יפתח היקר והמלא כוונות טובות.
חוק הוד"לים הוא חוק טוב, כמו כל חוק עוקף בירוקרטיה.
מה יוצא לאזרחי מדינת ישראל מכך שתוכניות בניה תקועות בועדות תכנון שנים על גבי שנים? מה יוצא לאזרחי ישראל מזה שבגלל בירוקרטיה חונקת ישראל מדורגת במקום ה-121 בעולם לפי דירוג הבנק העולמי ביעילות הליך קבלת אישורי בנייה, ובמקום ה-147 בעולם ביעילות הליכי קבלת זכויות על נכס לאחר רכישה? איך כל זה מקדם "דיור בר השגה"?
קרקע שהמדינה מחזיקה ולא בונה בה היא לא שלי ולא תהיה שלי אף פעם. אין לי שום בעיה עם זה שהמדינה תמכור קרקעות לקבלנים פרטיים בחינם או בחצי חינם. הקבלן הפרטי מפתח ומוכר קרקעות לפי הביקוש כדי להפיק רווח. "המדינה" מתעלמת מביקוש המוני הצרכנים ו"מקצה" קרקעות לפי לחצים פוליטיים.
מאיזה סיבה אתה מתנגד למכירה בזול של קרקעות מדינה? אתה מעדיף שימכרו את הקרקע ביוקר לקבלנים ואז אותם קבלנים יגלגלו את עלויות הקניה אל רוכשי הדירות?הרצון של קומונת רוטשילד לבטל את חוק הוד"לים, להתנגד להפרטת קרקעות לאום ולהטיל פיקוח על שכה"ד יהפוך את המחסור בדירות להרבה יותר גרוע.
דרך אגב, באופן מאד מוזר אותה קומונה דורשת מהממשלה להעניק מעמד חוקי לישובים הבדואים הלא חוקיים בנגב. זאת אומרת שהם נגד הפרטת אדמות מדינה ליזמים פרטיים תמורת תשלום , אבל הם בעד מתן אדמות לאום לערבים שפלשו אליהן. הם נגד קניית אדמות אבל בעד גניבת אדמות (זה שסוציאליסטים בעד גניבה זה לא חדש).
הקרקע בשלה למהפיכה של ממש, הפיכת ישראל למדינת רווחה מערב אירופאית.
איזה מדינת רווחה? אירלנד? איסלנד? או ספרד? אם זה המקרה אז כדאי שנתכונן לפשיטת רגל של המדינה, חוב לאומי ענק ואחוזי אבטלה מפלצתיים.
גם אם תמסה את האלפיון העליון ב-100% ותתלה אותם בככר העיר לכל מצהלות קומונת בומבמלה לא תצליח לגייס כספים שיממנו את הדרישות ההזויות למדינת הסעד, סליחה, רווחה שהציגה הנהגת הקומונה.
הליברטריאניסטים נבלהים אז הם צועקים "קומוניסטים" או "סוציאליסטים.
אני הייתי ביום ראשון בשבוע החולף במאהל ברוטשילד ע"מ לחלק מנשרים קפיטליסטים וראיתי את סוג האנשים שנמצאים
שם ואכן יש שם אנשים "מכל קצוות הקשת הפוליטית": סוציאליסטים, קומוניסטים ואנרכיסטים (אנרכיסטים מהסוג הרע).
למשל חומר קריאה פופולרי שמחולק במאהל: הרוצח כותב על זכרונותיו עם "הקצב".

אין קשר בין מחאת עשרות האלפים של המעמד הבינוני כמו שראינו בהפגנות סוף השבוע הקודם לבין הסטלנים באוהלים ברוטשילד שמתיימרים לייצג ולהנהיג את מעמד הביינים. קומונת רוטשילד מורכבת מאנשים אחרים עם מטרות אחרות המנוגדות לאינטרסים של מעמד הביניים.
רוב האנשים (הלא רבים ) שמאכלסים את המאהל ברוטשילד הם או אידיוטים שימושיים שבאו לבלות בכייף במרכז תל אביב בחופשה או מהפכנים משועממים שמתרגשים מן ההצלחה של הסיסמאות והכרזות שלהם שקוראות לחלק את הרכוש מחדש וכי בעלי ההון ואנשי השלטון השנואים (במיוחד נתניהו) הם חזירים קפיטליסטיים.
יש גם סימביוזה בעייתית בין האלמנטים הרדיקליים במאהל לבין התקשורת שבוגדת ותוקעת סכין בגב של המעמד הבינוני - ערוצי התקשורת ממש העבירו את האולפנים למקום ומציעים מיקרופון לכל מי שיש לו איזו שהיא טענה הזוייה, אבל לא מסקרים את טבעו האמיתי של המאהל. הם רואים את התמונות של הרוצח ארנסטו גאוורה (על החולצות הכרזות והאוהלים ואפילו על אתר האינטרנט הרשמי של המחאה), הם רואים שחלק ניכר מהאוהלים מסומנים בצבעים אדומים עם וואריאציות על סמלי הפטיש והמגל והם מודעים לעובדה שחלק מהאנשים שם הם אנשי ההפגנות נגד הגדר שלקחו חופשה מבלעין. העיתונאים לא שואלים שאלות קשות ומסייעים לצבוע את המחאה באופן שיקלע יותר לטעמו של הציבור הרחב תוך זיוף האמת.
פירוק של מפעלים שיושבים כמו אבן על הגחון של העם כמו ההתנחלויות והחרדים.
צר לי אבל יישום של דרישות קומונת רוטשילד יניח אבן עוד יותר גדולה על גחונו של העם, ירסק את מעמד הביניים ויוביל את המדינה לפשיטת רגל ויועיל בעיקר לחרדים.
דיור ציבורי- מי יזכה לקבל דיור ציבורי? אלון- סטודנט בן 23, בלי ילדים שעובד או מוישה זוכמער אברך בן 23 עם שלושה ילדים שלא עובד? מי יותר 'נזקק' ו'חלש' כלכלית? ומי יאלץ לממן מכיסו את הבניה של אותן ערי מסכנות של דיור ציבורי? כמובן שמעמד הביניים.
חינוך "חינם" מגיל 0- מי יהנה יותר מחינוך "חינם"? זוג ממעמד הביניים עם 2 ילדים או זוג חרדי עם 8 ילדים? מי יתקע בסוף עם החשבון? מעמד הביניים כמובן. אני כבר לא מדבר על העובדה שפשוט אסור לתת למדינה להרוס גם את החינוך לגיל הרך אחרי שהיא הרסה את החנוך היסודי, החינוך העל יסודי ואת החינוך האוניברסיטאי.
אם חו"ח יתקבלו וייושמו דרישותיהם של מר"צ-חד"ש-קח"ל כולנו נאלץ לגור באוהלים.
נתראה אחרי מוצ"ש שהמדינה תפשוט רגל
ולא לשכוח- יוון זה כאן.