המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
שמואל1 כתב:felix_r כתב:משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
אם הוא הודיע על עזיבה פחות מ 24 שעות אחרי תום העונה, כנראה יש לו הצעות על השולחן והוא רק צריך לבחור.
מקובי כתב:סלונים העלה בפייסבוק שלו שאלה מעניינת:
האם אתם מעדיפים את דיוויד בלאט ותקציב שחקנים מוקטן בעקבות השדרוג בשכרו (שמוקדש ל"שחקני דיוויד בלאט" - כלומר, סגל רחב שמורכב מהרבה פועלים אפורים ללא כוכבים) או לחילופין מאמן זול יותר, כשהעודף יכול לצאת על סגל קצר אך נוצץ יותר?
קחו בחשבון שהמאמן החדש אולי יחשוב להתבסס על סגל של 8-10 שחקנים בכירים ככה שעוגת התקציב תחושב אחרת לחלוטין...
מקובי כתב:jol9 כתב:מקובי כתב:felix_r כתב:אסור לשכוח שאף אחד עוד לא מינה את גיא גודס למאמן. זה שדיוויד בלאט המליץ עליו בחום, עדיין לא אומר שגם ההנהלה חושבת ככה.
גלדסטון מינה אותו!
"במקביל, הצהובים הודיעו על מינויו של גיא גודס למאמן הראשי באופן רשמי. "
לא מבין מאיפה החוצפה... אמרו לו במפורש שעדיין לא דיברו עם אף מאמן.
יוני, אתה שוכח שלהיות עוזר מאמן מכבי זה בערך התפקיד השני-שלישי שמאמנים פה ירצו לקחת (לא בטוח שמאמן ראשי בי-ם אוכלת מאמניה עדיף..)
בכל מקרה- אם נחכה גם נראה.
זאת דעתי...
זה שזה תפקיד מכובד זה ידוע, אבל אי אפשר לזרוק שמות לא קשורים ואח"כ להגיד "נחכה ונראה".
אז בוא נגיד שגם פיל ג'קסון וספולסטרה מועמדים להיות העוזרים של גודס במכבי. הסיכוי שלהם ושל קטש להיות בתפקיד הזה בעונה הבאה די דומה.
ושוב, לדעתי זה כן הגיוני...אם אני מסתכל אחורה על ההיסטוריה זה משהו שבמכבי נהגו לעשות.
שרף עבד במכבי כעוזר כמה וכמה שנים (עם דאמיקו ועוד)
דיוויד עבד עם פיני...
גודס עבד עם דיוויד...
דיוויד וגודס הגיעו למכבי כעוזרים עם ניסיון כמאמני ליגה טובים...
זה לא שזרקתי את ג'קסון וספולסטרה, זרקתי מאמני ליגה טובים... לא חושב שיש פה משהו מופרך.
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:משום מה יש לי תחושה שבסוף האמריקאים ידפקו את בלאט עם איזה תפקיד שולי...
אם הוא הודיע על עזיבה פחות מ 24 שעות אחרי תום העונה, כנראה יש לו הצעות על השולחן והוא רק צריך לבחור.
נכון, זה מה שההיגיון אומר, אבל אני אומר לך שיש לי תחושה. תחושה זה משהו שלא מסבירים בצורה לוגית
LIAV10 כתב:האמת שכן, אבל למה שפדרמן יחזיר אותו?
מקובי כתב:סלונים העלה בפייסבוק שלו שאלה מעניינת:
האם אתם מעדיפים את דיוויד בלאט ותקציב שחקנים מוקטן בעקבות השדרוג בשכרו (שמוקדש ל"שחקני דיוויד בלאט" - כלומר, סגל רחב שמורכב מהרבה פועלים אפורים ללא כוכבים) או לחילופין מאמן זול יותר, כשהעודף יכול לצאת על סגל קצר אך נוצץ יותר?
קחו בחשבון שהמאמן החדש אולי יחשוב להתבסס על סגל של 8-10 שחקנים בכירים ככה שעוגת התקציב תחושב אחרת לחלוטין...
LIAV10 כתב:האמת שכן, אבל למה שפדרמן יחזיר אותו?
rc4991 כתב:עכשיו כשבלאט עזב הייתם רוצים את פיני כמנג'ר?
דווקא נראה לי שילוב טוב פיני-גודס וגרשון ללא ספק ילחם על התקציב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־23 אורחים