ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפנר'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 23:26

felix_r כתב:
Hey Yeah כתב:אנחנו פשוט חייבים להביא את בראון, גארד גבוהה פיזי ומהיר, ואם לומר את האמת הרבה יותר מבטיח ממה שפארגו היה.
אני מאמין ש600-650K יביאו אותו לכאן, שווה לשלם גם יותר אם צריך. כדאי גם ללמוד ממקרה רייס ולהחתים על חוזה של 3 שנים עם יציאה רק לNBA.

שחקן נחמד, אבל 600K לשחקן שהעונה שיחק תמורת 70K בהפועל? הגזמה פראית.
השחקן האחרון שבא מהליגה וקיבל סכום דומה היה טרנס מוריס, ומוריס בזמנו היה מועמד להיות בחירת לוטרי בדראפט, אבל נפצע.

אתה מתחרה עליו עם אוליפיאקוס. עדיף מק'קולום? בראון שווה את הסכום הזה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יולי 2014, 23:26

jol9 כתב:
felix_r כתב:לריאל יש עיניים גדולות. אני זוכר איך היא לקחה לנו את פישר, ועונה אחרי זה זרקה אותו.

אני באמת חושב שיש מצב שהמנג'רים באירופה קצת איבדו את זה.
מה שהיה במכבי העונה, זה הרבה מעבר לשחקן בודד. זה היה החיבור המטורף שלהקבוצה בהנהגת המאמן.

אין לי ספק שכל שחקן בודד שעוזב ככוכב לקבוצה אחרת, לא יצליח שם, או שיהיה סביר לכל היותר.

לטיוס אין מה לחפש בריאל. סביר מאוד שהוא ייכשל שם כשלון גדול. חבל על הקריירה שלו.

טיוס כמו רוב השחקנים בעסק, הולך אחרי הכסף.
בריאל מדריד הוא ירוויח כפול וזה גם לא סוד שהיו חילוקי דעות בינו לבין ההנהלה במהלך העונה.
כמו כן, ידוע שטיוס רוצה ללמוד בקיץ ולא להגיע למשחקי הנבחרת. מעבר לספרד יעזור לו להתחמק מנבחרת ישראל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 יולי 2014, 23:29

jol9 כתב:רעיון מעולה.
אני מציע את עצמי תמורת שכר צנוע של 30 אלף יורו בחודש ודירה במרכז מדריד... :happy2

אבל אצל פדרמן כמו תמיד יסתפקו בחיקוי וימכרו לכם את רוי במחצית המחיר או את יובל. אמנם שמות גדולים, אבל הרבה מעבר לשיאם, וגם לא סוגרים לריבאונד.

הייתה פעם בחורה מפורסמת שאמרה שבעבור פחות מ- 40 אלף דולר היא לא קמה מהמיטה. אז אני לא קם מהמיטה תמורת פחות מ- 200 אלף יורו לחודש. לא רק לטייריס רייס יש ילדים לפרנס.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2014, 23:31

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:לריאל יש עיניים גדולות. אני זוכר איך היא לקחה לנו את פישר, ועונה אחרי זה זרקה אותו.

מה שהיה במכבי העונה, זה הרבה מעבר לשחקן בודד. זה היה החיבור המטורף שלהקבוצה בהנהגת המאמן.

אין לי ספק שכל שחקן בודד שעוזב ככוכב לקבוצה אחרת, לא יצליח שם, או שיהיה סביר לכל היותר.

לטיוס אין מה לחפש בריאל. סביר מאוד שהוא ייכשל שם כשלון גדול. חבל על הקריירה שלו.

אני בספק אם השחקנים האלה בכלל חושבים על זה או שאכפת להם.

...
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 02 יולי 2014, 23:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יולי 2014, 23:34

מירוטיץ׳.
(או שהתבלבלת בקבוצה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2014, 23:41

LIAV10 כתב:מירוטיץ׳.
(או שהתבלבלת בקבוצה)

מירוטיץ' לא עוזב ל NBA ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 02 יולי 2014, 23:42

צודק. בלק-אאוט שלי :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Hey Yeah » 02 יולי 2014, 23:44

אני לא יודע למה, אבל אני עדיין אופטימי, יש לנו אחלה סקאוטרים והקיץ עוד ארוך. לכו תדעו, אולי נרכיב קבוצה צעירה ונושכת. יהיה כל כך כיף אם תהיה לנו קבוצה באותו סגנון של פראגו פרקינס. אבל הכי כיף יהיה לנצח את הריאליות והטורקיות למינהן.

מכבי הייתה פה לפני השחקנים ותהיה גם אחריהם, אנחנו לא טובים כי אחנו עשירים, אנחנו טובים כי יש לנו מערכת טובה.
Hey Yeah

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2014, 23:45

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רעיון מעולה.
אני מציע את עצמי תמורת שכר צנוע של 30 אלף יורו בחודש ודירה במרכז מדריד... :happy2

אבל אצל פדרמן כמו תמיד יסתפקו בחיקוי וימכרו לכם את רוי במחצית המחיר או את יובל. אמנם שמות גדולים, אבל הרבה מעבר לשיאם, וגם לא סוגרים לריבאונד.

הייתה פעם בחורה מפורסמת שאמרה שבעבור פחות מ- 40 אלף דולר היא לא קמה מהמיטה. אז אני לא קם מהמיטה תמורת פחות מ- 200 אלף יורו לחודש. לא רק לטייריס רייס יש ילדים לפרנס.

זה בדיוק מה שאמרתי. הוצאה גדולה, וכביכול שם מוכח, אבל לא ממש מתאים מקצועית.

אתה מזכיר גם את לטרל ספריוול קצת :laugh2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2014, 23:47

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

טיוס כמו רוב השחקנים בעסק, הולך אחרי הכסף.
בריאל מדריד הוא ירוויח כפול וזה גם לא סוד שהיו חילוקי דעות בינו לבין ההנהלה במהלך העונה.
כמו כן, ידוע שטיוס רוצה ללמוד בקיץ ולא להגיע למשחקי הנבחרת. מעבר לספרד יעזור לו להתחמק מנבחרת ישראל.

אני מסכים.
בכל זאת, לא חסרים שחקנים שהלכו אחרי החוזה הגדול, כשלו מקצועית, ואח"כ לא הצליחו להתרומם חזרה. ברור שהכסף מסנוור, ועובדה שהוא כבר סינוור 2 שחקנים שלנו.

ד"א גם מבחינת ריאל, למה להשקיע משהו כמו 2 מליון בשביל שחקן כמו טיוס, שיהיה עוד גבוה בריאל? פשוט לא מבין את הגישה הזאת, הרי לא זה מה שיביא להם את התואר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Hey Yeah » 02 יולי 2014, 23:49

להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה
Hey Yeah

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2014, 23:52

Hey Yeah כתב:להם הוא לא משמעותי, אבל למכבי כן. ככה הם הורגים 2 ציפורים במכה

זאת שיטה שלא עובדת.

להשקיע 2 מליון דולר בשביל להחליש יריבה, שהיא גם לא היריבה העיקרית שלך, זה פשוט טיפשי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יולי 2014, 23:53

jol9 כתב:

זאת שיטה שלא עובדת.

להשקיע 2 מליון דולר בשביל להחליש יריבה, שהיא גם לא היריבה העיקרית שלך, זה פשוט טיפשי.

מי ניצחה אותם בגמר? :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 02 יולי 2014, 23:54

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

זאת שיטה שלא עובדת.

זה לא משנה. נכון לכרגע, ריאל ומכבי לא משחקות באותו המגרש. ריאל צריכה לדאוג קודם לבנות קבוצה טובה מהצד שלה, ולא להסתכל על הסגל המתפורר של מכבי ולפורר אותו עוד יותר.

אני גם חושב שזאת טעות קונספטואלית להביא שחקנים שהם במהותם פועלים שחורים, בסכומים של כוכבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יולי 2014, 23:56

אני צוחק, מה אתה כ״כ רציני ;)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Hey Yeah » 02 יולי 2014, 23:57

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

זאת שיטה שלא עובדת.

זה לא משנה. נכון לכרגע, ריאל ומכבי לא משחקות באותו המגרש. ריאל צריכה לדאוג קודם לבנות קבוצה טובה מהצד שלה, ולא להסתכל על הסגל המתפורר של מכבי ולפורר אותו עוד יותר.

אני גם חושב שזאת טעות קונספטואלית להביא שחקנים שהם במהותם פועלים שחורים, בסכומים של כוכבים.

אבל ככה ריאל מתנהגת.
תראה למשל את דונטיה דרייפר ביורוקפ עונה לפני זה http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010
אם הוא מגיע למכבי זה ברור שהוא הופך לסטאר אירופאי, אבל ריאל שילמו עליו 900K ותראה איפה הוא היום. יש להם כסף ואין להם בעייה לזרוק אותו.
Hey Yeah

הודעהעל ידי אדם » 03 יולי 2014, 00:01

שמעו שוב טיוס רוצה ורצה להישאר ממכבי וביקש חוזה לשלוש שנים תמורת 700 אלף דולר משו כזה אם זכור לי אבל שוב מכבי חושב שאפשר לזיין שחקנים והם יגידו תודה ,שחקן נתן עונת חיו שידדרג את עצמו ותרבוצה ,אין שחקנים כאלה כבר למדנו קשה למצוא וגם שמתחברים,לא שוה לתת לו שידרוג עלח מה היתעקשות?
שנה הבאה שירצו הוא כבר יהיה מתוסכל ואנטי ולא ירצה לשמוע ,הוא גם ישראלי אני לא מבין תהיתנהלות הזאת ,לא בא לכם להיזדהות אם שחקנים??לעודד שחקנים שמשחקים שנתים שלוש ברצף?
עזבו שזה עוזר לצד המקצועי גם שנמצאים הרבה זמן ביחד ,אבל מה איתנו האוהדים?ההנהלה לא מענין אותה והוכח במשך שנים שהצעדים שלהם זה לא בשבילנוולא בשביל לרצות אותנו אני כבר כמה שנים שומע שיוחתם שם גדול כי למכור מנוים כדי לרצות תאוהדים כל שנה אותוו סיפוןר,מתי זהה קרה בדיוק מתי אפילו החתימו שחקן שאנחנו המלצנו או רצינו או ראינו בו פוטנציאל?או חשבנו שיתאים?זה תמיד מתוך 50 מועמדים בסוף מועמד מספר 51 שאף אחד לא חשב ,ולא שם גדול ולא נעלים.
אנחנו האוהדים היחידים בעולם שמדברים בפוןרום כמו סקאוטרים וכמו מגלי כישרונות,כל שאר האוהדים אומרים רוצה את זה ואת זה כוכבים ששחקנים מוכחים ,רק אנחנו אולי נביא את בודגאן טטיביץ הוא כשרון או איזה מכרוס אחד אמריקאי שמככב בליגה האיטלקית יכולה להיתגלות ככשרון,ודוגמאות כאלה ,אני לא מבין למה המשכנו או אנחנו ממשיכים לפנטז ולדמין?על גודולוק ופארגו ושחקני דרג שני?.
מכבי בטוחים שקרלון בראון זה השחקן הבא ,אני 99 אחוז בטוח שהוא בינוני ויהיה כישלון וסתם היתלהבות סביבו.
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2014, 00:04

LIAV10 כתב:אני צוחק, מה אתה כ״כ רציני ;)

במקומך, אני האחרון שהייתי צוחק, אחרי מה שעשית אתמול... :crybaby

תתכונן טוב טוב לניו יורק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2014, 00:08

Hey Yeah כתב:
jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

זאת שיטה שלא עובדת.

אבל ככה ריאל מתנהגת.
תראה למשל את דונטיה דרייפר ביורוקפ עונה לפני זה http://www.euroleague.net/competition/p ... code=U2010
אם הוא מגיע למכבי זה ברור שהוא הופך לסטאר אירופאי, אבל ריאל שילמו עליו 900K ותראה איפה הוא היום. יש להם כסף ואין להם בעייה לזרוק אותו.

את הכסף צריך להוציא על רונלדו, בייל וכוכבים נוצצים אחרים (או בכדורסל - רודריגז, פרננדז ומירוטיץ'). לא על שחקנים משלימים. אני חושב ששחקנים שהופכים להיות
אוברפייד בענק, בדר"כ לא מספקים את הסחורה, מאכזבים את עצמם ואת הציפיות של הסביבה, ונזרקים מהקבוצה אחרי עונה או שתיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 03 יולי 2014, 00:36

felix_r כתב:יש לי הצעה עיסקית לפדרמן! רעיון גאוני שהוא לא חשב עליו!
אחרי שמכר את כל השחקנים, הוא יכול למכור את האוהדים! :D

מה עם למכור את עצמו?
תראו איזו עונת טראבל אדירה היתה לנו! אין אף קבוצה באירופה שרוצה את אבקת הקסם של המנג׳ר הצעיר והשאפתן שלנו? זה הכל בזכותו :worship ובזכות ניקו. מי שתיקח אותו תרוויח.
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־32 אורחים