roy1000 כתב:שמואל1 כתב:התבוסות שהבאת כדוגמה ממש לא רלוונטיות כי הן לא משנות דבר מהאישיות של נדב. כל שחקן שותף לתבוסות במהלך הקריירה שלו. התבוסות האלו היו נדירות לאורך הקריירה שלו, ואני בטוח שהוא נלחם במשחקים הללו עד הרגע האחרון ולא הרים ידיים כמו שראינו בראשון.
אני מוכן להתערב איתך שאם אתה שם את נדב במכבי של היום- לא היינו מפסידים ב 28 הפרש.
כבר הראיתי לך שהמשפט הזה לא נכון, אז למה אתה חוזר עליו? נדב היה שותף לתבוסת השיא הקודמת ביד אליהו עם קבוצה הרבה יותר טובה של מכבי ומול קבוצה הרבה פחות טובה של ירושלים. אני לא חושב שנדב היה מציל אותך ביום ראשון. בוא לא נהפוך אותו קווין גארנט.
אני לא ראיתי את המשחק ולא יודע כיצד הוא התפתח, מי היו השחקנים בשתי הקבוצות וכו'. מדובר בקבוצות שונות, ותקופות שונות.
הסיבה שאני אומר שנדב היה יכול למנוע את התבוסה, היא מאוד פשוטה.
לדעתי מה שהיה חסר למכבי במשחק נגד ירושלים, זה מחויבות ורצון של השחקנים. ברור לכולנו שמכבי ת"א יכולה לשחק הרבה יותר טוב, וכבר ראינו תצוגות יפות של מכבי העונה.
אולם משום מה, מכבי עלתה למשחק הזה כבויה וללא אנרגיות. ממש לא אכפת לי שזה יקרה נגד ברק נתניה, כי כנראה ננצח בכל זאת. אבל כשזה קורה מול קבוצה איכותית כמו הפועל ירושלים, התוצאה הייתה קריסה מוחלטת ומפלה הגדולה בהיסטוריה.
אם במכבי היו משחקים שחקנים עם מחויבות, שמבינים את המשמעות של הסמל וההיסטוריה של מכבי (כמו נדב), זה פשוט לא היה קורה.