אחרת תזכה, זה יהיה בזכות. אני מאוד רוצה שקבוצה כמו הפועל ירושלים תממש את הפוטנציאל שלה גם בליגה וגם באירופה, ותתן פייט רציני למכבי.אני עוד זוכר את הקרבות במלחה כשהייתי עוד בבית הספר. הייתה שם אחלה אווירה.
בקשר למכבי, הרבה יהיה תלוי בעונה הקרובה. אם הם יצליחו לתת עונה משכנעת אם הסגל המסתמן והזול (יחסית ליורוליג), אז הדברים ימשכו כפי שהם עכשיו כי הקהל לא יהיה משוכנע שיש כאן בעיה בהתנהלות. אם העונה הקרובה תהיה אפילו קרובה למה שראינו בעונה שעברה אז אני חושב שהלחץ מהקהל והתקשורת יתחיל להשפיע. כרגע, עם שינויים קטנים, זה נראה שההנהלה נוקטת באותו קו.