המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין כתב:נסחפו בארסה. נראה ליש הקיץ הם שוברים שיאים של בזבוז כסף. בכל אופן, הם העמידו קו קדמי סופר מוכשר, אבל חסר איזה נוכחות בצבע שיהווה איום הגנתי. מה שעוד מתסכל אותי, זה שעם כל ההשקעה והשחקנים המאוד מוכשרים, הם ימשיכו להיות קבוצה הגנתית בעיקר שמסרסת כישרון התקפי.
התנין כתב:אני לא אוהב לראות שחקנים מוכשרים מתבזבזים בקבוצה מסויימת במקום לפרוח במקום אחר. חוץ מזה, אני תמיד מעדיף לראות כדורסל טוב מאשר כדורסל לא טוב, וזה תקף לגביי כל קבוצה.
er79 כתב:מוזר. על פי כל מיני ציוצים ורחשים בטורקיה, השועל הסרבי, שכיוון לתאודוסיץ', כנראה הולך להתפשר על עומר קוק. די תמוה בעיניי קו אחורי שמורכב ממקאלב וקוק, לא משהו שמפיל לסתות יתר על המידה, אבל אולי לז'ליקו יש תוכנית מגירה נוספת. אני בכל אופן מקווה שזה יקרה, כי זה ישאיר למכבי סיכוי, גם אם קלוש ותיאורטי, לנסות להתביית על ווסטרמן אם יוגב יעזוב. אני עדיין חושב שהוא אופציה עדיפה על נעימי, לבטח אם יש כוונות להביא את נעימי לעמדת הרכז המחליף. אין לי בעיה שנעימי יהיה פה, אבל לא על חשבון של מנהל משחק טוב יותר.
roy1000 כתב:er79 כתב:מוזר. על פי כל מיני ציוצים ורחשים בטורקיה, השועל הסרבי, שכיוון לתאודוסיץ', כנראה הולך להתפשר על עומר קוק. די תמוה בעיניי קו אחורי שמורכב ממקאלב וקוק, לא משהו שמפיל לסתות יתר על המידה, אבל אולי לז'ליקו יש תוכנית מגירה נוספת. אני בכל אופן מקווה שזה יקרה, כי זה ישאיר למכבי סיכוי, גם אם קלוש ותיאורטי, לנסות להתביית על ווסטרמן אם יוגב יעזוב. אני עדיין חושב שהוא אופציה עדיפה על נעימי, לבטח אם יש כוונות להביא את נעימי לעמדת הרכז המחליף. אין לי בעיה שנעימי יהיה פה, אבל לא על חשבון של מנהל משחק טוב יותר.
האופטימיות שלך נהדרת, אבל לא יגיע שום ווסטרמן. גם נעימי, לדעתי, יבוא רק אם יוגב יילך.
jol9 כתב:אפילו אם נתעלם לרגע שלצסקא תמיד יש שחקנים מצויינים בכל העמדות, רק ההשוואה של הקווים האחוריים, מגחיכה את פדרמן ג'וניור ומה שהוא ניסה לעשות.
צריך להיות בקבוצה רצינית לפחות שחקן אחד בקו האחורי, שיכול להיות שחקן טוב ודומיננטי בכל קבוצה - כאלה היו פארגו, פארמר, לאנגפורד, ולפני זה כמובן שאראס, מקדונלד ושארפ.
אפילו הלפרין בעונת צביקה היה שחקן טוב ומבוקש באירופה.
היום... מה יש?
Maccabikid כתב:jol9 כתב:אפילו אם נתעלם לרגע שלצסקא תמיד יש שחקנים מצויינים בכל העמדות, רק ההשוואה של הקווים האחוריים, מגחיכה את פדרמן ג'וניור ומה שהוא ניסה לעשות.
צריך להיות בקבוצה רצינית לפחות שחקן אחד בקו האחורי, שיכול להיות שחקן טוב ודומיננטי בכל קבוצה - כאלה היו פארגו, פארמר, לאנגפורד, ולפני זה כמובן שאראס, מקדונלד ושארפ.
אפילו הלפרין בעונת צביקה היה שחקן טוב ומבוקש באירופה.
היום... מה יש?
היום יש לנו את היקמן. אתה בכלל משווה בינו לבין פארמר? באמת.. אתה לא רציני..![]()
er79 כתב:התנין כתב:נסחפו בארסה. נראה ליש הקיץ הם שוברים שיאים של בזבוז כסף. בכל אופן, הם העמידו קו קדמי סופר מוכשר, אבל חסר איזה נוכחות בצבע שיהווה איום הגנתי. מה שעוד מתסכל אותי, זה שעם כל ההשקעה והשחקנים המאוד מוכשרים, הם ימשיכו להיות קבוצה הגנתית בעיקר שמסרסת כישרון התקפי.
אני לא בטוח לגבי הרפיון ההגנתי. אמנם ג׳אוואי עזב, אבל גם דורסי הוא טנק לא קטן.
er79 כתב:מכה כלכלית קשה לאולימפיאקוס: פפלוקאס ניצח בתביעה שהגיש נגדם. היוונים מחויבים לשלם לן 1.75 מליון יורו, לפי מה שהבנתי.
rc4991 כתב:er79 כתב:מכה כלכלית קשה לאולימפיאקוס: פפלוקאס ניצח בתביעה שהגיש נגדם. היוונים מחויבים לשלם לן 1.75 מליון יורו, לפי מה שהבנתי.
על מה הוא תבע אותם?בגלל שלא המשיכו איתו את החוזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים