המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:טוב, לא ראיתי את רג׳י אז קשה להגיב לזה.
ממה ששמעתי אין על מילר.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:טוב, לא ראיתי את רג׳י אז קשה להגיב לזה.
ממה ששמעתי אין על מילר.
רג'י היה קלעי עצום וכבודו במקומו מונח, אבל סטפן קארי זה דבר שלא היה מעולם בכדורסל. פשוט לא אנושי.
LIAV10 כתב:יוני, ריק בארי זה לא הבחור עם הזריקת סבתא מהקו?
שמואל1 כתב:ברור שקארי עדיין לא משתווה כשחקן לרג'י, ריי אלן או בירד.
אני דיברתי נטו על יכולת הקליעה שלו, שהיא לדעתי הטובה ביותר בכל הזמנים.
יוני, הכתבה שהבאת יפה אבל מתבססת על דעה של הכותב ולא על נתונים.
הנה כתבה אדירה שמצאתי ברשת שמנתחת את יכולת הקליעה של הקלעים הטובים בכל הזמנים וכצפוי סטפן קארי מחזק בנתונים הגבוהים ביותר בפער ניכר.
http://wagesofwins.com/2013/10/24/is-st ... oter-ever/
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ברור שקארי עדיין לא משתווה כשחקן לרג'י, ריי אלן או בירד.
הנה כתבה אדירה שמצאתי ברשת שמנתחת את יכולת הקליעה של הקלעים הטובים בכל הזמנים וכצפוי סטפן קארי מחזק בנתונים הגבוהים ביותר בפער ניכר.
לבירד הוא לא משתווה עדיין ולא ישתווה לעולם. אני מאמין שגם לא לרג'י, שהיה שחקן גדול,קלע גדול, ווינר גדול ומנהיג עצום. קרי לא קרוב בכלל.
הבסט קייס סנריו עבור קרי הוא ריי אלן, וזה חתיכת אחלה בסט קייס (אחד השחקנים האהובים עליי בכל הזמנים).
לגבי הכתבה - כרגיל מספרים זה דבר נחמד אבל לא מספר את כל הסיפור. הכתבה הזאת מתייחסת לעונה אחת ספציפית של קרי, שסטטיסטית היתה מעולה.
זה עדיין לא הופל אותו לקלעי הכי גדול בהיסטוריה. קודם שייראה יציבות למשך 5-6 עונות, ואז אפשר יהיה לדבר. לא צריך לרוץ וכל אחד שמראה
יכולות יפות בהווה, להכתיר אותו כהכי גדול בהיסטוריה. זה פשוט לא נכון.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ברור שקארי עדיין לא משתווה כשחקן לרג'י, ריי אלן או בירד.
לבירד הוא לא משתווה עדיין ולא ישתווה לעולם. אני מאמין שגם לא לרג'י, שהיה שחקן גדול,קלע גדול, ווינר גדול ומנהיג עצום. קרי לא קרוב בכלל.
הבסט קייס סנריו עבור קרי הוא ריי אלן, וזה חתיכת אחלה בסט קייס (אחד השחקנים האהובים עליי בכל הזמנים).
לגבי הכתבה - כרגיל מספרים זה דבר נחמד אבל לא מספר את כל הסיפור. הכתבה הזאת מתייחסת לעונה אחת ספציפית של קרי, שסטטיסטית היתה מעולה.
זה עדיין לא הופל אותו לקלעי הכי גדול בהיסטוריה. קודם שייראה יציבות למשך 5-6 עונות, ואז אפשר יהיה לדבר. לא צריך לרוץ וכל אחד שמראה
יכולות יפות בהווה, להכתיר אותו כהכי גדול בהיסטוריה. זה פשוט לא נכון.
בירד שחקן עצום, אבל כשמדברים על יכולת קליעה נטו אני לא חושב שהוא ברמה של רג'י, אלן או קארי.
הכתבה עצמה מתייחסת לעונה הקודמת של קארי, אבל אם תסתכל על המספרים שלו בעונה הנוכחית וגם בעונות הראשונות שלו בליגה תראה יציבות מדהימה ומספרים מטורפים שלא היו מאז ומעולם. זאת לא עונה מקרית או חד פעמית. הוא כבר 5 שנים עושה את זה.
MTA2311 כתב:סוף סוף קצת נחת בשבילך כרמל.
(סלטיקס)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, עידן ו־17 אורחים