סופו חתם רשמית לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סופו חתם רשמית לשלוש שנים

הודעהעל ידי jol9 » 17 יולי 2013, 20:24

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
התנין כתב:אבל עוד לפני שהגבת לי, ראית שחזרתי בי מהנוסח, לפחות במובן הרחב והמכליל, על אף שאני אישית לא סובל את ליאור כשחקן.
ובבקשה, אל תגיד לי ''מי יודע''.. אולי לגביי ליאור הדבר עוד יכול לתפוס, אבל לגביי סופו??? בנאדם שבמשך קריירה שלמה לא מסוגל לשחק יותר מרבע שעה, זה נשמע לך הגיוני?

קודם כל אתה לא מדייק. בשנה הראשונה שלו במכבי סופו שיחק כמעט 20 דקות למשחק בממוצע.

דבר שני, אתה פשוט לא מבין, ששחקנים בגודל ובמשקל של סופו בדרך כלל לא משחקים הרבה דקות, פשוט כי המאמץ גדול מדי.

כמה לדעתך שיחק ג'אוואי העונה? 15 דקות למשחק!
אתה יכול לטעון שמכבי היא לא בארסה, והיא לא יכולה להרשות לעצמה שחקן שישחק רק 15 דקות למשחק. אם תגיד את זה, תהיה צודק. אבל מה אתה מאשים את סופו? זה הגוף שהוא נולד איתו. לגוף הזה יש מגבלות, וזה לא תלוי ברצונו של סופו או מוסר העבדה שלו.

אז איך תסביר את זה ששאק שיחק 35 דקות בממוצע למשחק בקריירה, כולל עונות של 40 דקות... וזה כשמדובר בכדורסל הרבה יותר פיזי ואינטנסיבי...
גם פטריק יואינג שיחק כמות דקות דומה, וגם סנטרי על גדולים אחרים בהיסטוריה.

אני חושב שדווקא מה שתנין אומר מחובר למציאות.

ידעתי שמישהו יביא את דוגמת שאק, אבל לא ציפיתי לזה ממך דווקא.
יש לי תשובה בשבילך: פעם במאה שנה מתוך 7 מיליארד אנשים בעולם נולד שאק אחד, שהוא כן יכול לעשות את זה למרות כל הגודל. יופי! על כל שאק אחד יש מיליון אנשים בגודל חריג שסובלים מבעיות בריאות ומגבלות גופניות כל החיים שלהם.
טוב שאתה לא דורש מכל הספורטאים לרוץ במהירות של אוסיין בולט. נו באמת.

נ.ב. פטריק יואינג לא היה שחקן בגודל חריג או במשקל חריג. יש מאות סנטרים בגודל שלו.

אוקיי, גם סופואים אין הרבה. אף אחד לא הכריח אותו לנהל אורח חיים לא ספורטיבי ולאכול כמו חיה.
לבחור יש טכניקה מדהימה, אבל הוא חלש מאוד בראש וכנראה גם לא אוהב לעבוד קשה.

צודק לגבי יואינג... משום מה זכרתי שהוא היה גדול מהממוצע... אז קח דוגמא אחרת - סאבאס. נכון גם הוא עילוי וגם הוא שחקן חד פעמי, אבל שוב - גם סופו הוא כזה, והוא יכל לעשות עבודה
טובה יותר עם עצמו ועל עצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 יולי 2013, 20:26

לסופו אין טכניקה מדהימה.
יש לו יתרון אחד ויחיד על שאר הסנטרים ביורוליג, וזה הגוף הגדול שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדגר פו » 17 יולי 2013, 20:28

אני חושב שהמקביל לסופו בנ.ב.א היה אוליבר מילר, בחור עם אותם בעיות משקל גדולות וממדים דומים. אבל גם אותו מילר ניפק איזה עונה או שתיים של 30 דקות פלוס בטורונטו ( עונתי ) ועוד איזה קבוצה שאני לא זוכר ( הוא החליף קבוצות כמו גרביים ).

סך הכול מילר היה יותר מוכשר מסופו, אבל הוא גם עבד קשה יותר. ממש ריחמתי עליו שהיה צריך לרוץ מגרשים לאורך עונת נ.ב.א. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2013, 20:52

אם כבר אתם מדברים על NBA, אז עד כמה שזה נשמע מוזר לשחקנים בגודל כזה הרבה יותר קל לשחק ב NBA!

קודם כל ב NBA יש חוקים שנקבעו במיוחד על מנת להגן על שחקנים כאלה:
א) הגנה בלתי חוקית (איזורית)
ב) 3 שניות הגנתי
ג) פחות מקפידים על צעדים

חוץ מזה, מי שהיה פעם בחייו במשחק NBA, בוודאי שם לב, שהמשחק שם נמשך כמעט פי שנים ממשחק באירופה (אני מדבר על הזמן הכולל, לא הזמן הנקי של המשחק). במשחק ב NBA יש אין סוף עצירות והפסקות. לפעמים זה נדמה כאילו הצופים שם באים בשביל ההפסקות, בהם אוכלים, אוכלים ואוכלים, ולא בשביל לראות משחק. ההפסקות האלה נותנות אפשרות לשחקנים לנוח קצת, לתפוס אוויר. האינטנסיביות היא נמוכה בהרבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2013, 15:06

סופו נופה מסגל נבחרת יוון, הסיבה היא פציעה בירך ויש חשד שהוא זייף פציעה כדי לנוח בקיץ (מקווה שזאת הסיבה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 23 יולי 2013, 15:16

felix_r כתב:ידעתי שמישהו יביא את דוגמת שאק, אבל לא ציפיתי לזה ממך דווקא.
יש לי תשובה בשבילך: פעם במאה שנה מתוך 7 מיליארד אנשים בעולם נולד שאק אחד, שהוא כן יכול לעשות את זה למרות כל הגודל. יופי! על כל שאק אחד יש מיליון אנשים בגודל חריג שסובלים מבעיות בריאות ומגבלות גופניות כל החיים שלהם.

נ.ב. פטריק יואינג לא היה שחקן בגודל חריג או במשקל חריג. יש מאות סנטרים בגודל שלו.

אני מסכים עם מה שאתה אומר על שאק, אבל עם כל הכבוד, מאות סנטרים בגודל של יואינג ועם האתלטיות שלו אין. הבחור היה 2.13. יש מעט מאוד אנשים בגובה הזה שמסוגלים ללעוס מסטיק ולזרוק לסל באותו הזמן, שלא לדבר על מהלכי פוסט וכו'. ב- NBA של היום יש 2-3 כאלה (שהם הרבה פחות טובים מיוטינג המקורי).
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יולי 2013, 15:37

LIAV10 כתב:סופו נופה מסגל נבחרת יוון, הסיבה היא פציעה בירך ויש חשד שהוא זייף פציעה כדי לנוח בקיץ (מקווה שזאת הסיבה)

ציטוט של פיק :
"גורמים במכבי הביעו סבירות רצון לנוכח הפרסומים וטענו כי הפציעה בירך אינה רצינית וכי סופו מעדיף לנוח הקיץ בכדי להגיע במוכנות שיא לקראת העונה הקרובה."

לא ברור לי למה הכוונה בסבירות רצון , נשמע כמו צמד מילים חדש בלכסיקון. האם מכבי מביעה שביעות רצון מפציעה ? עד כדי כך ? האם מכבי מעדיפה ששחקנים יזייפו פציעות כדי שלא ישחקו בנבחרת שלהם ויבואו פחות עייפים לקבוצה ?
אם הפציעה לא רצינית מדוע שלא ישחק עם הנבחרת שלו בסופו של דבר ?

תמוה למדי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי עידן » 23 יולי 2013, 15:42

אדגר פו כתב:
LIAV10 כתב:סופו נופה מסגל נבחרת יוון, הסיבה היא פציעה בירך ויש חשד שהוא זייף פציעה כדי לנוח בקיץ (מקווה שזאת הסיבה)

ציטוט של פיק :
"גורמים במכבי הביעו סבירות רצון לנוכח הפרסומים וטענו כי הפציעה בירך אינה רצינית וכי סופו מעדיף לנוח הקיץ בכדי להגיע במוכנות שיא לקראת העונה הקרובה."

לא ברור לי למה הכוונה בסבירות רצון , נשמע כמו צמד מילים חדש בלכסיקון. האם מכבי מביעה שביעות רצון מפציעה ? עד כדי כך ? האם מכבי מעדיפה ששחקנים יזייפו פציעות כדי שלא ישחקו בנבחרת שלהם ויבואו פחות עייפים לקבוצה ?
אם הפציעה לא רצינית מדוע שלא ישחק עם הנבחרת שלו בסופו של דבר ?

תמוה למדי.

אכן תגובה הזויה של מכבי...
עידן

הודעהעל ידי jol9 » 23 יולי 2013, 15:44

roy1000 כתב:
felix_r כתב:ידעתי שמישהו יביא את דוגמת שאק, אבל לא ציפיתי לזה ממך דווקא.

אני מסכים עם מה שאתה אומר על שאק, אבל עם כל הכבוד, מאות סנטרים בגודל של יואינג ועם האתלטיות שלו אין. הבחור היה 2.13. יש מעט מאוד אנשים בגובה הזה שמסוגלים ללעוס מסטיק ולזרוק לסל באותו הזמן, שלא לדבר על מהלכי פוסט וכו'. ב- NBA של היום יש 2-3 כאלה (שהם הרבה פחות טובים מיוטינג המקורי).

הרבה פחות טובים זה אנדרסטייטמנט... היום אין אף סנטר שהיה יכול להסתכל בעיניים של יואינג, אולג'וון, רובינסון ושאק. גם מורנינג טוב בהרבה מכל סנטר שיש היום.
האוורד ביכולת שיא, נמצא אולי ברמה של אלונזו, אבל הרבה מתחת לרביעייה המוזכרת. הבעיה שהאוורד כבר מזמן לא קרוב לשיא שלו.

חבר'ה כמו מארק גאסול, ביינום, היברט, דיאנדרה ג'ורדן ואחרים היו יכולים במקרה הטוב להיות מחליפים חביבים של עשר דקות לאותה החבורה המופלאה...

אבל מבחינת משקל וגודל פליקס דווקא צדק ואני התבלבלתי ויואינג באמת לא חריג בגודלו. פשוט חריג באיכותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 יולי 2013, 16:02

סופו נופה מהנבחרת עקב פציעה האם במכבי צריכים לדאוג ?

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2663393
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי shayD » 23 יולי 2013, 16:03

אין מה לדאוג :cool (כן , בטח.)
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2013, 16:12

אדגר פו כתב:סופו נופה מהנבחרת עקב פציעה האם במכבי צריכים לדאוג ?

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2663393

זו לא הפעם הראשונה ששחורציאניטיס מעורר בעיות במדי הנבחרת הלאומית: ב-2011 לפני טורניר היורובאסקט ביקש להשתחרר מסגל הנבחרת מסיבות אישיות ושוחרר. חודשים לאחר מכן התברר כי אשתו ההרה סבלה מבעיות רפואיות וזו הייתה הסיבה לבקשתו החריגה של סופו.

הכתבים של וואלה פשוט מדהימים אותי בטמטום שלהם בכל פעם מחדש!!! :duh :duh
בכל פעם שאני חושב שאין לאן לרדת יותר, הם שוב מפתיעים אותי.

סופו ביקש להשתחרר מסיבות אישיות בגלל שאשתו ההרה סבלה מבעיות רפואיות, וזה נקרא אצל הדבילים של וואלה "מעורר בעיות"!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יולי 2013, 16:33

בכתבה רשום שההחלמה זה עניין של מס' שבועות.
העונה מתחילה רק בעוד כ-3 חודשים, אז מה הבעיה כאן??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי CYellow7 » 23 יולי 2013, 16:45

אין להם מה לפרסם אז הם מתעסקים בשטויות..ינוח הקיץ ויגיע כמו חדש לפתיחת העונה:)
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי מני » 23 יולי 2013, 19:10

לא נורא אז במקום לשחק 15 דקות במשחק הוא ישחק רק 10
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי Maccabikid » 23 יולי 2013, 19:44

מני כתב:לא נורא אז במקום לשחק 15 דקות במשחק הוא ישחק רק 10

סופו לא צריך לתת יותר מ15 דקות במשחק. יש לנו את גיימס שייתן לנו 20-25 דקות וסופו שמשלים אותו ל15-20 דקות ובהם הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה (כשהוא בכושר).
Maccabikid

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־56 אורחים