המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:הקללות של אוהדי הפועל מחזירות אותי לשנות ה-90 בכדורגל כשאותם אוהדים אדומים החזיקו בובה של תינוק ....אני פשוט נגעל רק מלהיזכר בזה כך שמי שלא מכיר את הסיפור שמחפש בגוגל...
אני מניח שהתינוק של אובארוב.
חנו'ש כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:מישהו ראה את הכתבה בחדשות הספורט עכשיו על האירוע?
הייתי שורף כל אוהד ביציע הזה.
זאת או שהייתה עוד אחת?
http://youtu.be/qpd6G5ZDomE
יש מצב שלאוהד האדיוט הספציפי יש תסמונת טורט??![]()
אגב, מראים שם גם שירי "פניני מת" וצר לי מאוד אבל אני שמעתי בעצמי את אותו השיר בדיוק מאוהדי מכבי בימים שהוא שיחק בהפועל (במקרה הייתי במלחה במשחק בו הוא הוריד את אליהו בהורדת זקיף) - למרות שכעסתי על פניני בזמנו, הרגשתי ממש לא נוח באותה סיטואציה.
אז כדאי גם לפעמים לעשות בדק בית בתוך עצמינו - בעיקר אחרי אירועים כאלה.
מקובי כתב:http://103fm.thepost.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GDEFHJ&c41t4nzVQ=KH
שמעון![]()
![]()
![]()
![]()
MTA2311 כתב:גור שלף טוען שהוא דיבר עם איש צוות במכבי שהיה ליד סופו במנהרה, ושהאוהד אכן קילל אותו, אבל לא אמר "אני אאנוס את הילדים שלך".
שלף ממש מרגיש צורך עז לדפוק את מכבי כל פעם שהוא מקבל במה.
מקאדו 3 כתב:אף פעם לא סבלתי את גור שלף גם כשהיה קפטן , גם מיקי ומוטי והנפלד ושארפ עזבו עם משקעים את מכבי ואף אחד לא נהפך לאדום , שלף משפריץ כל פעם שמכבי מקבלת סל וכשהיא מפסידה מרגישים את השמחה בקולו , לא סובל אותו וטוב שמכבי העיפו אותו דביל עלוב ומתוסכל כמו אך שלו .
LIAV10 כתב:שון ג׳יימס:
״Hapoel fans are the worst fans on this planet!!!! How can you curse the man's wife, mother and KIDS?? I would of done the same Thing Yalla Maccabi!!״
MTA2311 כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:מישהו ראה את הכתבה בחדשות הספורט עכשיו על האירוע?
זאת או שהייתה עוד אחת?
זאת רק בגרסא מלאה.
מבחיל.
Asf כתב:LIAV10 כתב:שון ג׳יימס:
״Hapoel fans are the worst fans on this planet!!!! How can you curse the man's wife, mother and KIDS?? I would of done the same Thing Yalla Maccabi!!״
סולידריות, סולידריות... אבל לא עשה לי טוב לקרוא את החלק הזה.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:Roni1 כתב:MTA2311 כתב:מישהו ראה את הכתבה בחדשות הספורט עכשיו על האירוע?
זאת או שהייתה עוד אחת?
יש מצב שלאוהד האדיוט הספציפי יש תסמונת טורט??![]()
אגב, מראים שם גם שירי "פניני מת" וצר לי מאוד אבל אני שמעתי בעצמי את אותו השיר בדיוק מאוהדי מכבי בימים שהוא שיחק בהפועל (במקרה הייתי במלחה במשחק בו הוא הוריד את אליהו בהורדת זקיף) - למרות שכעסתי על פניני בזמנו, הרגשתי ממש לא נוח באותה סיטואציה.
אז כדאי גם לפעמים לעשות בדק בית בתוך עצמינו - בעיקר אחרי אירועים כאלה.
אין מה לעשות, יש קללות במשחקי ספורט. זו תרבות הספורט במדינה שלנו, והאמת שזה גם לא כל כך שונה ברוב המקומות בחו"ל.
לעומת זאת, הקללות שרגב פנאן ספג מחליאות ברמות אחרות וזה בהחלט קו אדום. גם מה שאותו אוהד אמר לסופו, לגבי דברים לא מכובדים שיעשה לילדים שלו (אני אפילו לא רוצה להעלות את האמירה המזעזעת בכתב).
אלו הקריאות שחייבים למגר מהמגרשים.
jol9 כתב:קללות זה דבר אחד אבל כאן יש חציית גבול ברורה. יש שם חבורה של עבריינים, שחייבת לשבת בכלא כי אין לחלאה הלבנה הזאת שום קשר עם התנהגות נורמטיבית.
זה לא רק רגב פנאן. שמעון תתאבד, שואה למכבי, פניני מת,... גם לשלף צעקו על אבא שלו.
אלה דברים שלא עושים, והם חייבים להיות מורחקים מהמגרשים (ומבחינתי מכל מקום בו יש בני אדם).
roy1000 כתב:jol9 כתב:קללות זה דבר אחד אבל כאן יש חציית גבול ברורה. יש שם חבורה של עבריינים, שחייבת לשבת בכלא כי אין לחלאה הלבנה הזאת שום קשר עם התנהגות נורמטיבית.
זה לא רק רגב פנאן. שמעון תתאבד, שואה למכבי, פניני מת,... גם לשלף צעקו על אבא שלו.
אלה דברים שלא עושים, והם חייבים להיות מורחקים מהמגרשים (ומבחינתי מכל מקום בו יש בני אדם).
בכל הדברים האלה אתה צודק, אבל העדות של איש האבטחה די הורסת את הקייס של סופו. לפי מה שאומר איש האבטחה, האוהד צעק לסופו "I fuck your mother", שזו קללה ממש לא חריגה, ואם תכניס לכלא כל מי שצועק משהו דומה, אז יישארו לך די מעט אוהדים במגרשי הכדורסל (כולל בנוקיה).
אין ספק שבאוהדי הפועל ת"א צריך לטפל, ובאמת אין זמן יותר ראוי להעלות את הנושא הזה מעכשיו, אבל אם אנחנו רוצים להיות כנים עם עצמנו (ואני יודע שרוב האוהדים הצעירים פה לא רוצים), אז סופו לא "איבד" את זה כי אמרו לו משהו חריג. סופו "איבד" את זה כי עובר עליו משהו רע שהתחיל עוד מהמשחק מול ירושלים (ואולי לפני). סופו "איבד" את זה כי הוא היה מתוסכל ממיעוט הדקות שקיבל ומהיכולת שלו באותו הערב. במכבי עסוקים עכשיו בבקרת נזקים לקראת הדיון בוועדת המשמעת, אבל בלי קשר, בקבוצה צריכים לברר טוב מה בדיוק קורה עם סופו ואיך מיישרים אותו לקראת המשחקים המכריעים של העונה. במכבי צריכים את סופו משחק כדורסל כמו לפני חודשיים ולא עסוק בלקלל את השופטים או בלרדוף אחרי אוהדים ביציע.
אני גם חושב שכדאי שירגיעו את שון ג'יימס והטוויטר שלו, וכל שאר שחקני מכבי שקוראים לשחקנים לעלות ליציע ולהתעמת עם אוהדים. זה לא המוניטין שמכבי רוצה.
הבלוג השבועי כמובן מתייחס לדרבי התל אביבי ביום א' הקרוב לאחר 6 שנים בהם דון שמעון כל יכול מזרחי ישן טוב בלילה.
היום לאחר 8 ימים של גידופים והשמצות מכל כלי תקשורתי בארץ, ממשטרת ישראל (עבדים של שמעון מזרחי) שמאיימים על אוהדי הפועל שיבואו עם זינזאנות חדישות לעצור את כל האוהדים שיקללו בדרבי (אנחנו חיים בארץ דמוקרטית מאוד), שרת הספורט (עלאק- עוד סתומה בממשלה) לימור לבנת שעצרה הרבה מאוד אירועי ספורט אלימים בעבר בעיקר בטדי (מצית- קיבלו פרס) ובקללת אליעזר (מוטות- עונש כבד מאוד), המאמן הזר של מכבי ת"א, מר. דיוויד בלאט (גוי שעלה לארץ) ושכח שהוא גדל בארץ הבבונים שמקומם בכלא, ודרך אגב הוא מאמן 8-9 שחקנים כאלה (ואני ממש לא גזען), הבן של מוני פאנן ז"ל שכנראה שכח שאבא שלו קבר אתו עוד לפחות אלף משפחות בבנק שאף אחד לא יידע במכבי שניהל (רק 14 שחקנים וחברי הנהלה היו שותפים בבנק הזה) אבל שששש... אף אחד שם לא יידע דבר- וכמובן המשטרה שהם עבדים של שמעון מזרחי לא חקרו ולא יחקרו גם בעתיד, וכל אוהדי מכבי מלשיני ת"א שמפחדים מ 750 צופים שיבואו לעודד את קבוצתם ביד ושם ביום א' הקרוב . איך ולמה אתם מפחדים אתם 10000 צופים לעומת 750 יא מטומטמים.
מתי תבינו: שאיפה אבא של רגב? (לא קללה), שמעון מזרחי תתאבד כבר!!! (לא קללה) שתיהיה שואה למכבי (לא קללה) אבל אפשר לוותר, וששרים במשחק יורוליג (ליגה למקומות עבודת זרים) "סלים טועמה מחבל"- זוהי גזענות!!!
אני מודה לכם על כל השבוע התקשורתי הנפלא הזה ועל הבמה שנתתם לקבוצה שלי, כי כל מה שחלמתם עליו במהלך השבוע הזה וכל מה שאתם מצפים לו שיקרה בדרבי הקרוב- אכן יקרה אבל במיימדים הרבה יותר גדולים. עכשיו תבינו שהפועל חזרה ובגדול, ותאמת לא ממש מעניין אותי התוצאה שתהיה מול נבחרת הזרים שלכם, אנחנו באים בשביל להסביר לדון כל יכול שמעון מזרחי ש 6 השנים הנפלאות שלו והשינה הטובה שלו- נגמרה!!! הפועל חזרה!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־5 אורחים