מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי misha » 19 אפריל 2011, 13:44

מכבי ת"א הציעה לפארגו שדרוג המטרה: להחתימו לפני הפיינל 4

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 98408.html
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אפריל 2011, 13:49

הצעה סופר מכובדת. לא סכום רגיל בספירה של מכבי. אני מקווה מאוד שהשניים יגיעו לעמק השווה.
מת לראות את ג'רמי ממשיך כאן לעוד הרבה שנים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מה מכבי » 19 אפריל 2011, 14:08

פארגו מן הסתם לא סתום ויש לו סוכנים ואנשים שמייעצים לו. הוא יודע שהוא שווה היום פי 2 ממה שאנחנו מציעים (800), הוא יודע שאם הוא יקבל אזרחות אירופית הוא יקבל גם פי 3 אפילו.

אני חושב שזה דיי נאיבי לחשוב שהוא מטומטם לסגור בתנאים האלה עכשיו, הוא גם יודע שהצגה בפיינל פור וזכייה בגביע יקפיצו את זה עוד יותר. והוא גם יודע שאנחנו נחתים אותו גם בעוד חודש, עוד חודשיים וגם בסוף העונה. אז אם כל הרצון לראות אותו חותם בקרוב זה כנראה לא יקרה.
מה מכבי

הודעהעל ידי DrJackel » 19 אפריל 2011, 15:58

אף אחד לא סתום .. כנראה גם הקבוצות האחרות לא .. פארגו מרוויח כרגע 350 אלף .. אף אחד לא יציע לו מליון וחצי בגלל שהוא יכול .. כנראה שהם ינסו להחתים אותו בסכום הנמוך ביותר שגבוה מכל שאר ההצעות שהשחקן יקבל. אפשר לדבר על מליון הצעות שיש לשחקנים בחוץ .. בסוף לא ידוע כמה מהן נכונות .

פלוס הוא לוקח סיכון גדול על כל הצעה שהוא מסרב שהערך שלו ירד בגלל סיבה כזאת או אחרת ושהוא ישאר עם כלום בסוף .. ראה ערך דורון פרקינס
DrJackel

הודעהעל ידי מה מכבי » 19 אפריל 2011, 16:15

כמה הוא מרוויח לא מעניין את הקבוצות שרוצות אותו. מאקלב הרוויח 300 אלף דולר בשנה שעברה וזה לא הפריע לו לקבל חוזה של 1.5 מליון דולר. הערך נקבע על פי מי רוצה אותך וכמה הוא מוכן לשלם. אם ברצלונה ואולימפייקוס רוצים אותו הוא יודע שהוא יכול לקבל גם 2 מליון דולר. אם מסדרים לו דרכון אירופי הוא יודע שהמחיר שלו יקפוץ עוד יותר. ככה זה.

שחקנים מה לעשות לא עושים את השיקול של אם הם יפצעו, אחרת כל שחקן היה מחדש חוזה ברגע שמציעים לו ולא משנה מה מציעים לו.
מה מכבי

הודעהעל ידי refael » 19 אפריל 2011, 17:11

לפי דעתי זו הצעה מאוד טובה ונדיבה מצד מכבי 800 אלף זה פי 3 ממה שהוא מרוויח עכשיו חוץ מזה לא נראה לי שהוא ירצה לשחק במקום אחר באירופה גם בלאט אמר שהוא רוצה לנסות את ה NBA ולפי דעתי באירופה הבית שלו זה מכבי הוא התחבר יפה למועדון.
תמונה
refael

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2011, 18:14

מה דעתכם על ג'מונט גורדון ?

שילוב שלו ושל פארגו נותן קו אחורי אתלטי. אני לא מהתומכים הגדולים של גורדון בגלל היד הלא הכי יציבה שלו מטווח השלוש. מצד שני המניות שלו בירידה מסויימת אחרי ההתרסקות של צסק"א. לטעמי גורדון שווה היום בשוק 600K. יהיה קשה להשיג שחקן כמו גורדון בעלות כזאת. מדובר בשחקן אתלטי שמסוגל לשחק כפוינט אבל יותר סקנד מפוינט. מבחינה אתלטית הוא יותר אתלט מפרקינס למשל במובן של היכולות כמו החדירה לסל. לעומת זאת פרקינס יותר זריז בהגנה ויש לו מוטת ידיים ארוכה יותר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 אפריל 2011, 18:23

yellowaura כתב:מה דעתכם על ג'מונט גורדון ?

שילוב שלו ושל פארגו נותן קו אחורי אתלטי. אני לא מהתומכים הגדולים של גורדון בגלל היד הלא הכי יציבה שלו מטווח השלוש. מצד שני המניות שלו בירידה מסויימת אחרי ההתרסקות של צסק"א. לטעמי גורדון שווה היום בשוק 600K. יהיה קשה להשיג שחקן כמו גורדון בעלות כזאת. מדובר בשחקן אתלטי שמסוגל לשחק כפוינט אבל יותר סקנד מפוינט. מבחינה אתלטית הוא יותר אתלט מפרקינס למשל במובן של היכולות כמו החדירה לסל. לעומת זאת פרקינס יותר זריז בהגנה ויש לו מוטת ידיים ארוכה יותר.

א. הוזכר כבר באשכול הזה.
ב. חתום בצסק"א ל-3 שנים.
ג. היה מועמד למכבי בקיץ שלא כ"כ עמדו בדרישות השכר שלו (לפחות לפי הפרסומים).
ד. לא יודע אם זה סגנון השחקנים שבלאט מחפש.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי itai7 » 19 אפריל 2011, 18:29

אנדרסון 2
itai7

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2011, 18:43

זה שגורדון אתלט לא עושה אותו אנדרסון 2 (אגב הלוואי.. אנדרסון SF פותח בקבוצה טובה ממכבי. ולא בגללו ברצלונה לא עלתה אלא בגלל מחסור בSG נוסף ברמה של בזילה וPG שלא יודע לקלוע ובתקופה חלשה וכמובן דיאמנטידיס ואוברדוביץ').
אנשים שוכחים שאנדרסון סחב אותנו לטופ 16 בקבוצה חלשה בהרבה ממה שיש היום (סופו, אליהו, פארגו הביאו כשרון וזריזות).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אפריל 2011, 18:51

חרא שחקן עם חרא אופי, בדיוק כמו אנדרסון. me first, team last mentality לא בבית ספרנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2011, 18:53

עוד שחקן מעניין מספרד (פונאלברדה):

גוסטאבו איון (מקסיקו). בן 26 PF.
10.7 נק', 1.6 חטיפות, 1.4 חסימות, 6.2 ריבאונדים.
אחד משחקני ההגנה הטובים בספרד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אפריל 2011, 18:57

ג'אמנוט גורדון זה תואם אנדרסון , שחקן שמעמיד מספרים יפים אך בסיכומו של דבר אתה מבין שזה על חשבון הקבוצה וההצלחה שלה...מה שיותר מדהים זה שמהלך הקרירה שלו ושל אנדרסון כמעט זהה...

לגבי נושא הגבוהים במכבי , אין ספק שהם מפוצצים בכשרון . לא זאת הבעיה .
החלק הבעיתי הוא בציוות של השחקנים האלו .
יש למכבי היום סנטר אמיתי אחד . כל השאר זה אילתורים לנסות לחפות על העובדה הזאת . הנדריקס 4 הגנתי בדיוק כמו שלאזמה לפניו היה . הוא שומר טוב על שחקנים זריזים יחסית אבל כשהמאסה והגובה מגיעים אז אין לו סיכוי . ( ואגב באראץ שיחק פצוע בסדרה של מכבי וסחוט מעייפות....) .
מצ'באן מוכשר מאוד התקפית אבל אין ספק שעל ההגנה שלו יש עוד הרבה מה לעבוד ואין ספק שהוא לא יכול להיות המחליף של סופו כי גם הוא 4 ...אליהו ובלו הם ה-4 הנוספים כך שבתאכלס יש פקק בעמדה הזאת . זה שהנדריקס מחליף את סופו זה נקודת חולשה שלדעתי צריך לתקן שנה הבאה .
יכול להיות שבתחילת העונה דיויד חשב שגרין יוכל למלא את התפקיד הזה אבל מהר מאוד הבין שלא והעביר את הנדריקס לעמדה הזאת .

