ת'רד הסרטים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסרטים

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2013, 22:14

Holiday_Armadillo כתב:שאפו אדיר לגל גדות שלוהקה להיות וונדר וומן בסרט סופרמן הבא

יש שני דברים שמדאיגים אותי
1)מקווה שיהיו לה יותר דקות מאשר לאיילת זורר בסרט הראשון
2)וונדר וומן היא אמזונה ואמזונות הן לא בחורות...מקל, הן חזקות ויש להן גוף בהתאם
מעניין אם יכריחו אותה להעלות משקל בשביל הסרט ואני מקווה שכן
וונדר וומן עוד אחד הסמלים היחידים שזה בסדר לא להיות מידה 0, רק שלא ''יעדכנו'' גם את זה לסטנדרטים של היום

ואם היו מכריחים מישהי לרדת במשקל בשביל תפקיד?

זה הגוף שלה. היא לא צריכה להתנצל בפני אף אחד על זה. אם ליהקו אותה לתפקיד, כנראה שזה מה שמחפשים, וזה לגיטימי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2013, 22:17

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שאפו אדיר לגל גדות שלוהקה להיות וונדר וומן בסרט סופרמן הבא

יש שני דברים שמדאיגים אותי
1)מקווה שיהיו לה יותר דקות מאשר לאיילת זורר בסרט הראשון
2)וונדר וומן היא אמזונה ואמזונות הן לא בחורות...מקל, הן חזקות ויש להן גוף בהתאם
מעניין אם יכריחו אותה להעלות משקל בשביל הסרט ואני מקווה שכן
וונדר וומן עוד אחד הסמלים היחידים שזה בסדר לא להיות מידה 0, רק שלא ''יעדכנו'' גם את זה לסטנדרטים של היום

ואם היו מכריחים מישהי לרדת במשקל בשביל תפקיד?

זה הגוף שלה. היא לא צריכה להתנצל בפני אף אחד על זה. אם ליהקו אותה לתפקיד, כנראה שזה מה שמחפשים, וזה לגיטימי.

מעולם לא הכריחו מישהו להוריד\להעלות במשקל בשביל תפקיד? אל תצחיק אותי
האמזונות לא רזות, יש להן גוף מאסיבי והרבה שרירים
אם יהפכו את זה לגירסה המודרנית וייקחו מהאמזונה את כל מה שעושה אותה אמזונה יש פה אמירה חזקה מאוד

יש הבדל בין לגרום למישהי להוריד במשקל כי לא אוהבים את המשקל שלה או שעושים סרט על השואה והיא צריכה להיות מורעבת
יש תפקידים שדורשים שינוי פיזי וכמו שהילארי סוונק העלתה המון במשקל והוסיפה המון שרירים בשביל מליון דולר בייבי כי זה מה שהתאים לדמות שלה, ככה גם גל גדות צריכה לעשות
אי אפשר לשחק מתאגרפת ולהיות כחושה ובלי גרם של שרירים ואי אפשר לשחק אמזונה ולשקול 40 קילו, זה לא נאמן לקומיקס
אם כבר עושים סרט שמבוסס על קומיקס ועל דמות שהולכת המון שנים אחורה אז צריך לקחת את זה בחשבון, זאת הדמות

אם היו מבקשים מבן אפלק להוסיף שרירים או מהשחקן של סופרמן לא היה אכפת לך, נכון? כי הדמויות שלהן שריריות וזה בסדר שלגברים יהיו שרירים אבל חס וחלילה שיבקשו מאישה להעלות במשקל! חילול השם!
וונדר וומן זאת דמות עם גוף מרשים, אין מה לעשות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 דצמבר 2013, 22:24

אמרתי שלא הכריחו מישהו להעלות\להוריד במשקל בשביל תפקיד? מאיפה הבאת את זה?
שאלתי איך היית מגיבה אם היו מבקשים ממליסה מקארתי לדוגמה להוריד 40 קילו בשביל תפקיד. סביר שלא היית מקבלת את זה בעין יפה.

לא יודע, לא רואה פה אמירה משמעותית במיוחד. היו כבר ליהוקים הרבה יותר מוזרים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2013, 22:26

MTA2311 כתב:אמרתי שלא הכריחו מישהו להעלות\להוריד במשקל בשביל תפקיד? מאיפה הבאת את זה?
שאלתי איך היית מגיבה אם היו מבקשים ממליסה מקארתי לדוגמה להוריד 40 קילו בשביל תפקיד. סביר שלא היית מקבלת את זה בעין יפה.

לא יודע, לא רואה פה אמירה משמעותית במיוחד. היו כבר ליהוקים הרבה יותר מוזרים.

שוב, אמרתי שיש הבדל
להכריח מישהו להוריד במשקל כי פשוט המשקל לא מוצא חן בעיניהם? חד משמעית לא
להגיד למישהו שהוא עומד לשחק בן אדם שנמצא בגטו\חולה איידס\בן אדם עם הפרעות אכילה ולהגיד לו שהוא יצטרך להוריד במשקל? זה התפקיד וזה מה שהדמות דורשת

להגיד למישהו להעלות במשקל ובמסת שריר כי הם הולכים לשחק דמות שדורשת את זה? רשלנות אם לא יבקשו, בטח ובטח כשמדובר על דמות קומיקס שיש לה מעריצים שרוצים שהיוצרים יישארו נאמנים לקומיקס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 דצמבר 2013, 22:35

בחורות רזות מאוד זה פחות מה שאני אוהב, אבל גל גדות היא יוצאת מן הכלל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2013, 18:12

אז אחרי טרילוגיית באטמן המעולה, אני צופה שהסרט החדש הולך להחזיר עטרה ליושנה, ברמה שלא תבייש את ''באטמן ורובין''. :yuck
התנין

הודעהעל ידי misha » 11 דצמבר 2013, 11:35

התנין כתב:אז אחרי טרילוגיית באטמן המעולה, אני צופה שהסרט החדש הולך להחזיר עטרה ליושנה, ברמה שלא תבייש את ''באטמן ורובין''. :yuck

אני לא ממש מחשיב את הסרט החדש כעוד סרט של באטמן. כרגע זה יותר נראה כמו התשובה של DC למה שמארוול עשו עם האוונג'רס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 11 דצמבר 2013, 13:44

ראיתי את "מאצ'טה 2" (Machete kills) . סרט מסטול לגמרי למרות מספר גדול של שחקנים מפורסמים. הסגנון של הסרט הראשון נלקח פה עוד שני צעדים קדימה לכיוון האבסורד. יש קטעים מצחיקים פה ושם, אבל זה תלוי בתרגום.

הקיצר, אפשר לראות אם ממש משעמם לכם ואין לכם כוח לחשוב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 13 דצמבר 2013, 18:40

הזמנתי כרטיסים למחר להוביט החדש ב 3D. שמעתי שהסרט ממש טוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2013, 03:44

ראיתם גראביטי?

אם עדיין לא, אז אל תעשו את זה לעצמכם. סבל נורא של שעה וחצי. סיכוי טוב שאם הייתי פוגש את סנדרה בולוק ברחוב הייתי מכה אותה למוות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 14 דצמבר 2013, 11:43

MTA2311 כתב:ראיתם גראביטי?

אם עדיין לא, אז אל תעשו את זה לעצמכם. סבל נורא של שעה וחצי. סיכוי טוב שאם הייתי פוגש את סנדרה בולוק ברחוב הייתי מכה אותה למוות.

אני אהבתי דווקא...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2013, 03:38

felix_r כתב:הזמנתי כרטיסים למחר להוביט החדש ב 3D. שמעתי שהסרט ממש טוב.

ראיתי ! :D

סרט מהנה , כמו כל הסדרה. 3D עשוי טוב מאוד, אבל זה די מעייף את העיניים לראות כמעט שלוש שעות דרך המשקפים. מי שיודע, שהוא רגיש, עדיף לראות רגיל.

לחובבי Evangeline Lilly מאבודים, היא מופיעה כדמות חדשה טאוריאל tauriel - לוחמת אלפית

תמונה

בנות, אולנדו בלום חוזר לסיפור :D
יש לו תוכניות על טאוריאל, אבל היא דלוקה דווקא על גמד צעיר. לך תבין נשים! :laugh2

תמונה

אבל יש בסרט גם דבר מעצבן אחד. זהו הפרק היחיד מסדרת שר הטבעות שהסיפור שלו לא מסתיים, לא נסגר בתוך הפרק! הסרט מסתיים באמצע קטע אקשן כאילו היה איזה פרק של סדרת מתח בטלויזיה !!! :x שמו של הסרט "מפלתו של סמאוג" הוא בעצם שם שיקרי, כי סמאוג (הדרקון) בכלל לא נופל, והסרט מסתיים כשהוא עף בדרכו להשמיד את העיר הקרובה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 דצמבר 2013, 05:09

אני בטוחה שאלה שתיכננו לראות את הסרט מאוד יעריכו את זה שגילית להם את הסוף :nono
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 דצמבר 2013, 15:36

הסיפור לא יכול להסתיים כי בניגוד לטרילוגיית שר הטבעות, ההוביט הוא ספר אחד שפוצל לשלושה חלקים בשביל שחברת ההפקה תרוויח פי 3 כסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 15 דצמבר 2013, 19:23

Holiday_Armadillo כתב:אני בטוחה שאלה שתיכננו לראות את הסרט מאוד יעריכו את זה שגילית להם את הסוף :nono

זה לא איזה סרט מתח שכל האמת מתגלה בסוף. לא גיליתי כלום, כי לא היה מה לגלות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 17 דצמבר 2013, 03:22

misha כתב:
התנין כתב:אז אחרי טרילוגיית באטמן המעולה, אני צופה שהסרט החדש הולך להחזיר עטרה ליושנה, ברמה שלא תבייש את ''באטמן ורובין''. :yuck

אני לא ממש מחשיב את הסרט החדש כעוד סרט של באטמן. כרגע זה יותר נראה כמו התשובה של DC למה שמארוול עשו עם האוונג'רס.

אכן כן, אבל בשורה התחתונה זה הולך להיות, ככל הנראה, סרט מגוחך.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 19 דצמבר 2013, 00:56

רק עכשיו הבנתי, שמי שאשם בשם השקרי של הוביט 2, הוא לא יוצר הסרט, אלא האידיוט שנתן לסרט את שמו העברי! (כרגיל)

הסרט נקרא "The Desolation of Smaug" שבעברית אמור להיות משהו כמו "השממה של סמאוג". אבל החכם בלילה הישראלי החליט לתת לזה שם מעניין יותר, וקרא לסרט "מפלתו של סמאוג".

זו כבר לא הפעם הראשונה שאני תוהה בשאלה הזאת: האם יש זכות יוצרים על שמות הסרטים? ובאיזו זכות המשווקים המקומיים משנים את השמות של הסרטים (בדרך כלל לשם מפגר ביותר, טיפשי, או לא קשור בכלל, שגם מסבך אותם בצרות כאשר מגיע סרט ההמשך).

כולם מכירים את סדרת הסרטים "ALIEN" שבעברית קיבלה את שם "הנוסע השמיני", שאולי היה קשור איכשהו לסרט הראשון, אבל לא קשור בכלל לשלושת סרטי ההמשך... או לדוגמא טרילוגיית "JASON BOURNE" , כשבישראל הסרט הראשון מקבל את השם "יצירתי" - "זהות בדויה" , שמסבך את החוכמולוג עם סרטי ההמשך, שהופכים ל"זהות במלכודת" ו"זהות אבודה". פתטי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 20 דצמבר 2013, 17:38

או ''הנגאובר'' שתורגם ל''בדרך לחתונה עוצרים בווגאס'', והביא את המפיצים בארץ, שככל הנראה לא ציפו לסרטי המשך, להישאר מבולבלים בכל הנוגע לשאר שמות סרטי הטרילוגיה. בסרט השני הם עוד הצליחו לצאת מזה עם ''בדרך לחתונה עוצרים בבנקוק'', אבל בסרט השלישי הם כבר הלכו לאיבוד עד שהחליטו פשוט לקרוא לו ''הנגאובר 3''.
התנין

הודעהעל ידי rc4991 » 22 דצמבר 2013, 20:20

אליסיום אחלה סרט, האמת שההתחלה מעולה אבל ההמשך לדעתי פושר ויכל להיות הרבה יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ינואר 2014, 14:44

Her סרט פשוט מדהים שנשאר איתך
חואקין פיניקס גאון ולא ייאמן איזה הופעה נותנת סקרלט ג'והנסון בלי שיראו אותה פעם אחת על המסך

אירוני שאחת הנשים שנבחרת באופן קבוע לבין הסקסיות בעולם נתנה לפי דעתי את תצוגת המשחק הגדולה בקריירה שלה בלי שיראו אותה אפילו לשנייה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים