פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים הרשמי V2- רייס חתם רשמית בחימקי, היקמן בפ

03 יולי 2014, 07:55

מה שבטוח הוא שטיוס יעזוב לכל המאוחר בקיץ הבא. רק לפני כמה חודשים הוא ביקש להאריך את החוזה לשלוש שנים נוספות תמורת 700 אלף דולר לעונה ומכבי סירבה בתוקף. עכשיו גם אם מכבי תסכים לסכום הזה (שלטעמי הוא בוודאי שווה, גם עם המיסוי הישראלי - זה פחות ממה שאליהו קיבל) אין כבר סיכוי שטיוס עצמו יסכים.
למה זה קורה לנו פעם אחר פעם? כל פעם בא שחקן עם הצעה, מכבי מתמקחת ומתמהמהת וכשהיא כבר מוכנה לעלות לשכר שהוא היה מסכים לקבל קודם לכן זה כבר מאוחר מדי.

03 יולי 2014, 09:01

אדם:
לא יכול להיות שפיספסנו את רייס והשחקן הכי חשוב שכל הקבוצה נשענת עליו

לרייס הציעו 900K. הוא לא שווה את זה. בו אדם נהדר, ווינר אבל יגלף עץ סקנדינאבי על הספסל הרוסי. הוא שחקן 500K ואם נגזים 700K. לא הוא, לא היקמן ולא דוויין שווים את הסכומים שהציעו להם מכבי ושדוויין מרוויח במכבי.
אחרי זה גם תמחליף דיליני שישנו בעמידה כאילו

דילייני שחקן טוב. האם הוא שווה 1.5M? לא במצבו הנוכחי. הרוסיות והטורקיות זורקות סכומים לא הגיוניים. אתה רוצה לשפוך כסף? תעשה זאת על מי שצריך: פראמר. מכבי צריכה להחתים אותו על 2M. מסביבו שים את קרלון בראון, ברייסי רייט האניקט ודריק בראון + הקיים ויש לך קבוצת יורוליג לגיטימית.
לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי

לגבי שינוי הסטורי? אתה אולי צודק. ימים יגידו. אבל את באראץ אתה לא מביא עם סופו אלא במקום סופו. יש 6 זרים בלבד. על איזו עמדה אתה מוותר כדי להחתים את בראץ הסנטר?

03 יולי 2014, 09:21

איזה שינוי היסטורי בדיוק הוא הוצא למכבי ונדחה הוא שוחרר מאפס ואף קבוצת יורוקאפ אפילו לא רוצים אותו
אני רואה את הפרסומים אם הוא חותם בים עוד שחקן שברח למכבי
סנטר הכי טוב באירופה מכבי בהלם וכו

אני מעדיף את פישר עליו בכמה דרגות עליו מכבי צריכים להילחם
גם בגלל הסיפור של טיוס

03 יולי 2014, 09:29

0ved1212 כתב:איזה שינוי היסטורי בדיוק הוא הוצא למכבי ונדחה הוא שוחרר מאפס ואף קבוצת יורוקאפ אפילו לא רוצים אותו
אני רואה את הפרסומים אם הוא חותם בים עוד שחקן שברח למכבי
סנטר הכי טוב באירופה מכבי בהלם וכו

אני מעדיף את פישר עליו בכמה דרגות עליו מכבי צריכים להילחם
גם בגלל הסיפור של טיוס

לא צריך את באראץ אבל גם לא את פישר. צריך להאריך את החוזה של טיוס (מה שנראה עכשיו כמעט בלתי אפשרי) ולהחתים סנטר ישראלי צעיר כמו אלטיט. גם ככה מכבי בנחיתות כלכלית משמעותית מול רוב קבוצות היורוליג אז מה הסיבה לזרוק עוד כסף על סנטר שלישי?

03 יולי 2014, 10:04

LOU כתב:אדם:

לרייס הציעו 900K. הוא לא שווה את זה. בו אדם נהדר, ווינר אבל יגלף עץ סקנדינאבי על הספסל הרוסי. הוא שחקן 500K ואם נגזים 700K. לא הוא, לא היקמן ולא דוויין שווים את הסכומים שהציעו להם מכבי ושדוויין מרוויח במכבי.

דילייני שחקן טוב. האם הוא שווה 1.5M? לא במצבו הנוכחי. הרוסיות והטורקיות זורקות סכומים לא הגיוניים. אתה רוצה לשפוך כסף? תעשה זאת על מי שצריך: פראמר. מכבי צריכה להחתים אותו על 2M. מסביבו שים את קרלון בראון, ברייסי רייט האניקט ודריק בראון + הקיים ויש לך קבוצת יורוליג לגיטימית.
לא הייתי מתנגד לראות את באראץ במכבי שחקן מצוין שיתחלק יפה בדקות אם סופו ,אם הפועל יכולה לשלם לא ואנחנו לא אז כנראה שבאמת יש פה שינוי היסטורי

לגבי שינוי הסטורי? אתה אולי צודק. ימים יגידו. אבל את באראץ אתה לא מביא עם סופו אלא במקום סופו. יש 6 זרים בלבד. על איזו עמדה אתה מוותר כדי להחתים את בראץ הסנטר?

אתה אמיתי? רייס שווה 500-700 אלף? בעונה שעברה, כשהגיע ממינכן חתם על 500, לא נראבלך שהוא קצת השביח את עצמו העונה? אם כל שחקן לא שווה את הכסף שמשלמים לו אז אולי הגיע הזמן להבין שפשוט המחירים באירופה עלו? שהגיע הזמן להתאים את עצמנו לשוק החדש.. להבין שהמחירים גבוהים יותר?

03 יולי 2014, 10:14

קודי כתב:מה שבטוח הוא שטיוס יעזוב לכל המאוחר בקיץ הבא. רק לפני כמה חודשים הוא ביקש להאריך את החוזה לשלוש שנים נוספות תמורת 700 אלף דולר לעונה ומכבי סירבה בתוקף. עכשיו גם אם מכבי תסכים לסכום הזה (שלטעמי הוא בוודאי שווה, גם עם המיסוי הישראלי - זה פחות ממה שאליהו קיבל) אין כבר סיכוי שטיוס עצמו יסכים.
למה זה קורה לנו פעם אחר פעם? כל פעם בא שחקן עם הצעה, מכבי מתמקחת ומתמהמהת וכשהיא כבר מוכנה לעלות לשכר שהוא היה מסכים לקבל קודם לכן זה כבר מאוחר מדי.

מכבי כבר לא משלמת את הסכומים ששולמו בעבר לאליהו ובורשטיין. טיוס יעשוב בקיץ הקרוב (ואולי פדרמן ימכור אותו עוד הקיץ תמורת חצי מליון).

03 יולי 2014, 10:15

jol9 כתב:את הכסף צריך להוציא על רונלדו, בייל וכוכבים נוצצים אחרים (או בכדורסל - רודריגז, פרננדז ומירוטיץ'). לא על שחקנים משלימים. אני חושב ששחקנים שהופכים להיות
אוברפייד בענק, בדר"כ לא מספקים את הסחורה, מאכזבים את עצמם ואת הציפיות של הסביבה, ונזרקים מהקבוצה אחרי עונה או שתיים.

זה לא קשור לכסף שהם מקבלים, יותר לזה שהם הופכים מכוכבים לשחקנים שוליים ברוטציה.

03 יולי 2014, 10:16

roy1000 כתב:
קודי כתב:מה שבטוח הוא שטיוס יעזוב לכל המאוחר בקיץ הבא. רק לפני כמה חודשים הוא ביקש להאריך את החוזה לשלוש שנים נוספות תמורת 700 אלף דולר לעונה ומכבי סירבה בתוקף. עכשיו גם אם מכבי תסכים לסכום הזה (שלטעמי הוא בוודאי שווה, גם עם המיסוי הישראלי - זה פחות ממה שאליהו קיבל) אין כבר סיכוי שטיוס עצמו יסכים.

מכבי כבר לא משלמת את הסכומים ששולמו בעבר לאליהו ובורשטיין. טיוס יעשוב בקיץ הקרוב (ואולי פדרמן ימכור אותו עוד הקיץ תמורת חצי מליון).

האמת היא שנראה לי שמכבי הפכה מקבוצת ספורט תחרותית לחברה למטרות רווח ולכן לא אתפלא אם ימכרו אותו הקיץ.

03 יולי 2014, 10:27

קודי כתב:שמעון מזרחי הערב ב-103: "נצטרך לחכות לפחות שבועיים עד שנוכל להודיע על החתמת שחקנים". טוב, אין מה למהר - השוק הרי מוצף בשחקנים גדולים וזולים.