לגבי עמדת הגארד , בהנחה שפארגו ישאר פה , מכבי צריכה להחתים גם את פרקינס ל-3 שנים ובכל מקרה לא לבנות עליו עונה הבאה ( לתת לו לחזור לאט לאט בלי לחץ...) .
מכבי צריכה עוד קומבו גארד כמו פרקינס שיחלוק את עמדת הרכז והשוטינג גארד לסרוגין יחד עם פארגו . בנוסף בהנחה ששארפ פורש ומפנה מקום לישראלי אז סביר מאוד להניח שהלפרין ינחת פה . מכיוון שאני לא רואה את טל כשחקן לגיטימי יותר אז הוא יהיה ה-"שארפ" החדש כלומר השחקן הותיק שמעודד מהספסל. וזו גם אחת הסיבות שאני חושב שמכי צריכה להחתים גארד נוסף .
בסופו של דבר יהיו למכבי שני קומבוגארדים לעמדה -1 , השנה אלו היו פרקינס ופארגו שנה הבאה זה צריך להיות פארגו ועוד זר במקום פרקינס כאמור , בנוסף יהיו לנו את הלפרין ועוד גארד זר לעמדה 2 ועוד את טל על תקן המעודד...
עמדה 3 די סגורה במכבי עפ איידסון (אני מניח שישאר ) ופניני כשגם בלו נותן לפעמים דקות בעמדה הזאת .
עמדה 4 יש לנו את ליאור , מילאן או הנדריקס ( מי שהצוות יחליט בסופו של דבר ) וכאמור בלו...
עמדה 5 יש את סופו ועוד זר ...אני יודע שמדובר ב-7 זרים ו5 ישראלים אבל אני לא רואה שום בעיה ששחקן זר אחד ( במיוחד סופו ) ינוח לסרוגין בליגה המצחיקה שלנו ( אם נשחק באדיראיטית אז אין אם זה שום בעיה...) .
מקסימום במקום הגארד הזר אפשר להביא את לאנדסברג שמוסיף הרבה דברים שלהרבה גארדים ישראלים אחרים בליגה אין.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2011, 19:01

החציל האצטקי כתב:חרא שחקן עם חרא אופי, בדיוק כמו אנדרסון. me first, team last mentality לא בבית ספרנו.

לא יודע... אני זוכר את פליקס מרעיף עליו קומפלימנטים. הוא מטביע בקלות על גבוהים ומזכיר לי קצת את קלייד דרקסלר.

במשחקים שאני ראיתי ביורוליג הוא היה טוב (אפילו זכה בשחקן המחזור). אל תשכח שצסקא השנה בסיטואציה לא פשוטה כמו שמכבי הייתה שנה שעברה וזה בעייתי לשפוט שחקן במצב הזה. אנדרסון היה בקבוצה ללא סנטר דומיננטי ובתפקיד לא מתאים (אנדרסון SF ! לשחק ליד אידסון הפך אותו ל SG כבד).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אפריל 2011, 19:08

yellowaura כתב:
החציל האצטקי כתב:חרא שחקן עם חרא אופי, בדיוק כמו אנדרסון. me first, team last mentality לא בבית ספרנו.

לא יודע... אני זוכר את פליקס מרעיף עליו קומפלימנטים. הוא מטביע בקלות על גבוהים ומזכיר לי קצת את קלייד דרקסלר.

במשחקים שאני ראיתי ביורוליג הוא היה טוב (אפילו זכה בשחקן המחזור). אל תשכח שצסקא השנה בסיטואציה לא פשוטה כמו שמכבי הייתה שנה שעברה וזה בעייתי לשפוט שחקן במצב הזה. אנדרסון היה בקבוצה ללא סנטר דומיננטי ובתפקיד לא מתאים (אנדרסון SF ! לשחק ליד אידסון הפך אותו ל SG כבד).

אתה מתאלם מהעובדה שלאנדרסון אופי חרא ומשחק לא איטיליגנטי וקבוצתי בעליל...גורדון הוא גם סוג השחקנים שמראים אחל סטט' אבל בסופו של דבר הקבוצה נכשלת , ברצלונה העונה עם אנדרסון אחרי ששנה שעברה זכתה , וצסקא השנה עם גורדון אחרי ששנה שעברה הייתה בפיינל פור....
לגבי זה שהוא דומה לדרקסל , שחור מקריח...רק במראה החיצוני....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 אפריל 2011, 19:45

צפריר, ההנחה החוזרת הזאת שלך כל פעם מרתיחה אותי מחדש...
שארפ לא יפרוש ולא צריך לפרוש. הוא לא קשור לשום שינוי כזה או אחר שצריך לבוא או עתיד לבוא בסגל כי הוא מעולם לא היווה או יהווה נטל במכבי.
במקרה הגרוע ביותר, ישב בחוץ על אזרחי ויעודד, כשברגע שקוראים לו- בעיתות משבר- יזנק לפרקט כמו פנתר ויקבור איזו צ'אקה.

לגבי טל בורשטיין- הבנאדם נראה גמור רוב שלבי העונה. אני מעניק לו צ'אנס להוכיח את עצמו במאני טיים, והודות לרזומה שלו, אני מקווה שאכן יעשה כן.
אם לא יראה את היכולת או האופי שמצפים ממנו במעמדים החשובים (אלה נפתחים ב6/5 בברצלונה ויימשכו כמה שבועות אח'כ בת"א)- מבחינתי הוא גמור.
אני מאמין שבלאט בכל מקרה רוצה אותו, לפחות עד לתום החוזה שלו, כגורם מלכד וחיובי בחדר ההלבשה, ובתקן הזה הוא עומד מצויין.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אפריל 2011, 20:14

החציל האצטקי כתב:צפריר, ההנחה החוזרת הזאת שלך כל פעם מרתיחה אותי מחדש...
שארפ לא יפרוש ולא צריך לפרוש. הוא לא קשור לשום שינוי כזה או אחר שצריך לבוא או עתיד לבוא בסגל כי הוא מעולם לא היווה או יהווה נטל במכבי.
במקרה הגרוע ביותר, ישב בחוץ על אזרחי ויעודד, כשברגע שקוראים לו- בעיתות משבר- יזנק לפרקט כמו פנתר ויקבור איזו צ'אקה.

לגבי טל בורשטיין- הבנאדם נראה גמור רוב שלבי העונה. אני מעניק לו צ'אנס להוכיח את עצמו במאני טיים, והודות לרזומה שלו, אני מקווה שאכן יעשה כן.
אם לא יראה את היכולת או האופי שמצפים ממנו במעמדים החשובים (אלה נפתחים ב6/5 בברצלונה ויימשכו כמה שבועות אח'כ בת"א)- מבחינתי הוא גמור.
אני מאמין שבלאט בכל מקרה רוצה אותו, לפחות עד לתום החוזה שלו, כגורם מלכד וחיובי בחדר ההלבשה, ובתקן הזה הוא עומד מצויין.

אין לי בעיה עם דריק כשחקן 13 בסגל שלא נרשם כמעט למשחקים רק באיתות חרום , אבל כשחקן סגל שנרשם בטופס המשחק הוא מיותר במיוחד כשיש לנו כבר עציץ בדמות בורשטיין , עדיף שיפנה מקום לשחקן לגיטימי אחר...הסיבה היחידה שטל ימשיך היא בדיוק מה שאמרת וגם העובדה שהוא חתום ולא רוצים לשלם פיצויים לעוד שחקן....טל מקבל עכשיו הזדמנות ענקית להראות שיש לו את זה עדיין אבל לדעתי זה לא משהו לבנות עליו...
הסגידה של אנשיפ פה לדריק מזכירה לי את אוהדי מכבי בכדורגל ואבי נימני שרבים מהם מוכנים לקבל אותו גם היום על כסא גלגלים ב11 שעל המגרש...דריק היום הוא כבר לא שחקן כדורסל לגיטימי ואת תפקידו כדבק של הקבוצה הוא יכול לעשות גם בתפקיד אחר במועדון בדיוק כמו שפאנאן עשה...

אגב, זה שאני מרתיח אותך זה בגלל שאני אוהב חצילים שרופים על האש ( עם טחינה...) :)

אגב , איידסון ב-700K זה מחיר מצויין ואני בספק אם אפשר למצוא בסכום הזה שחקן טוב ממנו בצורה משמעותית ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 19 אפריל 2011, 20:31

yzafrir כתב:
יש למכבי היום סנטר אמיתי אחד . כל השאר זה אילתורים לנסות לחפות על העובדה הזאת . הנדריקס 4 הגנתי בדיוק כמו שלאזמה לפניו היה . הוא שומר טוב על שחקנים זריזים יחסית אבל כשהמאסה והגובה מגיעים אז אין לו סיכוי . ( ואגב באראץ שיחק פצוע בסדרה של מכבי וסחוט מעייפות....) .
מצ'באן מוכשר מאוד התקפית אבל אין ספק שעל ההגנה שלו יש עוד הרבה מה לעבוד ואין ספק שהוא לא יכול להיות המחליף של סופו כי גם הוא 4 ...אליהו ובלו הם ה-4 הנוספים כך שבתאכלס יש פקק בעמדה הזאת . זה שהנדריקס מחליף את סופו זה נקודת חולשה שלדעתי צריך לתקן שנה הבאה .
יכול להיות שבתחילת העונה דיויד חשב שגרין יוכל למלא את התפקיד הזה אבל מהר מאוד הבין שלא והעביר את הנדריקס לעמדה הזאת .

:eek
לפני שבוע רשמת בדיוק ההפיך :confused
אני רשמתי את זה ולא הפסקת להתווכח איתי
asafb96

הודעהעל ידי ran » 19 אפריל 2011, 20:36

הקו הקדמי של מכבי אמנם מספק את הסחורה השנה אבל עדיין גורם להרהורים לגבי שנה הבאה, בגלל שיש יותר מדי שחקנים שנופלים על אותה עמדה.
סופו - הכרחי, סנטר ברמה הכי גבוהה שיש.
אליהו - מצוין בעמדה 4, גבוה ישראלי, חייבים להשאיר.
הנדריקס - לא יודע למה, לי הוא מזכיר את מייק באטיסט של פנא וקצת את דרק אלסטון של ברצלונה בעבר. לדעתי אנחנו נראה אותו משתבח עם השנים.
מצ'באן - פרוספקט NBA לכל דבר, ברור שישתפר ככל שיעבור הזמן. אני חושב שחייבים להשאיר אותו ברמת יורוליג.
בלו - ישראלי, קלעי 3 ברמה גבוהה היחיד שיש לנו בעמדות הפנים. מתאים למשחק יחד עם סופו בפתיחת ההגנות.

לדעתי, אם רוצים להוסיף עוד סנטר, חייבים לשחרר מישהו.
אם אפשר להשאיל את מצ'באן לקבוצת יורוליג (לובליאנה, פרטיזן,רומא) הייתי הולך על מהלך כזה.
אני גם מסכים שבלו מאוד לא יציב ואני חושב שהוא הכי חלש מהחמישיה הזו, אבל הוא ישראלי וקלעי החוץ היחיד שיש לנו בעמדות הפנים.
חוצמזה, הוא מאוד מקשה על היריבות את הצפיפות ברחבה והשמירה על סופו...
ran

הודעהעל ידי משה » 19 אפריל 2011, 20:59

אם אני לא טועה (אם אני טועה אני מתנצל) אתה זה שכתבת עליו כתבה שלמה ומפורטת באתר של הפורום על כמה הוא תותח, בידיוק אחרי שהוא העלה אותנו להצלבה, אז דחילק.
משה

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־24 אורחים