04 אוגוסט 2011, 07:32
ישראל היום כתב: האם סופו יורחק?
"ארוסתו של השחקן בהריון ויש לה בעיות. סופו רצה להיות לידה וזה אנושי. הוא לא יכל להתרכז בנבחרת" כך הסביר אתמול פאנוס קאפאזוגלו את פרישתו של סופוקלס שחורציאנטיס מנבחרת יוון שלשום.
האם מכבי תיפגע מהעונש שסופו עשוי לקבל תלוי את מי שואלים? על פי תקדים של חברו לנבחרת יוון לוקאס מברוקפאלידיס סופו יחמיץ את השנתיים הראשונות של העונה. גרסה אחרת טוענת שבגלל שאין מדובר בעבירת סמים או אלימות הוא ייענש רק שישוב ליוון. סוכנו פאניוס קפאזוגלו אומר שרק פיב"א תקבע האם העונש יהיה תקף מחוץ ליוון.
04 אוגוסט 2011, 09:06
Holiday_Armadillo כתב:אורי כתב:עוד החתמה של שחקן למשך השביתה(אליאסובה). לא מבין את הטמטום בהחתמות מהסוג הזה.
גם לפטריק מילס שהם החתימו יש חוזה בפורטלנד
04 אוגוסט 2011, 09:10
04 אוגוסט 2011, 09:13
04 אוגוסט 2011, 09:40
עמיר לונ כתב:בישראל היום מפרסמים פרטים חדשים על מחלתה של בת זוגתו של סופו:ישראל היום כתב: האם סופו יורחק?
"ארוסתו של השחקן בהריון ויש לה בעיות. סופו רצה להיות לידה וזה אנושי. הוא לא יכל להתרכז בנבחרת" כך הסביר אתמול פאנוס קאפאזוגלו את פרישתו של סופוקלס שחורציאנטיס מנבחרת יוון שלשום.
האם מכבי תיפגע מהעונש שסופו עשוי לקבל תלוי את מי שואלים? על פי תקדים של חברו לנבחרת יוון לוקאס מברוקפאלידיס סופו יחמיץ את השנתיים הראשונות של העונה. גרסה אחרת טוענת שבגלל שאין מדובר בעבירת סמים או אלימות הוא ייענש רק שישוב ליוון. סוכנו פאניוס קפאזוגלו אומר שרק פיב"א תקבע האם העונש יהיה תקף מחוץ ליוון.
מכמה שנים מורכבת העונה?![]()
04 אוגוסט 2011, 09:47
asafb96 כתב:עמיר לונ כתב:בישראל היום מפרסמים פרטים חדשים על מחלתה של בת זוגתו של סופו:ישראל היום כתב: האם סופו יורחק?
אני מניח שזה החודשיים הראשונים ולא השנתיים..![]()
בכל מקרה, זה נראה לי באמת מוגזם לחלוטין, כאילו ממש נטפלים לסופו. גם פאפא, דיא, ספאנוליס, מאברוקפלידיס ובורוסיס לא יגיעו, מסיבות כאלה ואחרות, ולא ידוע לי על עונש כלשהו להם, בטח לא כזה שיפגע בקבוצות שלהם
אם הם ממש רוצים להעניש אותו, שירחיקו אותו מהנבחרת או משהו, למה מכבי צריכה להיענש??
04 אוגוסט 2011, 10:27
04 אוגוסט 2011, 10:48
6 לב צהוב כתב:רק אני חושב שהבית שלנו השנה פשוט מפצלתי ואחד החזקים שהיו בשנים האחרונות ביורוליג ? 4-5 קבוצות די שוות שנלחמות על המקום 1-2 מגניב ביותר))
מילאנו- קוק ניקולאס היירסטון בורוסיס פוטסיס - חמישיה של פיינל פור +ליאון רדוסביץ' הצעיר והמוכשר והם עוד לא סיימו לחזק את הספסל .
פילזן - סבאנוביץ' באראץ' וויאצ'יץ' באטיסטה קינסי איליאסובה - אין ספק מבחינת גבוהים הם די מושלמים השאלה מה יעשו הגארדים שלהם אני לא רואה את וויאצ'יץ עושה משהו רציני ביורוליג.
ריאל(שעוד לא עשתה רכש משמעותי הקיץ)- ג'ייסי קארול וליצ'קוביץ', טומיץ', סוארז, רייס, רודריגז,מירוטיץ', יול, מירזה בגיץ' פוצ'יוס - סגל איכותי שממשיך לרובו ממשיך לשנה שנייה ושלישית כך שהם רק ישתפרו .
ומכבי על מקום ראשון חימקי ופרטיזן גם יכולות להפתיע .
04 אוגוסט 2011, 10:55
04 אוגוסט 2011, 11:09
אורי כתב:מי אמר שלנגפורד ממשיך בחימקי בכלל? נכון שהיו שמועות במהלך העונה הקודמת על חידוש החוזה, אבל בפועל לא קרה כלום.
04 אוגוסט 2011, 11:11
04 אוגוסט 2011, 11:16
אורי כתב:אבל גם אחד שעבר פציעה לא פשוטה שהשביתה אותו כמה חודשים טובים. עד שאני לא רואה הודעה רשמית מבחינתי הוא שחקן חופשי.
04 אוגוסט 2011, 13:41
04 אוגוסט 2011, 13:58
Euro_Basket כתב:וון ווייפר(זוכרים?) חתם בואנולי קרמונה מתחתית הליגה האיטלקית.
04 אוגוסט 2011, 14:08
אורי כתב:מי אמר שלנגפורד ממשיך בחימקי בכלל? נכון שהיו שמועות במהלך העונה הקודמת על חידוש החוזה, אבל בפועל לא קרה כלום.
04 אוגוסט 2011, 14:24
אורי כתב:אבל גם אחד שעבר פציעה לא פשוטה שהשביתה אותו כמה חודשים טובים. עד שאני לא רואה הודעה רשמית מבחינתי הוא שחקן חופשי.
04 אוגוסט 2011, 14:34
er79 כתב:מי שדאג שלוגאן ישחק פה, כנראה יכול להסיר חששותיו. בדרך לפאו.
04 אוגוסט 2011, 15:00
6 לב צהוב כתב:Euro_Basket כתב:וון ווייפר(זוכרים?) חתם בואנולי קרמונה מתחתית הליגה האיטלקית.
חבל אני דווקא אהבתי את השחקן הזה אני זוכר שהיה עוד ברוקטס שחקן מלהיב שבא מהספסל ומשנה מומנטום,לא קלעי גדול אבל אתלט נהדר שאולי בגלל הקליעה הלא ממש טובה לא הצליח ביוון.
04 אוגוסט 2011, 15:19
עמיר לונ כתב:בישראל היום מפרסמים פרטים חדשים על מחלתה של בת זוגתו של סופו:ישראל היום כתב: האם סופו יורחק?
04 אוגוסט 2011, 16:50
Mta_atic כתב:עמיר לונ כתב:בישראל היום מפרסמים פרטים חדשים על מחלתה של בת זוגתו של סופו:ישראל היום כתב: האם סופו יורחק?
אני היחיד שמתייחס לכך שלסופו הולך להיוולד ילד?
מגניב לחלוטין. בייבי סופו.