לא הבנתי למה צריך לחכות שבועיים?

03 יולי 2014, 10:49

שכל הקבוצות הגדולות יסגרו את הסגל,ואז אם מכבי תציע הצעה לשחקן קבוצה עשירה לא תציע עליו יותר

03 יולי 2014, 11:19

itay92 כתב:שכל הקבוצות הגדולות יסגרו את הסגל,ואז אם מכבי תציע הצעה לשחקן קבוצה עשירה לא תציע עליו יותר

נו באמת. גם קבוצות פחות עשירות סוגרות עכשיו את הסגל. הדבר היחידי שנראה לי הגיוני זה שמחכים לפארגו, אבלך מה קורה בעמדות 2, 3 ו- 4? למי מחכים שם?

03 יולי 2014, 11:20

גרינוולד מציין בבלוג שלו מלבד פארגו, גם את ג'רלס ואארון ג'קסון. קשה לי להאמין שנראה פה את פארגו או ג'קסון, הלוואי וכן, זה עדיף על כל מיני מקקולומים למיניהם. את ג'רלס פחות הייתי רוצה לראות

03 יולי 2014, 11:32

ב- ONE מפרסמים שד'אור פישר קיבל אזרחות. צפו לקרב עליו יחד עם ירושלים.

03 יולי 2014, 11:37

לא יהיה ממש קרב על פישר מכבי תציע 350 400
הפועל תציע 450 והוא ילך להפועל
וכרגיל במכבי יתענו שהוא בכלל לא היה מועמד
למרות הסיפור עם טיוס
מכבי היתה צריכה לסגור עם פישר מזמן כבר
אם התברר שאומנם שמעון קידם את האזרחות שלו ולא דאג לסגור איתו לפני אז זה באמת מחדל

03 יולי 2014, 11:53

בכל מקרה לא הייתי נותן לפישר יותר מ-400.שיהיה לירושלים לבריאות. מרכז הכובד של השכר צריך להיות מוקצה לשני גארדים ופורוורד. רק אחר כך פורוורד מחליף וסנטר שלישי

03 יולי 2014, 12:04

LOU כתב:אדם:

מעניין אותי איך אתה קובע מי שווה ומי לא שווה 800K.
האם שחקנים שהביאו גביע אירופה, לא שווים את הסכומים האלה? אולי נשלם 2 מליון לרודי הפלופר, רק בגלל שהוא מטביע יפה מול לובליאנה...

03 יולי 2014, 12:13

מה לגבי שילוב של פארגו וג'רלס ביחד בקו האחורי??
הולך? (לא כלכלית כמובן כי אני יודעת שזה מעבר ליכולתם של הפדרמנים, אבל מקצועית...)

03 יולי 2014, 12:21

חנו'ש כתב:מה לגבי שילוב של פארגו וג'רלס ביחד בקו האחורי??
הולך? (לא כלכלית כמובן כי אני יודעת שזה מעבר ליכולתם של הפדרמנים, אבל מקצועית...)

לא נראה לי. שניהם גאנרים שצריכים את הכדור ביד.

03 יולי 2014, 12:22

חנו'ש כתב:מה לגבי שילוב של פארגו וג'רלס ביחד בקו האחורי??

אבל מי אמר לך שג'רלס עוזב את מילאנו?
למילאנו יש הרבה יותר כסף.

03 יולי 2014, 12:29

ג'רלס הוא מסוג השחקנים שאני רואה בטלוויזיה (והודות לספורט 5 ראיתי אותו המון השנה) ואומר לעצמי שהוא שחקן מעולה, אבל אני פשוט לא רוצה אותו אצלי. הוא שחקן כזה שיכול לקוע 20 והקבוצה תנצח, ויכול לקלוע 20 והקבוצה תפסיד...הוא כאילו לא משפיע על המשחק בכלל (קצת מזכיר את היקמן מהבחינה הזו).

מצד שני אל לנו להיות חזירים, הוא כנראה הכי טוב שאפשר להביא. הווא ופארגו זה שתי התחמות שאני ממש לא אוהב, אבל אין ספק שזה קו אחורי של יורוליג, אולי לא טופ יורוליג, אבל בהחלט יורוליג, ולעומת השמות האחרים שהוצעו כאן זו בהחלט אפשרות שנראת הכי סבירה. (על ארון ג'קסון אני לא מדבר כי זה נראה לי לא ריאלי, אבל הלוואי).
נושא נעול