המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:גיימס בקושי שיחק לדעתי עדיין לא כשיר ב 100 אחוז
ankram כתב:roy1000 כתב:ג'ייק כהן לא צריך להיות במכבי כרגע. פשוט לא.
למה? כי הוא סנטר יחיד בהרכב הזה?
refael כתב:בלאט שוב כשל בבנית סגל הקבוצה.
roy1000 כתב:ankram כתב:roy1000 כתב:ג'ייק כהן לא צריך להיות במכבי כרגע. פשוט לא.
למה? כי הוא סנטר יחיד בהרכב הזה?
כי הוא לא מסוגל לשמור על קונוס. אין לו מה לחפש במכבי. הוא לא יקבל דקות מבלאט.
ankram כתב:אז איך תגדל שחקנים במכבי? סה"כ עונה ראשונה שלו מחוץ לבית בכדורסל שהוא לא מכיר. זאת המסקנה שלך מליניאק?
שמואל1 כתב:אני מאוכזב מאינגלס. ציפיתי ממנו להרבה והוא לא מספק את הסחורה. אינגלס צריך להבין שהוא כבר לא שחקן סוף ספסל של ברצלונה. הוא שחקן שצריך להוביל, ליזום, ליצור, לקחת על עצמו והוא לא עושה את זה וזה בהחלט יכול להיות בעוכרינו בעונה הזאת.
LIAV10 כתב:refael כתב:בלאט שוב כשל בבנית סגל הקבוצה.
איזה רכז הוא כבר יכל להביא ב350 אלף דולר? איזה סנטר יכל להביא ב650 אלף דולר, איזה פורוורד ב700 אלף דולר?
ankram כתב:שמואל1 כתב:אני מאוכזב מאינגלס. ציפיתי ממנו להרבה והוא לא מספק את הסחורה. אינגלס צריך להבין שהוא כבר לא שחקן סוף ספסל של ברצלונה. הוא שחקן שצריך להוביל, ליזום, ליצור, לקחת על עצמו והוא לא עושה את זה וזה בהחלט יכול להיות בעוכרינו בעונה הזאת.
פששששששש, ואת כל זה פיענחת דרך משחק ראשון בחוץ מול קבוצה ביתית עם סגל טוב מאד?
גאון!!
ankram כתב:שמואל1 כתב:אני מאוכזב מאינגלס. ציפיתי ממנו להרבה והוא לא מספק את הסחורה. אינגלס צריך להבין שהוא כבר לא שחקן סוף ספסל של ברצלונה. הוא שחקן שצריך להוביל, ליזום, ליצור, לקחת על עצמו והוא לא עושה את זה וזה בהחלט יכול להיות בעוכרינו בעונה הזאת.
פששששששש, ואת כל זה פיענחת דרך משחק ראשון בחוץ מול קבוצה ביתית עם סגל טוב מאד?
גאון!!
roy1000 כתב:ankram כתב:אז איך תגדל שחקנים במכבי? סה"כ עונה ראשונה שלו מחוץ לבית בכדורסל שהוא לא מכיר. זאת המסקנה שלך מליניאק?
הוא צריך לגדול במקום אחר. אני אומר לך - בלאט לא ייתן לו דקות עם שמירה כזו.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:refael כתב:בלאט שוב כשל בבנית סגל הקבוצה.
איזה רכז הוא כבר יכל להביא ב350 אלף דולר? איזה סנטר יכל להביא ב650 אלף דולר, איזה פורוורד ב700 אלף דולר?
לא יודע. אבל גם מוח כדורסל נחות מבלאט יכול לדעת והיקמן ורייס זה לא שילוב טוב. גם כל ילד יכול לראות שאין למכבי 4. בניית הסגל גרועה בלי קשר לכסף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים