toja27 כתב:עד עכשיו קובאן לא הרשימה במשחקי ההכנה, אבל אני חושב שהם גם לא שיחקו עם סגל מלא. קלאיינטס, הרכז שהרשים מאוד באליפות אירופה בטוח לא שותף במשחקי ההכנה למשל.
כן, הם היו בלי קאלנייטיס וסימון עד עכשיו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:עד עכשיו קובאן לא הרשימה במשחקי ההכנה, אבל אני חושב שהם גם לא שיחקו עם סגל מלא. קלאיינטס, הרכז שהרשים מאוד באליפות אירופה בטוח לא שותף במשחקי ההכנה למשל.
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הם כל כל מעצבנים אותי....למה לקבוע משחק אימון דווקא בשבת?
לא יכלו לפחות לדחות את זה בכמה שעות?
בכל מקרה נתייחס גם למשחק...
מדובר בשחק האימון הראשון השנה שישודר ובו נוכל להתרשם סוף סוף מהקבוצה
כמובן שהמשחק הולך להיות מאוד מעניין בגלל שנשחק בפעם הראשונה נגד קובאןיריבתנו המושבעת
אני מאוד מקווה שנפגוש את צסק"א למחרת,אני כבר שנתיים רוצה לשחק מולם ואולי עכשיו זה סוף סוף יתאפשר
העולם לא סובב סביב מכבי והאוהדים שלה( חלק מהם יש לציין).
jol9 כתב:roy1000 כתב:משחק ראשון שיהיה אפשר לראות את הסגל ה(כמעט) מלא של מכבי מול קבוצת יורוליג. אני מניח ששתי הקבוצות ינסו לנצח. שווה צפיה.
בלאט תמיד לוקח כל משחק ברצינות. אני לא מאמין שתהיה איזשהי אווירת פלייאוף במשחק הזה, אבל משחק יחסית אינטנסיבי יהיה.
בעסה שמשודר בערוץ הזה ולא פתוח. נקווה ששידורי האינטרנט יעבדו.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הם כל כל מעצבנים אותי....למה לקבוע משחק אימון דווקא בשבת?
כמובן שהמשחק הולך להיות מאוד מעניין בגלל שנשחק בפעם הראשונה נגד קובאןיריבתנו המושבעת
אני מאוד מקווה שנפגוש את צסק"א למחרת,אני כבר שנתיים רוצה לשחק מולם ואולי עכשיו זה סוף סוף יתאפשר
גם לא היה הורג אותם לאחר את המשחק בשעתיים
אל תוציא אותי חוצפן
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:הם כל כל מעצבנים אותי....למה לקבוע משחק אימון דווקא בשבת?
אל תוציא אותי חוצפן
אל תוציא אותי חוצפן
rc4991 כתב:נכון,אבל מצד שני מדובר במשחק אימון ומשהו שהם יכלו להזיז קצת
כמובן שאני לא חושב שמכבי עשתה את זה בכוונה אבל זה די מעצבן
עגל הזהב כתב:rc4991 כתב:נכון,אבל מצד שני מדובר במשחק אימון ומשהו שהם יכלו להזיז קצת
כמובן שאני לא חושב שמכבי עשתה את זה בכוונה אבל זה די מעצבן
באופן חד- פעמי תראה את השידור החוזר 5 שעות אחר-כך
מה הסרט
שמואל1 כתב:ממשיכים בהכנות: מכבי ממריאה לטורניר גומלסקי
הצהובים יפגשו בסגל מלא את קובאן בחצי גמר הטורניר במוסקבה. בלאט ייפגש עם נשיאת איגוד הכדורסל הרוסי, שמעוניינת להחזירו לתפקיד מאמן הנבחרת
http://one.co.il/Article/223229.html
MTA2311 כתב:אני מתרגש![]()
יאללה שיתחיל כבר
roy1000 כתב:זו העונה שבה אני מרגיש הכי רע לגבי הסגל של מכבי בעשור האחרון. במצב הנוכחי אפשר להיות רק מופתע לטובה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:זו העונה שבה אני מרגיש הכי רע לגבי הסגל של מכבי בעשור האחרון. במצב הנוכחי אפשר להיות רק מופתע לטובה.
איך בדיוק הסגל הזה פחות טוב משל שנה שעברה?
leon984 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:ערוץ בתשלום, קיבינימט. נגזר עליי לראות את הקבוצה רק בתחילת היורוליג? מקווה שיהיה שידור באינטרנט
יש לך 3 ימים למצוא חבר, שיש לו את הערוץ. אני מאמין שתסתדר
זה בשבילך,אני מקווה שאתה מוכן לראות ברוסית
http://iptv.kartina.tv/get_demo/
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אני מתרגש![]()
יאללה שיתחיל כבר
גם אני, התרגשות של תחילת עונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־21 אורחים