אדגר פו כתב:מישהוא יכול לאמר מה יקרה אם ניפול ליורוקאפ אחרי הסיבוב הראשון ? תאריכים ודברים אלו. ? אולי זה לא כזה מופרך אחרי הכול.
מאוד מופרך.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדגר פו כתב:מישהוא יכול לאמר מה יקרה אם ניפול ליורוקאפ אחרי הסיבוב הראשון ? תאריכים ודברים אלו. ? אולי זה לא כזה מופרך אחרי הכול.
rc4991 כתב:עכשיו כבר נראה שיש לו בית מאוד מעניין וגם די חזק אם קבוצה כמו הכוכב האדום שחשבתי שתהיה מנמושות היורוליג בונה קבוצה לא רעה בכלל
בנימין נעמן כתב:לא מאוד מופרך שמכבי תיפול ליורוקאפ?!
אולי הסגל הוא לא סגל החלומות ואולי אפילו החלש בעשור האחרון.
אבל לא לעלות לטופ 16?! מה אנחנו לובליאנה?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:עכשיו כבר נראה שיש לו בית מאוד מעניין וגם די חזק אם קבוצה כמו הכוכב האדום שחשבתי שתהיה מנמושות היורוליג בונה קבוצה לא רעה בכלל
כן, מדלי, אני ממש משקשק.
חוץ משילב שהוא אחלה שחקן אין שם כלום כרגע.
CYellow7 כתב:בנימין נעמן כתב:לא מאוד מופרך שמכבי תיפול ליורוקאפ?!
הסגל של העונה הוא לא סגל מדהים, אבל הוא ממש אבל ממש לא הכי חלש בעשור האחרון.
אנשים ממש נסחפים.
CYellow7 כתב:בנימין נעמן כתב:לא מאוד מופרך שמכבי תיפול ליורוקאפ?!
אנשים ממש נסחפים.
roy1000 כתב:CYellow7 כתב:בנימין נעמן כתב:לא מאוד מופרך שמכבי תיפול ליורוקאפ?!
אנשים ממש נסחפים.
אלא אם כן אינגלס יתברר כאיזו גניבת המאה או שסופו יחזור במכונת הזמן שנתיים אחורה, אז הסגל הנוכחי של מכבי הוא החלש ביותר ב- 30 השנה האחרונות. הסגל הישראלי ללא אליהו הוא בדיחה שאני לא זוכר כדוגמתא אי פעם.
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:עכשיו כבר נראה שיש לו בית מאוד מעניין וגם די חזק אם קבוצה כמו הכוכב האדום שחשבתי שתהיה מנמושות היורוליג בונה קבוצה לא רעה בכלל
כן, מדלי, אני ממש משקשק.
יש גם את ג'נקינס ומארינוביץ בנוסף לשילב ומדלי שהזכרת
אני לא חושב שהם קבוצה חזקה אבל בסך הכל יש להם כמה שחקנים טובים ואם יהיו להם גם כמה כשרונות שיפרצו הם בהחלט יהיו קבוצה חזקה יחסית מסופוט,שאלון ודומותיהן
התנין כתב:כל שנה מחדש אתה אומר את זה, ולאור כך שמכבי כל קיץ בונה את ''הסגל הכי חלש בתולדותיה'' אני פותח כל עונה מחדש עם חששות שנרד לליגה הלאומית. בחייאת, אתם חייבים לתפוס פרופורציות.
התנין כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:עכשיו כבר נראה שיש לו בית מאוד מעניין וגם די חזק אם קבוצה כמו הכוכב האדום שחשבתי שתהיה מנמושות היורוליג בונה קבוצה לא רעה בכלל
כן, מדלי, אני ממש משקשק.
יש גם את ג'נקינס ומארינוביץ בנוסף לשילב ומדלי שהזכרת
אני לא חושב שהם קבוצה חזקה אבל בסך הכל יש להם כמה שחקנים טובים ואם יהיו להם גם כמה כשרונות שיפרצו הם בהחלט יהיו קבוצה חזקה יחסית מסופוט,שאלון ודומותיהן
ג'נקינס לא חתם שם, אבל יש שם שחקן סלובני בשם יאקה בלאזיץ' שהגיע מלובליאנה ונחשב לכישרון גדול.
roy1000 כתב:התנין כתב:כל שנה מחדש אתה אומר את זה, ולאור כך שמכבי כל קיץ בונה את ''הסגל הכי חלש בתולדותיה'' אני פותח כל עונה מחדש עם חששות שנרד לליגה הלאומית. בחייאת, אתם חייבים לתפוס פרופורציות.
מאז פירוק השושלת, הסגל "על הנייר" נהיה חלש יותר ויותר מעונה לעונה. אז לא - עדיין לא מדובר על ירידה לליגה הלאומית, אבל היום שבו למכבי לא יהיה ייתרון איכותי בליגה הישראלית קרוב מאוד (עוד שנתיים מקסימום במידה ופדרמן נשאר).
הסגל הזה של מכבי ייאבק על עליה לטופ 16 לדעתי, וייתקשה מאוד בליגה הישראלית עם החוק הרוסי.
הערה: הכל בהנחה שאליהו לא נשאר ושאינגלס לא הופך להיות הפתעת העונה ביורוליג.
roy1000 כתב:התנין כתב:כל שנה מחדש אתה אומר את זה, ולאור כך שמכבי כל קיץ בונה את ''הסגל הכי חלש בתולדותיה'' אני פותח כל עונה מחדש עם חששות שנרד לליגה הלאומית. בחייאת, אתם חייבים לתפוס פרופורציות.
מאז פירוק השושלת, הסגל "על הנייר" נהיה חלש יותר ויותר מעונה לעונה. אז לא - עדיין לא מדובר על ירידה לליגה הלאומית, אבל היום שבו למכבי לא יהיה ייתרון איכותי בליגה הישראלית קרוב מאוד (עוד שנתיים מקסימום במידה ופדרמן נשאר).
הסגל הזה של מכבי ייאבק על עליה לטופ 16 לדעתי, וייתקשה מאוד בליגה הישראלית עם החוק הרוסי.
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:התנין כתב:כל שנה מחדש אתה אומר את זה, ולאור כך שמכבי כל קיץ בונה את ''הסגל הכי חלש בתולדותיה'' אני פותח כל עונה מחדש עם חששות שנרד לליגה הלאומית. בחייאת, אתם חייבים לתפוס פרופורציות.
הסגל של העונה האחרונה הוכיח את עצמו כאחד החלשים בעשור האחרון אם לא החלש ביותר (עדיין מבחינת הישגים נטו, זה של עונת אפי היה חלש יותר).
הסגל של השנה על הנייר לא נראה כזה מרשים, אבל כדי שהוא הכי חלש מזה עשור הוא יצטרך להוכיח זאת ולהיראות יותר גרוע מזה של העונה החולפת (ולהיראות יותר גרוע ממה שנראינו העונה זה לא דבר שקל להשיג...)
rc4991 כתב:מישהו יודע באיזה אולם הכוכב האדום משחקת וכמה מקומות הוא מכיל?
ומישהו יודע אם האוהדים שלהם הם כמו האוהדים של פרטיזן?
כיף לראות שגם הקבוצה הכי חלשה בבית לא רעה כמו סופוט,שאלון ודומותיהן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים