07 יולי 2014, 11:55
er79 כתב:זה קשור לזה שבשביל לבנות קבוצה ששתי שחקני חמישייה בה לפחות יהיו כוכבי הליגה - אין טעם שאני אהיה אוהד של מכבי, אני גם יכול להיות אונד של ירושלים. זה סימן לבינוניות. במכבי צריכים לשחק קודם כל שחקנים עם ניסיון יורוליג או ניסיון יורוקאפ לכל הפחות. אתה מצפה שבראון והאניקאט יתרוממו מפאתי נס ציונה ואוסישקין ויביאו אותך להצלבה? אין לי בעיה לראות במכבי שחקן או שניים שכיכבו בעבר בליגה, אין אבל שום סיבה שידברו עליהם כשחקני חמישייה, זה מעיד על בינונית. שחקנים כאלה צריכים לבוא על תקן מחליפים במקרה הטוב.
07 יולי 2014, 13:20
07 יולי 2014, 13:24
er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2762162
דילייגרו, פורוורד יהודי שמועמד לירושלים וגם מכבי הביעה עניין. אין לו סטטיסטיקה מרשימה למדי בליגה האיטלקית, בשנה האחרונה קצת השתפר, לפי הכתוב.
07 יולי 2014, 13:33
er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2762162
דילייגרו, פורוורד יהודי שמועמד לירושלים וגם מכבי הביעה עניין. אין לו סטטיסטיקה מרשימה למדי בליגה האיטלקית, בשנה האחרונה קצת השתפר, לפי הכתוב.
07 יולי 2014, 13:39
07 יולי 2014, 13:49
שמואל1 כתב:מה נסגר עם סוגיית עוזר המאמן?
זה לא היה אמור להיסגר כבר לפני שבועיים?
הקיפאון של ההנהלה בקיץ הזה פשוט בלתי נסבל.
07 יולי 2014, 17:17
צ'שר כתב:Assaf M כתב:מועמד חדש למכבי:
https://www.facebook.com/Ifdevotion
זה מביא אותי לעניין שאתם מדברים עליו עכשיו. אני חושב שחלקכם מפספסים פה משהו...במבחן התוצאה ברור שההנהלה הצליחה בשנה שעברה, אבל כל אחד פה יודע שזו הייתה עונת נס ולא בכדי ...היה לנו פשוט המון המון מזל. זה בכלל לא רלוונטי שהשיטה של הפדרמנים, להביא שחקנים לפני הפריצה, נכונה או לא נכונה. אני בתור אוהד של אימפריית כדורסל עולמית רוצה להיות חלק מהמשחק ומהשוק העולמי. אני רוצה שינחתו פה שחקנים גדולים, מרשימים מוכחים. אני לא צריך להרגיש כמו אוהד של קבוצת כדורגל ישראלית שמתרגש ומתלהב כשמשחקים מול סופרסטארים ביורוליג...
07 יולי 2014, 17:25
מקובי כתב:צ'שר כתב:Assaf M כתב:מועמד חדש למכבי:
זה מביא אותי לעניין שאתם מדברים עליו עכשיו. אני חושב שחלקכם מפספסים פה משהו...במבחן התוצאה ברור שההנהלה הצליחה בשנה שעברה, אבל כל אחד פה יודע שזו הייתה עונת נס ולא בכדי ...היה לנו פשוט המון המון מזל. זה בכלל לא רלוונטי שהשיטה של הפדרמנים, להביא שחקנים לפני הפריצה, נכונה או לא נכונה. אני בתור אוהד של אימפריית כדורסל עולמית רוצה להיות חלק מהמשחק ומהשוק העולמי. אני רוצה שינחתו פה שחקנים גדולים, מרשימים מוכחים. אני לא צריך להרגיש כמו אוהד של קבוצת כדורגל ישראלית שמתרגש ומתלהב כשמשחקים מול סופרסטארים ביורוליג...
למעט מקרים בודדים, מכבי בחמש עשרה שנים האחרונות לא הביאה את השחקנים שלה כוכבים.
היא תמיד גילתה אותם לפני הפריצה, והם פרצו במדים הצהובים.
אתה יכול לקרוא לזה המון המון מזל אבל אני קורא לזה שיטה, מסורת וכד'.
הבעיה העיקרית היא שמכבי לא מצליחה להשאיר את השחקנים האלה... (בניגוד לעבר)
ארויו הגיע ככוכב, שאראס (עם הרבה מזל כי העיפו אותו מבארסה והחתימו אותו לפני אליפות העולם.. בלי זה 99% שהוא לא היה חותם) ופארקר (שגם זה בעירבון מוגבל כי זה בקדנציה השנייה, עקב הפיינל פור הביתי).
ככה שהכל טוב ויפה, אבל אף פעם לא היינו מקבוצות האלה שמביאות שחקנים ב2-3 מיליון דולר ואני לא חושב שזה הולך להשתנות.
07 יולי 2014, 17:34
מקאדו 3 כתב:מקובי כתב:צ'שר כתב:Assaf M כתב:מועמד חדש למכבי:
למעט מקרים בודדים, מכבי בחמש עשרה שנים האחרונות לא הביאה את השחקנים שלה כוכבים.
היא תמיד גילתה אותם לפני הפריצה, והם פרצו במדים הצהובים.
אתה יכול לקרוא לזה המון המון מזל אבל אני קורא לזה שיטה, מסורת וכד'.
הבעיה העיקרית היא שמכבי לא מצליחה להשאיר את השחקנים האלה... (בניגוד לעבר)
ארויו הגיע ככוכב, שאראס (עם הרבה מזל כי העיפו אותו מבארסה והחתימו אותו לפני אליפות העולם.. בלי זה 99% שהוא לא היה חותם) ופארקר (שגם זה בעירבון מוגבל כי זה בקדנציה השנייה, עקב הפיינל פור הביתי).
ככה שהכל טוב ויפה, אבל אף פעם לא היינו מקבוצות האלה שמביאות שחקנים ב2-3 מיליון דולר ואני לא חושב שזה הולך להשתנות.
אין לי בעיה עםזה שמביאים שחקנים לפני פריצה רק שינסו גם להשאיר אותם ... ואני ממש לא חושב שרייס שווה איזה 1.5 או 2 מליון אבל שכל שנה הקבוצה תתפרק לגמריי ותיבנה מחדש ? זה ממש לא שיטה סורי , תוסיף את הגבלת מליון הדולר המטופשת ...
07 יולי 2014, 17:53
07 יולי 2014, 17:55
cannon כתב:קרלון בראון סגר באולימפיאקוס
07 יולי 2014, 18:20
07 יולי 2014, 18:27
er79 כתב:טוב, את קרלון בראון לא רציתי, בטח שלא כגארד פותח. מלפפון לא רשמי נוסף, דנטמון בדרך לוולנסיה. בסוף נישאר רק עם מורן רוט ויובל נעימי
07 יולי 2014, 18:27
er79 כתב:טוב, את קרלון בראון לא רציתי, בטח שלא כגארד פותח. מלפפון לא רשמי נוסף, דנטמון בדרך לוולנסיה. בסוף נישאר רק עם מורן רוט ויובל נעימי
07 יולי 2014, 18:29
07 יולי 2014, 18:33
07 יולי 2014, 18:37
שמואל1 כתב:קרלון בראון חתם באולימפיאקוס, ירוויח 350 אלף דולר לעונה.
07 יולי 2014, 18:42
מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:קרלון בראון חתם באולימפיאקוס, ירוויח 350 אלף דולר לעונה.
חוזה עתק ללא ספק ובגלל זה מכבי לא יכלה להילחם עליו , אני מאמין ומקווה שמכבי לא רצו אותו ...
07 יולי 2014, 18:45
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:קרלון בראון חתם באולימפיאקוס, ירוויח 350 אלף דולר לעונה.
חוזה עתק ללא ספק ובגלל זה מכבי לא יכלה להילחם עליו , אני מאמין ומקווה שמכבי לא רצו אותו ...
אני גם מאוד מקווה שהוא לא באמת היה מועמד למכבי.
07 יולי 2014, 19:07