המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לא שזה לא היה צפוי, אבל אפשר לנעול את הת'רד האופטימי מחד אבל המדכא מאידך הזה:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 60842.html

ankram כתב:זה לא היה עוזר בכל מקרה.
הקבוצה הזאת חולה מדי בשביל פלסטר.
שנה הבאה פריש מיש כל השחקנים הזרים לא יהיו פה.
כולל הקפטן הזכוכיתי שלנו שכנראה גמר את הקרייריה שלו.
er79 כתב:ankram כתב:זה לא היה עוזר בכל מקרה.
הקבוצה הזאת חולה מדי בשביל פלסטר.
שנה הבאה פריש מיש כל השחקנים הזרים לא יהיו פה.
כולל הקפטן הזכוכיתי שלנו שכנראה גמר את הקרייריה שלו.
אם הפדרמנים נשארים והקמצנות לא תיאדה מהעולם, אני עדיין חושב שצריך לעשות סוויץ' בקופסה ולחלק אחרת את עוגת תקציב השחקנים. במקום להביא 6 שחקני יורוקאפ, מכבי תהיה חייבת לצאת מהקיבעון האנאלי של לא לשלם יותר ממליון דולר על שחקן, להחתים שחקן או שני שחקני על, שיישבו על רוב התקציב, ולשים לידם שחקנים משלימים, צעירים ורעבים. אין חוקיות שהקונספט הזה יתפוס כמו שהוא תפס עם אולימפיאקוס בשנתיים האחרונות, אבל זה יהיה עדיף על הסגל הקיים. מהזרים אני אשכרה משאיר פה רק את סופו, מוותר על כולם, כולל דווין סמית' אם זה אפשרי חוזית, וכולל אינגלס. לצערי לאור מצבו של ג'יימס גם כולל אותו. אני מביא רכז על + סקנד גארד מהרמות הגבוהות, ואליהם ואל סופו אני מצרף שחקנים זרים רעבים וזולים יותר על הנייר, כמו קרלון בראון ודונטה סמית'. גם בשלד הישראלים ניתן להוזיל עלויות אם צריך. לא חסרים ישראלים מוכשרים שעולים הרבה פחות מישראלים שמשחקים במכבי, כמו בן רייס ועוז בלייזר. אני גם מעיף לכל הרוחות את בלאט, חוסך עוד בתקציב והולך על מאמן רעב שיכול לנהל חבר'ה צעירים שאפתנים, כמו אדלשטיין. אבל צריך לשנות את הקונספט, בעיקר אם דני קמצני ושות' כאן כדי להישאר.
LIAV10 כתב:הגזמה פראית, איזה קו קדמי מזעזע.

MTA2311 כתב:ליאב, זה סגל יותר טוב משמעותית מכל מה שהיה פה בשנים האחרונות.
er- זה בחיים לא יקרה. שנינו יודעים את זה.

er79 כתב:זה לא מדויק צפריר. אני דיברתי על משהו יותר רדיקלי: לשחרר את סמית, אינגלז, רייס, היקמן, ג'יימס ובלאט. בגרסת הישראלים, על מנת לבנות את המודל שציינתי, אפשר לשקול לוותר על פניני ואולי גם אוחיון ולנדסברג, שבין כה וכה לא מקבל דקות. כמובן שגם על כהן. אתה לא בונה לרוחב עם 15 שחקנים.
קח דוגמא:
פארגו, אוחיון/רכז יהודי-ישראלי, לא יותר מ-350 אלף דולר.
לנגפורד, בראון
דונטה סמית, בן רייס
בלו, בלייזר
סופו, טיוס. אפשר להוסיף גבוה נוסף כגיבוי לגבהים, חוטב עצים צעיר אבל שואב ריבאונדים, והכי חשוב זול
מאמן: גודס או אדלשטיין.
זו רק דוגמא, אפשר כמובן לשפר אותה, אבל זו דוגמה לקבוצה שהתקציב שלה, ואני מקצין בכוונה, לא עובר את ה-7 מליון ברוטו, ואני די בטוח שגם נמוך מ-7 מליון. אז אני לא קונה את הטענות שלא ניתן. ניתן ועוד איך.
MTA2311 כתב:ליאב, זה סגל יותר טוב משמעותית מכל מה שהיה פה בשנים האחרונות.
er- זה בחיים לא יקרה. שנינו יודעים את זה.

er79 כתב:LIAV10 כתב:הגזמה פראית, איזה קו קדמי מזעזע.
איש באמונתו יחיה. אני ואתה מעולם לא הסכמנו על כלום, אז סיכמנו שנמשיך שלא להסכים אחד עם השני. בשנים האחרונות היה לנו קו אחורי מזעזע, למה אתה לא מוחה על זה? רק על הקו הקדמי אתה חושב? הסגל הזה הוא רק מודל שהבאתי כדוגמה לסגל שצריך להתבסס על 2 כוכבים מוכחים שהצליחו בקבוצה בעבר, ולידם זרים זולים וטובים מהליגה שלנו, עם ישראלים זולים יותר מחלק מהישראלים שמשחקים פה כרגע, ובמחיר שפוי. אם מה שחסר לך בקו הקדמי זה שחקן פיזי, בגלל זה ציינתי שבשיקולי תקציב, ראוי לצרף שחקן 11 לקבוצה, שיהווה את האלמנט ההגנתי והפיזי בקו הקדמי. הגיע הזמן שלמכבי יהיו גארדים יצירתיים בקו האחורי, כי בשנים האחרונות רק כשהיו כאלה במכבי, כמו בעונת פארגו שהגענו לגמר ובעונת לנגפורד שאמנם נפלנו בהצלבה אבל אחרי סדרה הירואית מול פאו - באמת עשינו משהו, בניגוד לשנתיים האחרונות שבהן היה לקבוצה קו אחורי מהמזעזעים בהיסטוריה של המועדון. גם אני רוצה כמו כולם שפדרמן וחבריו יעופו לנו מהפנים ויבוא בעלים שינפח את התקציב, אבל מאחר וזה לא יקרה, צריך לשנות את התפיסה הניהולית הקלוקלת של המועדון, לקצר רוטציה, להשקיע בשני שחקנים איכותיים, ומסביבם להציב שחקנים משלימים טובים. זה מה יש וזה עדיף על שיטת 15 שחקנים בסגל, עם מאמן יקר וכושל, ו-200 שחקני יורוקאפ, שחלקם כושלים, וחלקם טובים עד שמגיעים למשחקי המאניטיים, אז הם מתאדים.

er79 כתב:על איזה להקריב אתה מדבר? סופו בדקות שהוא משחק הוא הסנטר הכי יעיל באירופה, או לפחות בטופ 3. טיוס נותן בדיוק את מה שג'יימס נתן. ואם היית קורא טוב ציינתי שראוי להוסיף גבוה שלישי במחיר נמוך שיתרום באספקטים אחרים של המשחק. הקו הקשמי שלנו לא יהיה כל כך שנה מהקו הקדמי בשנה הנוכחית. ובכל מקרה הגיע הזמן כבר לשדרג את הקו האחורי, גם אם הקדמי יהיה זול יותר. זו עמדתי בכל אופן.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים