חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.
לא הבנתי איך זה משנה.
הוא דיבר גם עם ירושלים וגם עם מכבי, ובחר את ירושלים.
שמואל, ציינתי את זה לפני כמה ימים ואני אחזור על זה, דונטה שחקן טוב, אפילו מאוד - אבל בכל מה שנוגע לבחירות הקריירה שלו הוא רחוק מלהיות חכם.
עם כל הכישרון שלו, הוא מצא את עצמו בגיל 31 משחק במכבי חיפה אחרי קריירה של ליגות קיקיוניות כמו וונצואלה וסין.
אחרי כל זה הבנאדם מרשה לעצמו לוותר על הצעה מאלופת אירופה בשביל לשחק במגדל?? בשביל מה? עוד איזה 100-200 אלף דולר?
כמו שאמרתי - אדיוט....
יובל, אתה לא חושב שאתה קצת מגזים בחשיבות שאתה מייחס לדונטה?
כן, הוא שחקן טוב ומוכשר, אבל מדובר ב-MVP של הליגה הישראלית!! לא של היורוליג, אפילו לא של היורוקאפ, אלא של הפאקינג ליגה ישלראלית.
מגדל לא החתימו את סרחיו רודריגז ולא את ואסיליס ספאנוליס או אפילו קית' לאנגפורד אוקיי?
הם בסה"כ החתימו שחקן טוב שהיה מאוד חזק ודומיננטי בליגה שלנו בשנתיים האחרונות, אבל אני לא חושבת שזו הפעם הראשונה שמגדל מחתימה שחקן שהצטיין בליגה שלנו.
כמו שעצם זה שדונטה היה בשנתיים האחרונות בחיפה לא שינה את מאזן הכוחות בליגה (מאוד הקשה על מכבי ולקח לה "גביע אליפות" אחד, אבל לא שינה את מאזן הכוחות), כך המעבר שלו למגדל לא ישנה את מאזן הכוחות.
ביום שכוכב יורוליג יחתום במגדל - אולי אז ורק אז אני באמת אתחיל לדאוג, בינתיים אני אמשיך לחכות לראות את מי מכבי תחתים ולא את מי מגדל תחתים.
ולגבי הרצון העז של גודס לראות את דונטה בצהוב, אז אילו מילותיו המדויקות:
"אנחנו מסתכלים ובודקים אפשרות לצרף אותו. בשנתיים האחרונות הוא היה השחקן הדומיננטי בליגה. נראה איך הדברים מתפתחים, זה לא תלוי רק בנו".
מפה ועד השתוקקות וחלומות שטופי זיעה בלילה על האפשרות החלומית לאמן את מר אלוהים - דונטה "לברון" סמית' בכבודו ובעצמו יש מרחק רב.