פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ריקי היקמן

10 אפריל 2014, 22:56

נמאס כבר לראות את היקמן משחק.
שבוע אחר שבוע הוא מחרב למכבי את המשחק, משמיד כל זכר למשחק קבוצתי וחושב רק על הסטטיסטיקה האישית שלו.
היום הוא לבדו הפסיד למכבי את המשחק עם שלל פעולות מביכות בדקות ההכרעה.

גם מבחינה סטטיסטית, שבה בדרך כלל היקמן משיג מספרים טובים, הוא כשל באופן מוחלט. היקמן השיג מדד עלוב של מינוס 10 (!!!!!!!!!!), 0/4 מהשדה ו 4 איבודים.
גם במדד הפלוס מינוס הוא השיג את התוצאה הכי גרועה בקבוצה- מינוס 9.

אני לא מבין איך היקמן המשיך לעונה הזאת, ואיך הוא ממשיך לקבל קרדיט עונה שלמה למרות שהוא מסריח את הפרקט כל משחק וגורם לנו להפסיד.

היקמן מבחינתי הוא סמל הבינוניות במכבי , ההפך מכל מה שמכבי פעם האמינה. גועל נפש של שחקן, אחד השנואים עליי בכל הזמנים.

Re: היקמן- ביזיון של שחקן, נמאסת.

10 אפריל 2014, 22:59

השנוא עלי בכל הזמנים.

10 אפריל 2014, 23:00

רק על זה בלאט צריך לעוף.

10 אפריל 2014, 23:00

צמד הגאונים שלנו? חבל לפתוח עוד ת'רד שמואל..

10 אפריל 2014, 23:01

כתבתי את זה קודם בת'רד המשחק.
אני חושב שהיקמן הוא השחקן הגרוע ביותר ששיחק במכבי שקיבל כל כך הרבה קרדיט.
אפילו וונטיגו קאמינגס לא היה גרוע כמוהו, ועדיין בקושי שיחק.
לא יודע מה עובר על בלאט. באמת שלא.

10 אפריל 2014, 23:02

מכביסט29 כתב:צמד הגאונים שלנו? חבל לפתוח עוד ת'רד שמואל..

לא חבל.
יש לעשות הפרדה בין רייס להיקמן.
שניהם שחקנים אידיוטים, אבל היקמן הוא רמה בפני עצמה. אחד השחקנים הגרועים והמגעילים ביותר שלבשו את החולצה הצהובה בכל הזמנים.
לא יתכן דבר כזה. שחקן שמחרב קבוצה שלמה במשך כל העונה ועדיין משחק.

10 אפריל 2014, 23:18

שמואל1 כתב:
מכביסט29 כתב:צמד הגאונים שלנו? חבל לפתוח עוד ת'רד שמואל..

לא חבל.
יש לעשות הפרדה בין רייס להיקמן.
שניהם שחקנים אידיוטים, אבל היקמן הוא רמה בפני עצמה. אחד השחקנים הגרועים והמגעילים ביותר שלבשו את החולצה הצהובה בכל הזמנים.
לא יתכן דבר כזה. שחקן שמחרב קבוצה שלמה במשך כל העונה ועדיין משחק.

מסכים.
אני חושב שיש מקום להפריד בינהם. סגנון המשחק שלהם לא דומה והדבר המשותף היחידי זה השכונתיות, אבל בכל הכנות,
רייס הוא סטיבן הוקינג ליד היקמן.

אני אומר כבר לא מעט זמן שהיקמן הגיע בטעות למכבי תא במקום למכבי ראשון. ההשארה שלו לעונה נוספת זה מחדל עצום.

10 אפריל 2014, 23:24

אבא שלי אף פעם לא שונא שחקנים שלנו (אפילו על היקמן הוא תמיד מגן כשאנחנו מקללים אותו), היום הוא לא הפסיק להתעצבן שהיקמן ממשיך לשחק למרות שהוא הורס את המשחק
ההפסד הזה נטו עליו, יכולנו לגנוב פה ניצחון.

11 אפריל 2014, 13:40

היקמן: לא יודע מה קרה, לוקח את ההפסד עליי
גארד מכבי, שקלע נק' אחת ב-81:76 לצסק"א, לקח אחריות: "מתסכל, אני חייב להרים את הרמה".
http://one.co.il/Article/232056.html

היקמן לוקח על עצמו את ההפסד, תודה באמת.
אם אתה רוצה לעזור למכבי- תדרוש מבלאט להפסיק לשתף אותך במשחקים. זאת הדרך היחידה. כדורסל אתה לא יודע לשחק.

11 אפריל 2014, 13:44

היקמן הוא שחקן סטריטבול מצויין. הוא לא באמת יודע לשחק כדורסל אחראי ואינטלגנטי.

בלאט הוא האשם העיקרי בכך שהיקמן משתולל בלי חשבון ומחריב את המשחק הקבוצתי.

11 אפריל 2014, 16:52

היקמן הוא סוג של אלן אנדרסון , שחקן עם יכולת אישית גבוהה שלפעמים מנצחת לך משחקים אבל מוח כלכך קטן שלרוב הוא מחרב את המשחק אפילו יותר מאלן אנדרסון...

11 אפריל 2014, 17:20

yzafrir כתב:היקמן הוא סוג של אלן אנדרסון , שחקן עם יכולת אישית גבוהה שלפעמים מנצחת לך משחקים אבל מוח כלכך קטן שלרוב הוא מחרב את המשחק אפילו יותר מאלן אנדרסון...

הוא אפילו לא מדגדג את קצה הציפורן של אנדרסון מבחינת יכולת אישית.

11 אפריל 2014, 17:29

yzafrir כתב:היקמן הוא סוג של אלן אנדרסון , שחקן עם יכולת אישית גבוהה שלפעמים מנצחת לך משחקים אבל מוח כלכך קטן שלרוב הוא מחרב את המשחק אפילו יותר מאלן אנדרסון...

לא,פשוט לא

11 אפריל 2014, 18:03

אין שום קשר בעולם בין היקמן לאלן אנדרסון.
אנדרסון אחד השחקנים המוכשרים ששיחקו באירופה בשנים האחרונות, וכיום הוא עושה חיל ב - NBA.
היקמן לא מתקבל לעשירית מהיכולת של אלן אנדרסון, והוא גם לא מנצח למכבי משחקים (בעיקר גורם לנו להפסיד).

11 אפריל 2014, 19:12

שמואל1 כתב:היקמן: לא יודע מה קרה, לוקח את ההפסד עליי
גארד מכבי, שקלע נק' אחת ב-81:76 לצסק"א, לקח אחריות: "מתסכל, אני חייב להרים את הרמה".
http://one.co.il/Article/232056.html

היקמן לוקח על עצמו את ההפסד, תודה באמת.
אם אתה רוצה לעזור למכבי- תדרוש מבלאט להפסיק לשתף אותך במשחקים. זאת הדרך היחידה. כדורסל אתה לא יודע לשחק.

אני אגיד לך מה קרה לך, ועצוב שאתה לא הגעת למסקנה הזאת לבדך: אתה השחקן הכי טיפש שנחת אי פעם בישראל. זו תעודת עניות שפחון כמוך נמצא פה פה כבר שנתיים, וזו תעודת עניות אפילו גדולה יותר להנהלה שהיא יותר פחון ממך, שאשכרה עוד עוד שוקלת אותך לעונה שלישית

11 אפריל 2014, 22:46

אלן אנדרסון הוא השחקן הכי מוכשר באירופה אם הוא פה.

12 אפריל 2014, 09:29

הכי מוכשר אולי, אבל גם סרטן קבוצתי שאין שני לו

12 אפריל 2014, 10:51

אני עד היום טוען שהדיבורים על אנדרסון כ''סרטן קבוצתי'' הם מיתוסים של אוהדים שנובעים ממקור לא ברור בכלל. כל שחקן בעל יכולת גבוהה שלוקח על עצמו משחקים (ובעונה ההיא לא היה למכבי אף שחקן ששווה משהו חוץ ממנו) ישר מתוייג כ''סרטן קבוצתי''. לוקח אותו היום בלי למצמץ.

12 אפריל 2014, 11:52

לא מיתוס ולא בטיח. אני עומד מאחורי המילים שלי. סרטן קבוצתי, פרובוקטור, אופי מסריח, ובנוסף אגואיסט. לא שוכח לו את ההתרסה שלו כנגד אוהדי מכבי ששיחק בבארסה, ואת הבושות שעשה במשחק שאיבדנו אליפות, שהביא להחרמת כרטיס השחקן שלו. באותו לילה הוא עזב את ישראל. שיבושם לו באמריקה, שם סגנון המשחק מתאים לו. רק שיתרחק מתל אביב כמו משדה קוצים.

12 אפריל 2014, 11:54

התנין כתב:אני עד היום טוען שהדיבורים על אנדרסון כ''סרטן קבוצתי'' הם מיתוסים של אוהדים שנובעים ממקור לא ברור בכלל. כל שחקן בעל יכולת גבוהה שלוקח על עצמו משחקים (ובעונה ההיא לא היה למכבי אף שחקן ששווה משהו חוץ ממנו) ישר מתוייג כ''סרטן קבוצתי''. לוקח אותו היום בלי למצמץ.

זה די נכון
פרסם תגובה