כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי Asf » 21 יוני 2014, 22:16

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.

לא הבנתי איך זה משנה.
הוא דיבר גם עם ירושלים וגם עם מכבי, ובחר את ירושלים.

שמואל, ציינתי את זה לפני כמה ימים ואני אחזור על זה, דונטה שחקן טוב, אפילו מאוד - אבל בכל מה שנוגע לבחירות הקריירה שלו הוא רחוק מלהיות חכם.
עם כל הכישרון שלו, הוא מצא את עצמו בגיל 31 משחק במכבי חיפה אחרי קריירה של ליגות קיקיוניות כמו וונצואלה וסין.
אחרי כל זה הבנאדם מרשה לעצמו לוותר על הצעה מאלופת אירופה בשביל לשחק במגדל?? בשביל מה? עוד איזה 100-200 אלף דולר?
כמו שאמרתי - אדיוט....

יובל, אתה לא חושב שאתה קצת מגזים בחשיבות שאתה מייחס לדונטה?
כן, הוא שחקן טוב ומוכשר, אבל מדובר ב-MVP של הליגה הישראלית!! לא של היורוליג, אפילו לא של היורוקאפ, אלא של הפאקינג ליגה ישלראלית.
מגדל לא החתימו את סרחיו רודריגז ולא את ואסיליס ספאנוליס או אפילו קית' לאנגפורד אוקיי?
הם בסה"כ החתימו שחקן טוב שהיה מאוד חזק ודומיננטי בליגה שלנו בשנתיים האחרונות, אבל אני לא חושבת שזו הפעם הראשונה שמגדל מחתימה שחקן שהצטיין בליגה שלנו.
כמו שעצם זה שדונטה היה בשנתיים האחרונות בחיפה לא שינה את מאזן הכוחות בליגה (מאוד הקשה על מכבי ולקח לה "גביע אליפות" אחד, אבל לא שינה את מאזן הכוחות), כך המעבר שלו למגדל לא ישנה את מאזן הכוחות.
ביום שכוכב יורוליג יחתום במגדל - אולי אז ורק אז אני באמת אתחיל לדאוג, בינתיים אני אמשיך לחכות לראות את מי מכבי תחתים ולא את מי מגדל תחתים.
ולגבי הרצון העז של גודס לראות את דונטה בצהוב, אז אילו מילותיו המדויקות:
"אנחנו מסתכלים ובודקים אפשרות לצרף אותו. בשנתיים האחרונות הוא היה השחקן הדומיננטי בליגה. נראה איך הדברים מתפתחים, זה לא תלוי רק בנו".
מפה ועד השתוקקות וחלומות שטופי זיעה בלילה על האפשרות החלומית לאמן את מר אלוהים - דונטה "לברון" סמית' בכבודו ובעצמו יש מרחק רב.

:worship
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי מקובי » 21 יוני 2014, 22:21

שמואל1 כתב:למי שחשב שדונטה הולך להיות הזר היקר ביותר בירושלים, כנראה הוא טועה.
אורי אלון ממשיך בהצהרת כוונות והיום מפורסם שבראד אולסון וג'ואי דורסי מברצלונה מועמדים להפועל ירושלים.

שומע?
החלטתי לאמץ את אליצור טיזינבי והחלטתי שלברון מועמד לקבוצה שלי...
ברגע ששחקנים בקליבר הזה (דורסי ושחקנים מובילים בקבוצות יורוליג, אולסון לא עונה על הפרמטר הזה לדעתי) יגיעו למגדל נדבר.

התגובות כאן הזויות. אני מאוד מעריך את הניהול של אורי אלון (אם כי התמונה היתה מגוחכת) אבל מכבי לא יכלה ורצתה להציע לדונטה את התנאים שירושלים הציעה לו (שחקן מוביל... בן 31 בלי ניסיון יורוליג, שכר מאוד גבוה יחסית למכבי)
דונטה לא שווה 2.1 מיליון לשלוש שנים (שבשנה השלישית השכר שלו עוד כפול בגלל חוקי המס בארץ כי הוא יהיה בשנה החמישית בישראל...)

בכל מקרה- נוכל לשפוט את יחסי הכוחות בסוף הקיץ (4 חודשים...) ככה שמוקדם לקרוא רעידת אדמה ושינוי ביחסי הכוחות .

אה, ומה שחני אמרה.
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2014, 22:22

Asf כתב:
חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:רק כדי שלא נשמע עונה שלמה את השטות הזאת של ״המחטף הגדול מתחת לאף של מכבי״, פורסם כבר יומיים אחרי הגמר שירושלים נפגשו איתו, מחטף זה לא.

לא הבנתי איך זה משנה.

שמואל, ציינתי את זה לפני כמה ימים ואני אחזור על זה, דונטה שחקן טוב, אפילו מאוד - אבל בכל מה שנוגע לבחירות הקריירה שלו הוא רחוק מלהיות חכם.
עם כל הכישרון שלו, הוא מצא את עצמו בגיל 31 משחק במכבי חיפה אחרי קריירה של ליגות קיקיוניות כמו וונצואלה וסין.
אחרי כל זה הבנאדם מרשה לעצמו לוותר על הצעה מאלופת אירופה בשביל לשחק במגדל?? בשביל מה? עוד איזה 100-200 אלף דולר?
כמו שאמרתי - אדיוט....

כן, הוא שחקן טוב ומוכשר, אבל מדובר ב-MVP של הליגה הישראלית!! לא של היורוליג, אפילו לא של היורוקאפ, אלא של הפאקינג ליגה ישלראלית.
מגדל לא החתימו את סרחיו רודריגז ולא את ואסיליס ספאנוליס או אפילו קית' לאנגפורד אוקיי?
הם בסה"כ החתימו שחקן טוב שהיה מאוד חזק ודומיננטי בליגה שלנו בשנתיים האחרונות, אבל אני לא חושבת שזו הפעם הראשונה שמגדל מחתימה שחקן שהצטיין בליגה שלנו.
כמו שעצם זה שדונטה היה בשנתיים האחרונות בחיפה לא שינה את מאזן הכוחות בליגה (מאוד הקשה על מכבי ולקח לה "גביע אליפות" אחד, אבל לא שינה את מאזן הכוחות), כך המעבר שלו למגדל לא ישנה את מאזן הכוחות.
ביום שכוכב יורוליג יחתום במגדל - אולי אז ורק אז אני באמת אתחיל לדאוג, בינתיים אני אמשיך לחכות לראות את מי מכבי תחתים ולא את מי מגדל תחתים.
"אנחנו מסתכלים ובודקים אפשרות לצרף אותו. בשנתיים האחרונות הוא היה השחקן הדומיננטי בליגה. נראה איך הדברים מתפתחים, זה לא תלוי רק בנו".
מפה ועד השתוקקות וחלומות שטופי זיעה בלילה על האפשרות החלומית לאמן את מר אלוהים - דונטה "לברון" סמית' בכבודו ובעצמו יש מרחק רב.

:worship
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 00:08

צריך למצוא סמיילי שאומר "אה, ומה שחני אמרה"...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 יוני 2014, 00:12

חנו'ש כתב:
שמואל1 כתב:

לא הבנתי איך זה משנה.

כמו שאמרתי - אדיוט....

כפי שהתבטאתי בימים האחרונים, דונטה סמית' הוא שכיר חרב.
ממש לא אכפת לו לשחק באלופת אירופה או קבוצה מהליגה השנייה בוונצואלה. הוא רוצה כסף וחותם אצל מי שמשלם לו יותר בתנאים הטובים ביותר.
זאת אחת הסיבות שאני לא סובל את האישיות שלו (חוץ מזה שאני גם לא מחזיק ממנו מקצועית).
זאת הגישה שלו לכדורסל שבאה לידי ביטוי גם בראיון לערוץ הספורט (אמר שישחק גם בעפולה אם תציע לו מספיק כסף).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 00:27

מקובי כתב:שומע?
החלטתי לאמץ את אליצור טיזינבי והחלטתי שלברון מועמד לקבוצה שלי...
ברגע ששחקנים בקליבר הזה (דורסי ושחקנים מובילים בקבוצות יורוליג, אולסון לא עונה על הפרמטר הזה לדעתי) יגיעו למגדל נדבר.

האובססיה פה עם מגדל קצת מוגזמת. לאורי אלון יש כסף לשפוך וזה די ברור. כסף קונה שחקנים ובסופו של דבר הוא יצליח להביא לפה עוד איזה שם גדול אחד לפחות.
כל ההשוואות למכבי מיותרות. אני בכלל לא חושב שהם מנסים לבנות סגל שינצח את מכבי (ואם כן, הם עושים עבודה גרועה) - הם בסה"כ רוצים להביא את השמות הכי גדולים שהם יכולים בשביל ליצור הייפ סביב הקבוצה ולנסות למכור כמה שיותר מנויים בשנה הראשונה שלהם בארנה.

במכבי חושבים על איך הם מגנים על אליפות היורוליג ולא על ההחתמות של מגדל.
roy1000

הודעהעל ידי itay92 » 22 יוני 2014, 00:35

jol9 כתב:
itay92 כתב:באראץ' יכול להיות מעניין,שחקן עם פוטנציאל ונמצא אחרי פציעה כך שאפשר להביא בזול

לאיזה תפקיד? העוזר של ניקולה?

לא תודה.

עד כדי כך הוא שחקן גמור?
itay92

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 00:50

jol9 כתב:צריך למצוא סמיילי שאומר "אה, ומה שחני אמרה"...

:focus

אגב, :focus
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2014, 00:57

LIAV10 כתב:

:focus

אגב, :focus

זה הכי טוב שמצאת?? :beee
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 01:03

אל תתלונני, זה מצויין.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 יוני 2014, 01:20

LIAV10 כתב:אל תתלונני, זה מצויין.

אני מעדיפה משהו בכיוון: :king
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 01:26

את מפקפקת ביכולות שלי למצוא את הסמיילי המתאים ביותר? :beee
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2014, 01:39

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 01:44

itay92 כתב:
jol9 כתב:
itay92 כתב:באראץ' יכול להיות מעניין,שחקן עם פוטנציאל ונמצא אחרי פציעה כך שאפשר להביא בזול

לאיזה תפקיד? העוזר של ניקולה?

לא תודה.

עד כדי כך הוא שחקן גמור?

לא... אבל שוב, דווקא עמדה 5 היא עמדה סגורה במכבי. למה צריך להביא עוד שחקן מאחורי סופו וטיוס?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 01:48

Holiday_Armadillo כתב:

תמונה

:clap2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 01:55

כרמל איך את תמיד בוחרת את הGIF המתאים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2014, 02:26

LIAV10 כתב:כרמל איך את תמיד בוחרת את הGIF המתאים.

It's a GIFt
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 03:19

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:כרמל איך את תמיד בוחרת את הGIF המתאים.

It's a GIFt

:D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 22 יוני 2014, 09:13

החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Roni1 » 22 יוני 2014, 09:30

קודי כתב:החשש הגדול שלי הוא שהג'וניורים ירצו להראות לאורי אלון "למי יש יותר גדול" ויוציאו סכום עתק כדי לקחת לירושלים את דאנקן, שלטעמי הוא שחקן טוב אבל לא מתאים ליורוליג ולמכבי. הוא לא מספיק פיזי ליורוליג וגם לא מספיק פייטר (ולעתים אפילו קצת אדיש) בשביל מכבי.

הם יראו לו למי יש יותר גדול אם הם יוציאו סכום עתק כדי לקחת שחקן לריאל מדריד ולא לירושלים. אני מקווה מאוד שדאנקן לא יהיה פה.
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים